2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma arkadaşım ya burnumdan geldi resmen saygısız kadın şikayet edilebilecek yerleri arştırıyorum
yok bunu bırakmam yanına (((

acep bulantı nasıl bişi yaw... ben hamile olduğumu anca karnım çıkınca anladım hee.. bir de adet olmadığımda

o gaz yapar şu bunu yaparda okadar kısıtlama kendini.. he asitli içecekler.. kafeinli içecekleri uzaklaştırdıysan yavruna en büyük hediyen..
pardon yavrularına
ilk 2-3 ay aman onu yemim bunu yapmim diyosun.. sonra koyveriyosun zaten
çok şükür ki bende öyle etki olmadı.. hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam.. sonrası da aynı.. iştahta açılma da yok çok şükür..
34. haftamdayım toplamda 10kg aldım.. inşallah en fazla daha 3-4kg alarak sonlanır bu yük..

oyy bu çok tatlı amaaaaaaaaa yerimm:)

hiç sorma arkadaşım ya burnumdan geldi resmen saygısız kadın şikayet edilebilecek yerleri arştırıyorum
yok bunu bırakmam yanına (((

şikayet etmenin hiçbir faydası yok ben sağlık bakanlığıyla 4 senedir davalığım hala bişi yapılmadı.doktor doktoru korur.hatta onun deyişi farklıdır.it iti ısırmaz derler

kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorummmm ....bebişlere iyi bakın annecikler.....bugün hilmayı hiç görmedim inşallah iyidir

kola-çay-kahve içmiyorum hatta istesem de içememem çıkar çünkü

benim rahmim arkadaymış biraz o yüzden idrar torbasına değil bağırsaklara baskı yapıyo
af edersiniz gaz geldiğinde hemen kasıklarım ağrıyo..gazçıkınca o ağrı da geçiyo
o yüzden şüküş karnın ikiz olmasına rağmen fazla çıkmaz dedi
bakalım göricizz

ben düşükle sonuclanan gebeliğimde hep devlette yaptırdım testlerimi.. hiç kötü bişe yaşamadım..
simdi sokagımızın basında aile hekimligi merkezi var.. testleri orda yapıyolarmış..
gebelik takibide yapıyolarmış..
doktoruma gidiyimde Allahın izniyle..
bide ben o gebeliğimde 6 ay önce yaklasık15 test yaptırdım idrar kan falan.. acaba doktorum tekrar isterrmi:26:

hoşgeldin :)))))
anneler bebişler takılıyoruz işte,kah iyiyiz kah sıkıntılı.....

pelincim ben 7 haftalıkken benim minik serçem 10 mm di
normaldir seninki de bence

aferin içme zaten..
ben 6. ayın sonuna kadar ağzıma kahve sürmedim.. sonracıma haftada 1 kereden bişi olmaz didim süte yarım çay kaşığı jacobs koyuyorum azcık kokusu gelsin kadarı..
gaz gelince sal bacım tutma içinde
bu arada sen kaç kiloyla hamile kaldın.. kışın rejime giriyoduk ya hani sen belki kg vermişsindir ozamandan beri.. ben vericem diye kg almışım meğer kışın..
şu benim meşhur cyclo pregynovam vardı ya.. 5kg aldırmış bana 3 ayda.. 78 ile hamile kalmışım şimdi 88im

Selam güzel anneler

Bugün nerdeyse 20 gün sonra dışarı cıkıp kuaföre gittim cok sükür kaşlarımı aldırdım lapiska gibi olan saçlarımı kestirdim bu hamilelik çirkinleştirdi beni diyodum meğer kaşların yekbare ve saçların iğrenç olmasındaymış şimdi gözümü alamıyorum aynadan tövbe tövbe sanki tekrar buldum kendimi ayrıca artık belime olmayan pijama takımların yüzünden çok seker bir pijama takımı da aldım nasıl rahat anlatamnam son zamanda hepsinin beli sıkıyodu

Perşembe doktor kontrolümüz var inşllah hersey yolundadır. Acayip kabuslar görüyorumyok kanamam başlıyo yok doğum sancım başlıyo bişrden falan yani bir Allah korısun düşük ypıyorıum yada erken doğum normal doğum yani Ben asla istemiyorum normali cünkü

Bendede arada yanlar kasınıyo ama normaldir cünkü karnım hakkaten 5 aylık gibi kızlar bence sisenler ve cildi kuru olanlar kasınıyo ama hamilelik bazen kasıntı yapıyomuş yani alerji oda olabilir yani

hoşgeldin :)))))
anneler bebişler takılıyoruz işte,kah iyiyiz kah sıkıntılı.....

pelincim ben 7 haftalıkken benim minik serçem 10 mm di
normaldir seninki de bence

şekerim bi sitede hafta hafta olması gereken boy ve kilo yazıyoda.bide bazıları 4.5 cm 1.5 cm yazmış benle aynı haftadalar yada bir hafta büyükler nasıl o kadar fark oluyor?

hayatımın yarısı rejimde geçiyo zaten benim

ilk ölçüm çizmeyle falan 75 kg
12 gün sonra 2. ölçüm aynı çizmeyle 72.5 kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…