2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

ay yokkkk allah korusunnn oyle tokalar fılan takmam canım erkek gıbı erkek olur benım oglusum artık kardesı kı olursa ınş. onda alırım butun hevesımı napıyım bende

böyle babasıyla aynı giyinsiiin çok tatlı oluyo öyleeee

evet evet gecen fenerıumda gordum esofman altıve ustu takımdı hem baba hem cocuk ıcın bı daha gıttıgımde alıcam ondan esımın 3 ocakta dogum gunu dogum gunu hedıyesı alıcam ondan sevınır kocısım zaten bu aralar uzdum adamı bu cocuk sen erkek ıstıyon o yuzden erkek oldu kız olsa bu kadar sevınmeyecektın bılmem ne dıye basının etını yedım halbukı 5 senedır ıstıyozbu cocugu adama kız erkek farketmeyecek ama ben kendı kendıme sınırlenıyom benım hormonlar tvanda yıne

bakıcam oraya yer olarak bana biraz ters ama merak ettim :))

hayırlı olsun kızlar artık bebar giydirip fotolarını cekip koyarsınız ilerdede inşallah

yaa nerdeeeen almışlarrrrr

feneriumdan canım malum biz eşimle fanatik fenerbahçeli olunca....

ebru tam senlik işte ...iyi günlerde giyinsin badecik ve elacıkkk

ay sen çeyizi bebiş gelmeden dizmişsin maşşallahh güzel günlerde giysin inş. bebiş..

kızlar herkese merhaba. ben de inşallah haziran annesi olacağım. bu başlık çok ilgimi çekti. hepsi çok cici. inşalah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
ne güzel ya cinsiyetler öğrenilmiş, ciciler alınmış. ben de bir hafta sonra öğreneceğim inşallah, çok sabırsızlanıyorum. bir an önce alışverişe başlamak istiyorum...

ayhhhhhhh bunlar cok guzel canım yaa gule gule gıysın mınık prenses bıde prens gelırse gorursen sen nasıl gıydırcen bunları

teşekkkür ederiz teyzesiiii :)))
sağol canım inşallahh
işte onu hiç bilmiyorum genede giydirsem olmazmı
hele ilk baştakne bayıldım yaa :)))
napalım mecbur değiştircez artık
bu arada m.mause olan anneannesinin hediyesi :)

hepsıne bayıldım valla cok sekerler ama erkek cocuguna pempe gıydırılmesıne karsıyım ben kız cocuguna zaten mavı gıydırmem benımde pempısler cok gozume carpıyor ama kafamı cevırıyommm hemen aklım gıdıyor pempıslere

ama ama ama kuzum o kadar güzellerkiiiii dayanamıyo ınsan bu pembişleree
renkleri cok tatlı ama aksam çekince cıkmamıs dogru durust
güyaa ben hem kıza hem erkege gidicek bişeyler alıcaktım ama hiç bulamadım gittiğim yerlerde
yaa mother care haricıı değiştiririm maviye olmadı ama o tulumla yanındakini bilemiyorum indirimden aldııgm için onları
kısmet :))

senin belli olmamıstı dimi ?

bellı canım benım cınsıyet erkek olucak ama hala gozum pembıslerde daha hıc bırsey almadım ama her magazaya gırdıgımde bı pembıslere bakıp sonra erkek reyonuna yonelıyorum

bellı canım benım cınsıyet erkek olucak ama hala gozum pembıslerde daha hıc bırsey almadım ama her magazaya gırdıgımde bı pembıslere bakıp sonra erkek reyonuna yonelıyorum

ay pardon canım yaa dogru senle konustuk hatta mehmet olayını degılmı :))
benımde babamın ismi falan demiştim
bir anda okuyuncaa bellli deil gbii hissettim
aamaa sana sunu söyliim erkekler içinde cook cok güzel seyler varyaa
bugün annemle bayıldık gerçekten eskisi gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…