ooyyy benimde leonum vardıııhamile olunca verdim ben eşim zaten yer arıyodu vermek için ağladım arkasından kuzum benim ayaklarımda yatardı hep ayrılmazdı benden
Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((
kızlar önceki gün bi kez falan kaşındı geçti ama
bugün göbeğim (yan kısımları) çok kaşınıyor ???
kızlar önceki gün bi kez falan kaşındı geçti ama
çok şeker kedileiriniz ya bende çok seviyom da eşim boşver diyo sen böleyken hayvan besleyemeyiz diyo
Arkadaslar merhaba, dr.um benden bu hafta veya önümüzde ki hafta için 2.düzey usg çektirmemi istedi gittiğim hastenede fiyatı 230 tl ve ssk karşılamıyor. aranızda bu testi yaptıran var mı? sizin gittiğiniz hastahanelerde de fiyatlar bu civarlarda mı? bilgi verebilir misiniz?
bebeğin bi yeri kaşınıyordur belki de :) kaşınmayla ilgili hiçbişi duymadım belki çamaşırın kaşındırıyodur azcık aşağı ya da yukarı çek
kaşınma bebeğin büyüdüğünü ve çatlak olucağının işareti
neden ola ki bu erken zamanda daha ?kızlar önceki gün bi kez falan kaşındı geçti ama
kusuyor mu :)ye teyzesi çok mıncık işveli cilveli bir kedidir kendisi...
güzel görünüyor ama çok pamukçuk kusuyor sendee aynımı
ha onu duymamıştım.bende kaşınma falan yok sizde varmı ki?
Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((
evet bende ve biçok arkadaşta var
benim çatlağım az mı olcak acaba?
Arkadaslar merhaba, dr.um benden bu hafta veya önümüzde ki hafta için 2.düzey usg çektirmemi istedi gittiğim hastenede fiyatı 230 tl ve ssk karşılamıyor. aranızda bu testi yaptıran var mı? sizin gittiğiniz hastahanelerde de fiyatlar bu civarlarda mı? bilgi verebilir misiniz?
ağladım gitti
allahım bize de nasip etsin
orasını bilemeyiz zamanla anlarsın
yok kız olur mu hiç öle şey sende Allah iyiliğinii versinbebeğin bi yeri kaşınıyordur belki de :) kaşınmayla ilgili hiçbişi duymadım belki çamaşırın kaşındırıyodur azcık aşağı ya da yukarı çek
kaşıma sakın kaşıdığın yerlet hep çatlak olurr.Bende aynıyım yanlarım bide göğüslerim kaşınıyo hep bebe yağı biraz rahatlatıyo memnunum ben
kızlr kusura bakmayın canım görmedim cevplarınzıı
yok kız olur mu hiç öle şey sende Allah iyiliğinii versin
evet evet benimde göğüsler uzun zamandır kaşınıyo zten..
ama anlamadım kaşıyınca çatk çok olur , kaşımazsam olmaz mı çatlak yani
test yaptırsaydın vermesydin keşke hamişken yoldaş oluyor ona kızdığımda saklanıyor kafasını bi çakrıyo rsümbül diyorum miiiiiiiiiiiiiiii diyor...miyav demeyi bilmiyor pohhahha çok komik bi kedi bi ara vercem diye ilan verdim nete 100 kişi aradı özellikli teyzesi eğittim köpek gibi gel gel giti git göbüş de ehemen açar kaşı diye...mama de senden önce uçar banyoya....
kokulu yıkarım bide şampuanla valla bebğim yaa bitanecik beni annesi sanıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?