2.ay aşısını vurduran annelerden acil yanıt bekleniyooor...
biz verem aşısı olurken garip bişey oldu,hemşirenin batırdığı iğne karşı taraftan çıktı biraz aşı da aktı.. hemşire eşime problem olmayacağını söyledi ama vururken bizim kolumuzdaki gb baloncuk olmuştu..şimdi iki tane iğne deliği gözüküyo sadece.. sizde de öyle mi,yoksa baloncuk şeklinde mi?? kuzuma bi daha mı vuracaklar yoksa??? aşının tuttuğunun herhangi bir belirtisi var mı?
ben aktif bebek 4 e geçiyorum haftaya..şimdiden carrefourdan stokladım.. 132 si 47 ye geldi.. nasılsa 18 kg ya kdr kullanılıyo..4+ a geçene kdr anca biter dedim.. huggies i bayağı kullandım ben,hibçir zamn da taşma,sızma gb bi sıkıntım olmadı.. kalın diye bıraktım ama her an dönebilirim
..
nurcan canım sen de hg.. bebişin hayırlı olsun.. normal doğum olduğu için ben bilmiyorum sezaryen sonrasını.. bayram dönüşü kasları sıkılaştırmak için spora gitmeyi düşünüyorum ama..
biz verem aşısı olurken garip bişey oldu,hemşirenin batırdığı iğne karşı taraftan çıktı biraz aşı da aktı.. hemşire eşime problem olmayacağını söyledi ama vururken bizim kolumuzdaki gb baloncuk olmuştu..şimdi iki tane iğne deliği gözüküyo sadece.. sizde de öyle mi,yoksa baloncuk şeklinde mi?? kuzuma bi daha mı vuracaklar yoksa??? aşının tuttuğunun herhangi bir belirtisi var mı?
geçmiş olsun canımSelam kizlar dun oglum koltugumu b.ka bulayinca jet bir kararla 4 no premium care beze gecmis bulunmaktayim tam oldu ustune begendim simdilik 4 noda o file yok ama aktif bebege benziyo o yuzden kaziklandim sanki :) huggieste aklim kaldi deneyen var mi
nurcan canım sen de hg.. bebişin hayırlı olsun.. normal doğum olduğu için ben bilmiyorum sezaryen sonrasını.. bayram dönüşü kasları sıkılaştırmak için spora gitmeyi düşünüyorum ama..