selam kızlar benimde 2. hamileliğim ilkinde 25 almıştım şuan 26 haftalık yarın 27 haftalık olcaz 63 kg ile başladım şuan 70 kg sanırım hızlı gittim çünkü asıl kiloyu son aylarda alıyoruz
kızlar ya nasıl yavaşlatacağız bu kilo alma olayını abur cuburuda kesitm ekmeği azalttım tuz şeker azalttım h ala haftada bir kilo almaya dewam ediyorum yaaa iki üç haftada bir kilo almak gerekiyor sanırım ben haftada alıyorum
nasıl durdurucaz bunuuuuuuuuuuuuuuuuuu
selam kızlar benimde 2. hamileliğim ilkinde 25 almıştım şuan 26 haftalık yarın 27 haftalık olcaz 63 kg ile başladım şuan 70 kg sanırım hızlı gittim çünkü asıl kiloyu son aylarda alıyoruz
ekmeği azaltmadım, aburcuburu kesmedim, hala günde 1 pors. tatlı mutlaka yiyorum
dün tartıldım +12 kiloya ulaşmışım
elalem 9 ayda 12 kilo alır ben 5.5 ayda
Daha fazla kilo alacaksınız. Hem bebeğinizin sağlıklı olacağı hem de sizin doğumdan sonra rahat verebileceğiniz kadar kilo almanız önemlidir. İkiz gebeliklerde tavsiye edilen kilo alımı, genelde 20-25 kilodur. Bu da günlük 2700 kaloriye kadar gelir. Sizin kaç kilo almanız gerektiğine, doktorunuzla beraber karar vermeniz gereklidir.
55 ten 59 a çıktım boyum da 1.74.. yani 23. haftada toplam 4 kilo aldım ama doktorumdan fazla kilo almamaya çalış uyarısı aldım :26: kızlar tatlı hamur işi ve aburcuburu kesin ekmeği de azaltın, ama diyet yapar gibi değil tabi söylemek istediğim dengeli beslenmeye çalışın bu yazdıklarım genelde sağlıksız zaten.. muhtemelen kilo alım hızınız yavaşlar bunu yapabilirseniz, yine de alıyorsanız yapacak bişey yok başka bişeyden kısamazsınız gebelikte, nasıl olsa sonradan verirsiniz ama 15 ten fazla almamaya çalışın çünkü hem doğum ve sezaryen zorlaşıyor hem de bebeğe hiçbir faydası yok fazla kilo almanın..
25+2 10 kilo hatta 11 zaman zaman
25+0 ve ben bu sabah ıtıbarıyle 7 kg aldım.
55 ten 59 a çıktım boyum da 1.74.. yani 23. haftada toplam 4 kilo aldım ama doktorumdan fazla kilo almamaya çalış uyarısı aldım :26: kızlar tatlı hamur işi ve aburcuburu kesin ekmeği de azaltın, ama diyet yapar gibi değil tabi söylemek istediğim dengeli beslenmeye çalışın bu yazdıklarım genelde sağlıksız zaten.. muhtemelen kilo alım hızınız yavaşlar bunu yapabilirseniz, yine de alıyorsanız yapacak bişey yok başka bişeyden kısamazsınız gebelikte, nasıl olsa sonradan verirsiniz ama 15 ten fazla almamaya çalışın çünkü hem doğum ve sezaryen zorlaşıyor hem de bebeğe hiçbir faydası yok fazla kilo almanın..
Merhaba arkadaşım bende 25 haftMDAYIM ve 9 kilo almışım bazende 10sanırım çok aldım
tebrik ediyorum sizi, bende 11 kilo aldım 1.74' üm, onun için çok belli değil, 4 kiloyu ben ilk 3 ayda almıştım hemde sürekli çıkarmama rağmen, ilaç kullanıyor musunuz, elevit, ferrum falan, ben hep onlara suç atıyorum da kullanmıyorum derseniz çok mutlu olacağım :)
bende çok aldım ya, hiç kendimden ummadığım bir performans içindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?