ahahahahah aklıma ne geldi bizim lisede bi çocuk vardı annesi çok kız istiyomuş hep erkek olmuş buda en sonuncusu küçümenken saçlarını uzatmış saçlarını tel tokayla falan tutturmuş buda zaten köse gibi bişeydi bebekkende kız gibiymiş aallaahhııımmm ne gülmüştük öyle yapma heeee
AYYyyyy yerim yerimkiiebbeeett böyle baçaları tüylü sonra işlemeliler falan var çok güzeellleeeerddii yaaa
ay yokkkk allah korusunnn oyle tokalar fılan takmam canım erkek gıbı erkek olur benım oglusum artık kardesı kı olursa ınş. onda alırım butun hevesımı napıyım bende
böyle babasıyla aynı giyinsiiin çok tatlı oluyo öyleeee
dahaaa neler neleeer vardıı canım ya tüylü tüylü küçücük botlar falan ama onlara gerek yok şimdi olunca alırım dedimbende çok seviyorum kipayı hem uygunda
kkıııızzzlllaaaarrr bbuuugüüünn nellleerr alldııım peeelliiinnn ssüüpprrriiiizz elanada aldım açık renk olandaaan
Eki Görüntüle 307078 Eki Görüntüle 307079
yaa nerdeeeen almışlarrrrr
dahaaa neler neleeer vardıı canım ya tüylü tüylü küçücük botlar falan ama onlara gerek yok şimdi olunca alırım dedimbende çok seviyorum kipayı hem uygunda
kkıııızzzlllaaaarrr bbuuugüüünn nellleerr alldııım peeelliiinnn ssüüpprrriiiizz elanada aldım açık renk olandaaan
Eki Görüntüle 306597 Eki Görüntüle 306598 Eki Görüntüle 306599 Eki Görüntüle 306600 Eki Görüntüle 306601 Eki Görüntüle 306602 Eki Görüntüle 306603 Eki Görüntüle 306604 Eki Görüntüle 306605 Eki Görüntüle 306606
hamile kalmazdan önce aldıklarım
hamile olduktan sonra malesef birşey alamadım kusma bulantılar filan evden dışarı çıkamıyorum hasteneye bile taksiyle gidiyorum
hele bir iyileşiyim sayfayı resme bogucam
hay Allahım ya nasıl kıskanıyorum şu kız cicilerini çok güzeller :)
feneriumdan canım malum biz eşimle fanatik fenerbahçeli olunca....
ebru tam senlik işte ...iyi günlerde giyinsin badecik ve elacıkkk
yaaa ben bunları yerım yaaa yerım totolarını ısırırım ben bu kızcelerın bunları gıyınce
yeniden ekliyorum cunkı az öncekilerde sorun cıktı kızlar :)
Eki Görüntüle 308008 Eki Görüntüle 308017 Eki Görüntüle 308012 Eki Görüntüle 308010 Eki Görüntüle 308024 Eki Görüntüle 308022 Eki Görüntüle 308021 Eki Görüntüle 308019 Eki Görüntüle 308023 Eki Görüntüle 308025 Eki Görüntüle 308026 Eki Görüntüle 308027
ayhhhhhhh bunlar cok guzel canım yaa gule gule gıysın mınık prenses bıde prens gelırse gorursen sen nasıl gıydırcen bunları
yeniden ekliyorum cunkı az öncekilerde sorun cıktı kızlar :)
Eki Görüntüle 308008 Eki Görüntüle 308017 Eki Görüntüle 308012 Eki Görüntüle 308010 Eki Görüntüle 308024 Eki Görüntüle 308022 Eki Görüntüle 308021 Eki Görüntüle 308019 Eki Görüntüle 308023 Eki Görüntüle 308025 Eki Görüntüle 308026 Eki Görüntüle 308027
teşekkkür ederiz teyzesiiii :)))
sağol canım inşallahh
işte onu hiç bilmiyorum genede giydirsem olmazmı
hele ilk baştakne bayıldım yaa :)))
napalım mecbur değiştircez artık
bu arada m.mause olan anneannesinin hediyesi :)
Gercekten cok guzel seyler almissin. Allah saglikla guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin.
hepsıne bayıldım valla cok sekerler ama erkek cocuguna pempe gıydırılmesıne karsıyım ben kız cocuguna zaten mavı gıydırmembenımde pempısler cok gozume carpıyor ama kafamı cevırıyommm hemen aklım gıdıyor pempıslere
ama ama ama kuzum o kadar güzellerkiiiii dayanamıyo ınsan bu pembişleree
renkleri cok tatlı ama aksam çekince cıkmamıs dogru durust
güyaa ben hem kıza hem erkege gidicek bişeyler alıcaktım ama hiç bulamadım gittiğim yerlerde
yaa mother care haricıı değiştiririm maviye olmadı ama o tulumla yanındakini bilemiyorum indirimden aldııgm için onları
kısmet :))
senin belli olmamıstı dimi ?
bellı canım benım cınsıyet erkek olucak ama hala gozum pembıslerde daha hıc bırsey almadım ama her magazaya gırdıgımde bı pembıslere bakıp sonra erkek reyonuna yonelıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?