neden ola ki bu erken zamanda daha ?
kusuyor mu :)
yok tatlım, benim pek ipleri çıkmıyor öyle (eğer kusuyor dediğin buyduysa)
bende ağladım ayyy nasıl bişe bu duygu bizde yaşıyacakmıyız ? eşim elime tutamaz kesin bakamaz bile o off bağırdımmı doktoru döver çnki...
2.düzey ultrason dedikleri detaylı usg... ve bu genelde 20. haftadan sonra yapılır.. doktorun neden istedi ki bunu ?
iyice araştır.. para tuzağı olmasın..
evet çok kötü bi durum. sen bide çalışıyosun. Allah yardımcın olsun. ben evdeyim. çıldırcam.bende ranacım hemde işteyim ağladım hırsımdan demin eşimin iş yerine geçtim söyle ne istiyorsan diyo ama ne yiyeceğim bilmiyorum çok kötü bi durum yaaa
önemli olan az da olsa midene bişi gitmesi.iyice doymana gerek yok ama ben bilirim o duyguyu uzun zamandır haftalardır aç yaşıyorum
araştırmacı gazeteci koprina iş başında
kız senin bebe bizimkilerin dedesi sayılır dedemize hürmet ediyoruz
kızlr kusura bakmayın canım görmedim cevplarınzıı
yok kız olur mu hiç öle şey sende Allah iyiliğinii versin
anacım ne bileyim attım bişi işte.aslında donsuz gez yazcaktım da yazmadım :)
mideme bişey gidiyo da, ben aç hissediyorum (((
miray
ve diğer arkadaşlar hepinize merhabalar :)))))
araştırmacı gazeteci koprina iş başında
kız senin bebe bizimkilerin dedesi sayılır dedemize hürmet ediyoruz
pek teste kalmadı iş benimki bana çok düşkündü son zamanlar baya zıvanadan çıktı desem yeridir neden bilmiyorum yanımdan bi dkka ayrılmıyodu nere gitsem peşimde işimi yapamıyodum onun yüzünden sonraları eşimle arama girmek istiyodu gece eşimde istemiyodu benim için hava hoştaneyse onun odası vardı en snunda oraya kapadı eşim ben sakinleştirmeye falan çlıştım yok işte odanın kapısını kırdı desem yeridir adı gibi leondu valla işte bi süre öyle gitti eşim bişey olsada versek die bakıyodu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilan verdirdi hiç istemedim ben vermek ağladım ama olmaz dedi
kediler köpeklerden daha akıllı yeterki canları istesin ben kedileri kadınlara benzetiyorum
miray
ve diğer arkadaşlar hepinize merhabalar :)))))
kız bacı etme öyle
nisandaki bebişin tutunsaydı temizlerdin sende aralıkta benle birlikte bebe kakasıozaman kim kimin dedesi abisi olurdu acep
ama artık hazirana hemde çifte kavrulmuş kuzular
ne edim kendime yer arıyorum.. topik topik geziyorum işte
çene çalmaya yer arıyoz işte.. hemide tecrübelerimizin bir faydası dokanır belkimmmmP
eşin kıskanmış...
sümbülde yatak odamızın kapısını parçaladı aşaıda oyuk açtı nasıl yaptı bilmem sabahları güm diye vuruyor kendini kapıya...
evet kediler kadınlara benziyor çok fena onun aklını okuyorum yapcağını anlıyorum eşim anlamıyor ama...
boşver vermişsin artık tekrar alma zor oluyor bilyosun bakımı...
dış gebelik olanı mı diyosun?? o mayıstı kuzucan ocakta doğacaktı
hey gidi günler heyyy
martta kimyasal gebelik
mayısta dış gebelik
eylül sonu da çok şükür Allaha ikiz gebelik
eşim zaten tek olmasını beklemiyodum kesin bi atraksiyon olur diyodu
ay yok martın sonu nisanın başı falandı kız..
yasin okuduk ya sana.. ondan öyle kaldı aklımda.. belki de satın nisan başı falandı.. neyse işte.. anladın sen durumu..
hayırlısıyla gelsin kuzucukların..
ve bekleyen herkezin..
hkkaten hey.. hey gidi günler heyyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?