2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ağladım ayyy nasıl bişe bu duygu bizde yaşıyacakmıyız ? eşim elime tutamaz kesin bakamaz bile o off bağırdımmı doktoru döver çnki...

normal doğum yaparsam eğer eşimi istemem zaten yanımda
o halde görmesini istemiyorum çünkü
ama sezeryan olursam gelsin bana destek olsun isterim ya
tutsun elimden birlikte yaşayalım o heyecanı

2.düzey ultrason dedikleri detaylı usg... ve bu genelde 20. haftadan sonra yapılır.. doktorun neden istedi ki bunu ?
iyice araştır.. para tuzağı olmasın..

araştırmacı gazeteci koprina iş başında
kız senin bebe bizimkilerin dedesi sayılır dedemize hürmet ediyoruz

bende ranacım hemde işteyim ağladım hırsımdan demin eşimin iş yerine geçtim söyle ne istiyorsan diyo ama ne yiyeceğim bilmiyorum çok kötü bi durum yaaa
evet çok kötü bi durum. sen bide çalışıyosun. Allah yardımcın olsun. ben evdeyim. çıldırcam.

önemli olan az da olsa midene bişi gitmesi.iyice doymana gerek yok ama ben bilirim o duyguyu uzun zamandır haftalardır aç yaşıyorum

mideme bişey gidiyo da, ben aç hissediyorum (((

mideme bişey gidiyo da, ben aç hissediyorum (((

anladım ama o bebeğe yeter işte.doktorum bana dün meyve suyu iç dedi limonata falan bende içemiyorum dedim dilini bile değdirsen bardağın içine o bebek için bişiydir dedi.

araştırmacı gazeteci koprina iş başında
kız senin bebe bizimkilerin dedesi sayılır dedemize hürmet ediyoruz

kız bacı etme öyle
nisandaki bebişin tutunsaydı temizlerdin sende aralıkta benle birlikte bebe kakası ozaman kim kimin dedesi abisi olurdu acep
ama artık hazirana hemde çifte kavrulmuş kuzular

ne edim kendime yer arıyorum.. topik topik geziyorum işte
çene çalmaya yer arıyoz işte.. hemide tecrübelerimizin bir faydası dokanır belkimmmm P

eşin kıskanmış...

sümbülde yatak odamızın kapısını parçaladı aşaıda oyuk açtı nasıl yaptı bilmem sabahları güm diye vuruyor kendini kapıya...
evet kediler kadınlara benziyor çok fena onun aklını okuyorum yapcağını anlıyorum eşim anlamıyor ama...

boşver vermişsin artık tekrar alma zor oluyor bilyosun bakımı...

dış gebelik olanı mı diyosun?? o mayıstı kuzucan ocakta doğacaktı
hey gidi günler heyyy

martta kimyasal gebelik
mayısta dış gebelik
eylül sonu da çok şükür Allaha ikiz gebelik

eşim zaten tek olmasını beklemiyodum kesin bi atraksiyon olur diyodu

Hangi Rahatsızlıklara iyi gelmektedir
Yaban mersini Damarlar üzerinde oldukça etkilidir. Bu durumda yaban mersini, damarla ilgili olan
Varis
Basur(hemoroid)
Romatizmal ağrılar
Kan damarlarının tıkanması
Damar sertliği
Akciğer amfizemi
Zayıf kılcal damarların güçlendirilmesi.
Artrit(eklem iltihaplanması) rahatsızlıklarının tedavisin de yardımcı faktördür.

Diğer yandan yaban mersini gözde olumlu etkileri olan bir besindir. Bu durumda
Göz yorgunluğu,
Miyopluk,
Katarakt,
Karasu (Glokom: Göz tansiyonu),
Şeker hastalığından kaynaklanan görme bozuklukları (Diyabetik retinopati),
Gece körlüğü, gibi rahatsızlıklarda oldukça etkili bir meyvedir.
Tavuk karası (retinitis pigmentosa) hastalığının ilerlemesini yavaşlatıcı
Gözle ilgili olarak başkaca
Gece görüşünü artırıcı,
Göz kamaşmasını giderici,
Retinayı güçlendirici, olarak ta kullanılabilir.

Mide rahatsızlıklarıyla ilgili olarak yaban mersini
Bulantıyı baskılayıcı
Mide kramplarını önleyici ,
Ülser önleyici olarak kullanılır

tabi canım zor çocuk gibi ilgileniyodum ben onla aaay hiç unutmuyorum bi kere moralim falan bozuktu işten geldim etrafımda döndü döndü bi okşadım sonra bırakıp gittim yattım başımda döndü döndü döndü mırıl mırıl konuşuyo uğraşamıcam git şimdi gelicem ben dedim gitti 1 saat falan gelmedi sonra şıngır şıngır gelip kapıdan baktı hala yatıyom çıktı tepeme koluma vuruyo noldu diyom mırıldanıyo derdimi sorar gibiydi ooyy kuzum benim napıyo acaba

ay yok martın sonu nisanın başı falandı kız..
yasin okuduk ya sana.. ondan öyle kaldı aklımda.. belki de satın nisan başı falandı.. neyse işte.. anladın sen durumu..
hayırlısıyla gelsin kuzucukların..
ve bekleyen herkezin..
hkkaten hey.. hey gidi günler heyyyy...

o zaman senin benim dışgebelik serüvenimden haberin yok
amaaan boşver keyfimize bakalım
hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza miniklerimizi

bugün devlet semt polikliniğinin kadın doğumuna göründüm görünmez olaydım
öyle suratsız ki,ultrasona bayramdan sonra gel demişti yine bakmadı hala çok erkenmiş 11 12 haftalarda ultrasonla bakarmış....
kendi dr.mun istediği toksoplazma ve rubella testlerinin yapıldığını laboratuvardaki adamdan öğrendim ama hanımefendi yapılmıyor dedi.....öyle canım sıkıldı ki,boşuna ssk varken niye parayla yaptırayım dedim hemen başka bir devlet hastanesinden randevu aldım yarına :)))))
bu arada yenilenen idrar testimde idrar yolu iltihabının geçmediği göründü onun içinde birşey yapmadı,nasıl kadın doğumcu anlamadım....Aile hekimime gösterdim sonucu o da çok şaşırdı,yarın bir göster bakalım diğer dr. ne söyleyecek ne verecek dedi....bakalım yarın ne macera bekliyor beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…