çıbık kraker evde 1 koli var kesinlikle bastırıyor
beyaz leblebi olayına gazdan dolayı giremiyorum
tatlı ağzıma koymuyorum 2 haftadır balı da geç
et kokuyo, soğan iğrenç, çorba bulantıyı artırıyo... ne kaldı hiçbişey
anladım iyi sevindim senin adına bağısıklıkmı kazandın yoksa...?
anladım sen yine dikkat et bende sorun çıkmadı ama benimki kıskanç evdeki kuşa neler ediyo onu sevince bebeğide kıskanırsa diye kokyorum aslında bakalım belkide göndericem bak bu benim sümbülüm ...
hiç sorma arkadaşım ya burnumdan geldi resmen saygısız kadın şikayet edilebilecek yerleri arştırıyorum
yok bunu bırakmam yanına(((
acep bulantı nasıl bişi yaw... ben hamile olduğumu anca karnım çıkınca anladım hee.. bir de adet olmadığımda
o gaz yapar şu bunu yaparda okadar kısıtlama kendini.. he asitli içecekler.. kafeinli içecekleri uzaklaştırdıysan yavruna en büyük hediyen..
pardon yavrularına
ilk 2-3 ay aman onu yemim bunu yapmim diyosun.. sonra koyveriyosun zaten
çok şükür ki bende öyle etki olmadı.. hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam.. sonrası da aynı.. iştahta açılma da yok çok şükür..
34. haftamdayım toplamda 10kg aldım.. inşallah en fazla daha 3-4kg alarak sonlanır bu yük..
kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorummmm ....bebişlere iyi bakın annecikler.....bugün hilmayı hiç görmedim inşallah iyidir
kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorummmm ....bebişlere iyi bakın annecikler.....bugün hilmayı hiç görmedim inşallah iyidir
9+2 haftalığım benim bebiş neden 24 mm?
şikayet etmenin hiçbir faydası yok ben sağlık bakanlığıyla 4 senedir davalığım hala bişi yapılmadı.doktor doktoru korur.hatta onun deyişi farklıdır.it iti ısırmaz derler
bence normal boyu
sen neden sordun ki?
kola-çay-kahve içmiyorum hatta istesem de içememem çıkar çünkü
benim rahmim arkadaymış biraz o yüzden idrar torbasına değil bağırsaklara baskı yapıyo
af edersiniz gaz geldiğinde hemen kasıklarım ağrıyo..gazçıkınca o ağrı da geçiyo
o yüzden şüküş karnın ikiz olmasına rağmen fazla çıkmaz dedi
bakalım göricizz
hoşgeldin :)))))
anneler bebişler takılıyoruz işte,kah iyiyiz kah sıkıntılı.....
pelincim ben 7 haftalıkken benim minik serçem 10 mm di
normaldir seninki de bence
bence normal boyu
sen neden sordun ki?
aferin içme zaten..
ben 6. ayın sonuna kadar ağzıma kahve sürmedim.. sonracıma haftada 1 kereden bişi olmaz didimsüte yarım çay kaşığı jacobs koyuyorum azcık kokusu gelsin kadarı..
gaz gelince sal bacım tutma içinde
bu arada sen kaç kiloyla hamile kaldın.. kışın rejime giriyoduk ya hanisen belki kg vermişsindir ozamandan beri.. ben vericem diye kg almışım meğer kışın..
şu benim meşhur cyclo pregynovam vardı ya.. 5kg aldırmış bana 3 ayda.. 78 ile hamile kalmışım şimdi 88im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?