2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

selam kızlar benimde 2. hamileliğim ilkinde 25 almıştım şuan 26 haftalık yarın 27 haftalık olcaz 63 kg ile başladım şuan 70 kg sanırım hızlı gittim çünkü asıl kiloyu son aylarda alıyoruz

500 gram daha almışım
78.5 oldum
ALLAH'IM SONUMU HAYIR ET
bu gidişle doğum yaparken zorlanıcam

kızlar ya nasıl yavaşlatacağız bu kilo alma olayını abur cuburuda kesitm ekmeği azalttım tuz şeker azalttım h ala haftada bir kilo almaya dewam ediyorum yaaa iki üç haftada bir kilo almak gerekiyor sanırım ben haftada alıyorum
nasıl durdurucaz bunuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ekmeği azaltmadım, aburcuburu kesmedim, hala günde 1 pors. tatlı mutlaka yiyorum
dün tartıldım +12 kiloya ulaşmışım
elalem 9 ayda 12 kilo alır ben 5.5 ayda

selam kızlar benimde 2. hamileliğim ilkinde 25 almıştım şuan 26 haftalık yarın 27 haftalık olcaz 63 kg ile başladım şuan 70 kg sanırım hızlı gittim çünkü asıl kiloyu son aylarda alıyoruz

asıl kiloyu son aylarda alıyorsak ben +30 la doğum yapsam yatıp kalkıp dua edeyim

Son düzenleme:
ekmeği azaltmadım, aburcuburu kesmedim, hala günde 1 pors. tatlı mutlaka yiyorum
dün tartıldım +12 kiloya ulaşmışım
elalem 9 ayda 12 kilo alır ben 5.5 ayda

Daha fazla kilo alacaksınız. Hem bebeğinizin sağlıklı olacağı hem de sizin doğumdan sonra rahat verebileceğiniz kadar kilo almanız önemlidir. İkiz gebeliklerde tavsiye edilen kilo alımı, genelde 20-25 kilodur. Bu da günlük 2700 kaloriye kadar gelir. Sizin kaç kilo almanız gerektiğine, doktorunuzla beraber karar vermeniz gereklidir.

evet benım de derdım kılo ama o kadar da sıkmayın kendınızı.hep yazıyorum ılkınde 21 kg aldım kızım 3 800 doğdu 1 yıl sonra doğum gununde tekrar 36 bedendım ve eskı kılomdaydım.ama ılk 4-5 ay karnınız hep öyle sarkık ve kocaman kalacak sanıyorsunuz:)) ama kalmıyor merak etmeyın.

bu bilgiyi çok sevdim
25 kiloya kadar içim rahat..sonrası için Allah kerim

bugün baktım 3 ayda tam 6,5 kilo almışım
yarım kilo fazla aslında :)
inşallah artmaz yavaşladı böyle devam eder

55 ten 59 a çıktım boyum da 1.74.. yani 23. haftada toplam 4 kilo aldım ama doktorumdan fazla kilo almamaya çalış uyarısı aldım :26: kızlar tatlı hamur işi ve aburcuburu kesin ekmeği de azaltın, ama diyet yapar gibi değil tabi söylemek istediğim dengeli beslenmeye çalışın bu yazdıklarım genelde sağlıksız zaten.. muhtemelen kilo alım hızınız yavaşlar bunu yapabilirseniz, yine de alıyorsanız yapacak bişey yok başka bişeyden kısamazsınız gebelikte, nasıl olsa sonradan verirsiniz ama 15 ten fazla almamaya çalışın çünkü hem doğum ve sezaryen zorlaşıyor hem de bebeğe hiçbir faydası yok fazla kilo almanın..

Son düzenleme:

23.HAFTADA BEN DE 4 KG ALMIŞTIM BENCE kilon çok değil ama az da değil,şimdi 26.haftam bıtmek uzere ve toplam 7 kg aldım.

tebrik ediyorum sizi, bende 11 kilo aldım 1.74' üm, onun için çok belli değil, 4 kiloyu ben ilk 3 ayda almıştım hemde sürekli çıkarmama rağmen, ilaç kullanıyor musunuz, elevit, ferrum falan, ben hep onlara suç atıyorum da kullanmıyorum derseniz çok mutlu olacağım :)

Merhaba arkadaşım bende 25 haftMDAYIM ve 9 kilo almışım bazende 10 sanırım çok aldım

bende çok aldım ya, hiç kendimden ummadığım bir performans içindeyim :)

eleviti yeni bıraktım ferrasonol ve kalsiyum kullanıyorum, benim bulantım da olmadı hiç ama yapı olarak kilo almazdım zaten pek, iştahsız biriyim, ben de yeterince beslenemiyor olmaktan korkuyorum çok, ama doktor herşeyin yolunda olduğunu sadece eti çok az tüketmemin problem olacağını söyledi, ben de doktorum bunları biliyorum ama benim için en zoru et yemek, kendimi zorluyorum biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…