canım adapazarında hangı doktora gidiyorsun
evet caım ama senin ki güzelmiş yaaaaaa zor kilo alıpta cabuk vermek boş yere ve faydalı olamyan şeyler yenilirse cocuga yararı yok bize zararı kilo geri dönüşümü varyok kilo almadım henüz.Ben çok zor kilo alıyorum ama çok kolay kilo veriyorum.Eğer bu aynen devam ederse fazla kilo almam diye düşünüyorum ama tabi bebişim boğazına düşkünse benimde iştahımı çok açarsa o zaman aynı eşyleri söyleyemeyebilirm:)Ya arkadaşlar önemli olan kilo almak değil ki ya bunun size vereceği fayda varsa onu düşünmek lazım di mi ama:)
istanbuldaki hangi doktor gelior ismi ne bende adatıpta bi ara neşe hanım ve sadık beye gitmiştimben istanbula gidiyorum aslında doktora, ama doktorum çarşamba cuma serdivan daki adatıp hastanesinde oluyo ilk defa adapazarında kontrole gidicem tahlillerimi götürüp ultrasonda bebişimize bakcaz
slm canım kanamam durdu cok şükür ama agrım var ilaçlara ve yatmaya devam :)
canım adapazarında hangı doktora gidiyorsun
Cnm adapazarındamısın
evet caım ama senin ki güzelmiş yaaaaaa zor kilo alıpta cabuk vermek boş yere ve faydalı olamyan şeyler yenilirse cocuga yararı yok bize zararı kilo geri dönüşümü var
dinlen cnm bol bol...yemek felanda yapma eşin yapsın 2-3 gün sonra yavaş yavaş yaparsın...k.valide anne felan yokmu burda..?
istanbuldaki hangi doktor gelior ismi ne bende adatıpta bi ara neşe hanım ve sadık beye gitmiştim
gözün aydın canım bende dün kontrole gittim 31.2mm olmus 10 haftalık yazıyordu ultrason kagıdında ama ben 9+3 tüm dün öyle biraz buyuk çıkması normal mi acaba ben unuttum sormayı bilginiz var mı bu konuda
ohhhh ne güzel cnm çok sevindim tatlım
bende cumartesi kontrole gideceğim bebişimi görmeye inş
Çok küçük daha, maşşallah. çalışıyomusun bide? zor olmuyomu ya?
ne güzel bi duygu)))) Allah hepimize nasip etsin. ben gördüğümde bebişim kenarda oturuyodu. 25 inde ne görcem merak ediyorum.
kocaeli ama adatıp doktoruna gitmiştim.sen nerelisin
günaydın cnmm hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle dön yanımızaa...günaydın kızlarr
doktor kontrolüm var bugün evden çıkmadan sizede bi bakiyim dedim ne zamndır giremiyodum. bulantılarım başladı yerimden kalktığım gibi kusuyorum anında fenayım çok. sizler nasılsınız bakalım.geçmişi de okuyamadım 100 küsür sayfa birikmiş.inş. herkes iyidir.
günaydın tatlım ben yorgunum gecelerii çok kabus görmeye başladım yaaa hep uykularuım bölünüyooo sabahları da çok yorgun uyanıyorum....Günaydın kızlar. nasılsınız?
günaydın cnmm....sormaa bu evlatlarr hiç bırakmıyoo bi oturalım diyee..benimkide taaa tepemdee valla gözünü korkutmak gibi olmasın ama 15. aydan sonraa başlıyoo bunlarınn hiç dur durak bilmemelerii yaa utanmasa duvara tırmancak yaniii benim sıpa...günaydın kızlar nasılsınız?,okuldayım şu anda,mide bulantısı mahvediyor beni...inşallah kısa sürede geçer bulantılarımız kusmalarımız... evde oğlumdan dolayı pek giremiyorum ben.ama sıkı takip ediyoruminşallah hepimiz bebişlerden iyi haberler alırız...
gözün aydın cnm oh ne güzellll....kizlar gunaydin dun doktor kontrolum vardi bebisım usgde 10+5 haftalik boyu 37.8 mm kocaman olmustu dr ilk baktigida yuzu bıze dönuk uyuyodu sonra uyandi suyunun icinde kendini yukari ittiriyodu ayaklariyla elleriyle tirmanmaya calisiyodu saga sola dondu gormeliydiniz ya resmen mucıze 15 gun sonra tekrar gidicem. bu arada yuz ustu yatmak sorun olmazmıs çatlak olusmamasi ıçin krem ıstedim lierac krem yazdi iste boyle kizlar.
günaydın milletttt
ben isanbbulluyum da gelin geldim sakarya ya hendekteyim şimdi
kızlar ben çıkıyorum hiç iyi değilim belki kadın doğumcum yardımcı olur düşün düşün kafayı yedim evde duruyom duruyom ağlıyom napıcam ben o ilaçları bebeğim kaldıramazhep benim yüzümden ona zarar vericem şimdi öyle yada böyle zarar görücek mide bulantısı için verilen ilacı bile tereddüt ederken eşşek kadar antibiyotikleri nasıl içicem
pelincim sen nereye gidiyosun doktora
canım doktorum ayşe aytoz çokta memnunum tüp bebek bölümünde kendisi.
canım ona uygun anibiyoikler verirler kimi antibiyoikler bebeği besliyo bile rahat tut içini.Demiştim sana kuzenim kanlı sistit oldu da 9 ay anibiyotik kullandı bebiş topaç gibi şimdi sıkma canını
benimde var kedim, acayip ilgi mayağı,ilgilensekte kendi istediği ilgiyi görememişse intikamcı işiyiveriyor oraya buraya,bağı var bağlıyorum ama çıkartıyor..pek teste kalmadı iş benimki bana çok düşkündü son zamanlar baya zıvanadan çıktı desem yeridir neden bilmiyorum yanımdan bi dkka ayrılmıyodu nere gitsem peşimde işimi yapamıyodum onun yüzünden sonraları eşimle arama girmek istiyodu gece eşimde istemiyodu benim için hava hoştaneyse onun odası vardı en snunda oraya kapadı eşim ben sakinleştirmeye falan çlıştım yok işte odanın kapısını kırdı desem yeridir adı gibi leondu valla işte bi süre öyle gitti eşim bişey olsada versek die bakıyodu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilan verdirdi hiç istemedim ben vermek ağladım ama olmaz dedi
kediler köpeklerden daha akıllı yeterki canları istesin ben kedileri kadınlara benzetiyorum
he yok benim salonda o çeşidi bir tek.. yatak odamda bi yolluk var sdeceyok ipleri çıkmıyor acaba yeni diyemi pamuçuk böyle yatak altları öyle oluyor koltuk altları beyaz pamuk gibi şeler...
höhhkızlr kusura bakmayın canım görmedim cevplarınzıı
yok kız olur mu hiç öle şey sende Allah iyiliğinii versin
anacım ne bileyim attım bişi işte.aslında donsuz gez yazcaktım da yazmadım :)
buarada yetkililere ricam yada önerim site neden ziyaretçilere kapatmıyoruz? en azından üye olmayan görmesin rahat rahat yazdıklarımızı ve yazacaklarımızı ? değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?