evet canım biliorum o doktoru neşe hanımla aynı odayı paylaşıyorlar dediğin gibi çarsanba cuma burda ,sen normal mı tüp bebekle mı hamıle kaldın
kızlar ben çıkıyorum hiç iyi değilim belki kadın doğumcum yardımcı olur düşün düşün kafayı yedim evde duruyom duruyom ağlıyom napıcam ben o ilaçları bebeğim kaldıramazhep benim yüzümden ona zarar vericem şimdi öyle yada böyle zarar görücek mide bulantısı için verilen ilacı bile tereddüt ederken eşşek kadar antibiyotikleri nasıl içicem
günaydın canım hoşgeldingünaydın milletttt
günaydın tatlım ben yorgunum gecelerii çok kabus görmeye başladım yaaa hep uykularuım bölünüyooo sabahları da çok yorgun uyanıyorum....ben de yine gecenin bi vakti uyandim oturdum yatakta. 1 saat uyumak için çabaladım... şimdi de daha bişey yemedim, ama galiba kuscam. (((
şöyle diyim normal iltahap oranı en üst sınır 200ken bende 720 çıktı ve tahlillerimi gören dr çok ağır antibiyotik gerektiriyor bunun için uygun ilaç varmı bilmiyorum ki +iltahaplı romatizman var onun hiç bir ilacı uygun olmaz dedi açık açık söyledi bu günde gidiyim druma konışıyıım....
kızlar ben çıkıyorum hiç iyi değilim belki kadın doğumcum yardımcı olur düşün düşün kafayı yedim evde duruyom duruyom ağlıyom napıcam ben o ilaçları bebeğim kaldıramazhep benim yüzümden ona zarar vericem şimdi öyle yada böyle zarar görücek mide bulantısı için verilen ilacı bile tereddüt ederken eşşek kadar antibiyotikleri nasıl içicem
sana ne oldu yaaa ben görmedim neyin var geçmiş olsun canım ağlama amaaa bak bebişimiz etkileniyor biz aglayınca benim düşük tehlikem var ona ragmen aglamadım sen bi doktora fln git bi görüş için rahatlasın
canım benim bebekle ilgili bir rahatsızlığım yok boğazımdaki itahap hat safada ve başka organlarıma vurup beni rahatsız ediyo kanser bile yapabilirmiş. iltahaplı romatizmam varmış... ve tedavi olmazsam çok ağrılı acılı bir hamilelik beni bekliyor olmazsam koca koca antibiyotikler beni bekliyor uygun ilaçlar falan varmı nedir ne değildir bilmiyorum gdicem birazdan dra belki o içimi rahatlatır...
canım benim bebekle ilgili bir rahatsızlığım yok boğazımdaki itahap hat safada ve başka organlarıma vurup beni rahatsız ediyo kanser bile yapabilirmiş. iltahaplı romatizmam varmış... ve tedavi olmazsam çok ağrılı acılı bir hamilelik beni bekliyor olmazsam koca koca antibiyotikler beni bekliyor uygun ilaçlar falan varmı nedir ne değildir bilmiyorum gdicem birazdan dra belki o içimi rahatlatır...
dikkat etmemiz gerekiyor evetkizlar söyle bir topikleri dolastim ama canim sikildi bazisi hic kilo almadaan tamamlamis
ne olacak bu ya ben ne yapacam
hamile diyeti varmidir dersiniz
onu bende farkettım psikolojikmi acaba dedim amaaaaa kalp mi duyacaksın acep???
Bulantı konusunda bişeyi farkettim 1 gün iyi olunuyo 1 gün çok azıyo
bilginiz olsun
kizlar gunaydin dun doktor kontrolum vardi bebisım usgde 10+5 haftalik boyu 37.8 mm kocaman olmustu dr ilk baktigida yuzu bıze dönuk uyuyodu sonra uyandi suyunun icinde kendini yukari ittiriyodu ayaklariyla elleriyle tirmanmaya calisiyodu saga sola dondu gormeliydiniz ya resmen mucıze 15 gun sonra tekrar gidicem. bu arada yuz ustu yatmak sorun olmazmıs çatlak olusmamasi ıçin krem ıstedim lierac krem yazdi iste boyle kizlar.
onu bende farkettım psikolojikmi acaba dedim ama
bak sende aynı seyı demıişssin
kızlar hilmadan dünden beri ses seda yok merak ediyorummm....yeşimde yok buralarda
merhaba hanimlar keyifler iyidir umarim ben defneyi hastaneye goturdum oksuruk coklasinca.
yine iyilesmedi diye dusunurken kulaginin tekinin gectigini ogrendim digerindede az birsey kalmis
oksurukte geniz akintisindanmis.
cok mutlu oldum. 3 gunluk ilac aldik cuma tekrar gidicez umarim gecmis olur,
benimde akintim durdu . firsat bulamadim gerci kendime baktirmaya akintida durunca ustune dusmedim.
bizden haberler boyle
bir gecmise bakayim ben :)
merhaba hanimlar keyifler iyidir umarim ben defneyi hastaneye goturdum oksuruk coklasinca.
yine iyilesmedi diye dusunurken kulaginin tekinin gectigini ogrendim digerindede az birsey kalmis
oksurukte geniz akintisindanmis.
cok mutlu oldum. 3 gunluk ilac aldik cuma tekrar gidicez umarim gecmis olur,
benimde akintim durdu . firsat bulamadim gerci kendime baktirmaya akintida durunca ustune dusmedim.
bizden haberler boyle
bir gecmise bakayim ben :)
ben de geçen anneme bugün çok iyiyim acaba bebeklere bişey mi oldu demiştim
o da bir gün iyi olunur ertesi gün yine kötü olur demişti
gerçekten de öyle oldu
ama bugün iyi günümdeyim o yüzden bol bol su içiyorum
normalde bulantıdan içemiyorum su hiç:26:
defneciğe geçmiş olsun
akıntının durmasına da çok sevindim
iyi insan lafın üstüne gelirmiş tatlım tam seni sordum üstüne yazdınnn .... çok sevindim defneciğe ve sana.... amanmaşallah diyelim daha da gelmesin akıntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?