2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet caım ama senin ki güzelmiş yaaaaaa zor kilo alıpta cabuk vermek boş yere ve faydalı olamyan şeyler yenilirse cocuga yararı yok bize zararı kilo geri dönüşümü var

ben istanbula gidiyorum aslında doktora, ama doktorum çarşamba cuma serdivan daki adatıp hastanesinde oluyo ilk defa adapazarında kontrole gidicem tahlillerimi götürüp ultrasonda bebişimize bakcaz
istanbuldaki hangi doktor gelior ismi ne bende adatıpta bi ara neşe hanım ve sadık beye gitmiştim

evet caım ama senin ki güzelmiş yaaaaaa zor kilo alıpta cabuk vermek boş yere ve faydalı olamyan şeyler yenilirse cocuga yararı yok bize zararı kilo geri dönüşümü var

tabiki öyle abur cubur hamiş olmasan da zaten zararlı her insan için.Besin değeri yüksek olan yiyecekler vitamin içerikli yiyecekler falan filan işte faydalı olanlar.Gerçi çok vitaminli ya da besin değeri yüksek bazı yiyecekler için de tehlike yaratabiliyor deniliyo ama artık napalım azar azar yicez heralde hepsinden.ya da bi kaç bildiğim var onları tüketmiyorum.Başta maydanoz tabi.

dinlen cnm bol bol...yemek felanda yapma eşin yapsın 2-3 gün sonra yavaş yavaş yaparsın...k.valide anne felan yokmu burda..?

yok kimsem benim hüüüüüü eşim anlamaz yemek işinden neyseki bugun daha iyiyim zaten yemek dısında bisey yaptıgım yok yatmakta çok zor anacım heryerim agrıyor yatınca sen nasılsın ?

normal canim ben her gittigimde farkli cikıyo dr çok saglikli zamaninda gıdiyo gebeligin dedi.

ohhhh ne güzel cnm çok sevindim tatlım

bende cumartesi kontrole gideceğim bebişimi görmeye inş

guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Çok küçük daha, maşşallah. çalışıyomusun bide? zor olmuyomu ya?

ne güzel bi duygu)))) Allah hepimize nasip etsin. ben gördüğümde bebişim kenarda oturuyodu. 25 inde ne görcem merak ediyorum.

valla bayag bisey goreceksin canim benimkinın kolu bacagi uzamisti uyurken bacak bacak ustune atmisti sonra ziplamaya başladi:))

günaydın cnmm hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle dön yanımızaa...
Günaydın kızlar. nasılsınız?
günaydın tatlım ben yorgunum gecelerii çok kabus görmeye başladım yaaa hep uykularuım bölünüyooo sabahları da çok yorgun uyanıyorum....
günaydın cnmm....sormaa bu evlatlarr hiç bırakmıyoo bi oturalım diyee..benimkide taaa tepemdee valla gözünü korkutmak gibi olmasın ama 15. aydan sonraa başlıyoo bunlarınn hiç dur durak bilmemelerii yaa utanmasa duvara tırmancak yaniii benim sıpa...
gözün aydın cnm oh ne güzellll....
günaydın milletttt

günaydın tatlım....

kızlar ben çıkıyorum hiç iyi değilim belki kadın doğumcum yardımcı olur düşün düşün kafayı yedim evde duruyom duruyom ağlıyom napıcam ben o ilaçları bebeğim kaldıramaz hep benim yüzümden ona zarar vericem şimdi öyle yada böyle zarar görücek mide bulantısı için verilen ilacı bile tereddüt ederken eşşek kadar antibiyotikleri nasıl içicem

canım ona uygun anibiyoikler verirler kimi antibiyoikler bebeği besliyo bile rahat tut içini.Demiştim sana kuzenim kanlı sistit oldu da 9 ay anibiyotik kullandı bebiş topaç gibi şimdi sıkma canını

canım ona uygun anibiyoikler verirler kimi antibiyoikler bebeği besliyo bile rahat tut içini.Demiştim sana kuzenim kanlı sistit oldu da 9 ay anibiyotik kullandı bebiş topaç gibi şimdi sıkma canını

şöyle diyim normal iltahap oranı en üst sınır 200ken bende 720 çıktı ve tahlillerimi gören dr çok ağır antibiyotik gerektiriyor bunun için uygun ilaç varmı bilmiyorum ki +iltahaplı romatizman var onun hiç bir ilacı uygun olmaz dedi açık açık söyledi bu günde gidiyim druma konışıyıım....

benimde var kedim, acayip ilgi mayağı,ilgilensekte kendi istediği ilgiyi görememişse intikamcı işiyiveriyor oraya buraya,bağı var bağlıyorum ama çıkartıyor..
ben de bu halimle uğraşamıyorum uykum var zaten sürekli.. istedğim zaman uyuyacam ama onun yüzünden kasılıyo insan ne yaptı ne etti bi bakayım diye.. hamile değilken bile 2 kez pedshopa verdik geri aldık dayanamadık doğduğundan beri bizimleydi evin ferdi gibi..artık annem götürecek başka yol yok...

yok ipleri çıkmıyor acaba yeni diyemi pamuçuk böyle yatak altları öyle oluyor koltuk altları beyaz pamuk gibi şeler...
he yok benim salonda o çeşidi bir tek.. yatak odamda bi yolluk var sdece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…