2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooyyy benimde leonum vardııı hamile olunca verdim ben eşim zaten yer arıyodu vermek için ağladım arkasından kuzum benim ayaklarımda yatardı hep ayrılmazdı benden

test yaptırsaydın vermesydin keşke hamişken yoldaş oluyor ona kızdığımda saklanıyor kafasını bi çakrıyo rsümbül diyorum miiiiiiiiiiiiiiii diyor...miyav demeyi bilmiyor pohhahha çok komik bi kedi bi ara vercem diye ilan verdim nete 100 kişi aradı özellikli teyzesi eğittim köpek gibi gel gel giti git göbüş de ehemen açar kaşı diye...mama de senden önce uçar banyoya....

kokulu yıkarım bide şampuanla valla bebğim yaa bitanecik beni annesi sanıyor....

Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((

al benden de o kadar yaaa
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı yemiştim çıktı hepsi
1buçuk saat sonra işten çıkıcam yolda rezil olmayım diye bişey de yiyemiyorum

kızlar önceki gün bi kez falan kaşındı geçti ama

bugün göbeğim (yan kısımları) çok kaşınıyor ???

bebeğin bi yeri kaşınıyordur belki de :) kaşınmayla ilgili hiçbişi duymadım belki çamaşırın kaşındırıyodur azcık aşağı ya da yukarı çek

2.düzey usg ne oluyor?

kızlar önceki gün bi kez falan kaşındı geçti ama

bugün göbeğim (yan kısımları) çok kaşınıyor ???
neden ola ki bu erken zamanda daha ?

ye teyzesi çok mıncık işveli cilveli bir kedidir kendisi...

güzel görünüyor ama çok pamukçuk kusuyor sendee aynımı
kusuyor mu :)
yok tatlım, benim pek ipleri çıkmıyor öyle (eğer kusuyor dediğin buyduysa)

Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((

önemli olan az da olsa midene bişi gitmesi.iyice doymana gerek yok ama ben bilirim o duyguyu uzun zamandır haftalardır aç yaşıyorum

yeşim (((( yine beni eklediğin tabloyu baz almamışsın ((((
özel mesaj atmıştım sat : 15 eylül dü hani...... İst.dan olduğumu ekleyecektin en son

2.düzey ultrason dedikleri detaylı usg... ve bu genelde 20. haftadan sonra yapılır.. doktorun neden istedi ki bunu ?
iyice araştır.. para tuzağı olmasın..

kızlr kusura bakmayın canım görmedim cevplarınzıı

bebeğin bi yeri kaşınıyordur belki de :) kaşınmayla ilgili hiçbişi duymadım belki çamaşırın kaşındırıyodur azcık aşağı ya da yukarı çek
yok kız olur mu hiç öle şey sende Allah iyiliğinii versin
kaşıma sakın kaşıdığın yerlet hep çatlak olurr. Bende aynıyım yanlarım bide göğüslerim kaşınıyo hep bebe yağı biraz rahatlatıyo memnunum ben

evet evet benimde göğüsler uzun zamandır kaşınıyo zten..

ama anlamadım kaşıyınca çatk çok olur , kaşımazsam olmaz mı çatlak yani

yine olur ama kaşırsan kaşıdığın bölgelerde daha fazla olur

pek teste kalmadı iş benimki bana çok düşkündü son zamanlar baya zıvanadan çıktı desem yeridir neden bilmiyorum yanımdan bi dkka ayrılmıyodu nere gitsem peşimde işimi yapamıyodum onun yüzünden sonraları eşimle arama girmek istiyodu gece eşimde istemiyodu benim için hava hoşta neyse onun odası vardı en snunda oraya kapadı eşim ben sakinleştirmeye falan çlıştım yok işte odanın kapısını kırdı desem yeridir adı gibi leondu valla işte bi süre öyle gitti eşim bişey olsada versek die bakıyodu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilan verdirdi hiç istemedim ben vermek ağladım ama olmaz dedi
kediler köpeklerden daha akıllı yeterki canları istesin ben kedileri kadınlara benzetiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…