2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sana ne oldu yaaa ben görmedim neyin var geçmiş olsun canım ağlama amaaa bak bebişimiz etkileniyor biz aglayınca benim düşük tehlikem var ona ragmen aglamadım sen bi doktora fln git bi görüş için rahatlasın

kızlar hani mesajlarımıza verilen cevapları merak ediyoruz ama bi bakıyoruz sayfalar geçmiş,
işte ozaman yularıda iki tane forum takip var ya?
biri solda bize ait biri sağda genel olanı..

heh işte :)
bize ait olanı sol taraftakine basıyon en son yazdığın mesajı (yada istediğin mesajını) görüntüle diyon
sonra bakıyosun artık yazılanlara

bileniniz çok ta ben benim gibi bilmeyenlere haber veriyom

git konuş canım ihmal etme

kuzum dr una danışş mutlaka ona uygun bi antibiyotik tedavisi uygulıcaktırrr..üzme bu kadar kendinii yaaa....

canım benim bebekle ilgili bir rahatsızlığım yok boğazımdaki itahap hat safada ve başka organlarıma vurup beni rahatsız ediyo kanser bile yapabilirmiş. iltahaplı romatizmam varmış... ve tedavi olmazsam çok ağrılı acılı bir hamilelik beni bekliyor olmazsam koca koca antibiyotikler beni bekliyor uygun ilaçlar falan varmı nedir ne değildir bilmiyorum gdicem birazdan dra belki o içimi rahatlatır...

neden antibiyotik neden senin yüzünden ne oldu canım yeni gördüm bende

Canım üzme kendini bu kadar. gerekirse iki doktorun da görüşürler ortak kararlar verirler. vardır bir çözümü. sen şimdi git bi danış doktoruna, bakalım ne diyo

oyy kuzuuuuu çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah kötü seyler olmadan rahatlıkla gecirirsin hamişligini saglıgında iyi olur umarım

kizlar söyle bir topikleri dolastim ama canim sikildi bazisi hic kilo almadaan tamamlamis
ne olacak bu ya ben ne yapacam
hamile diyeti varmidir dersiniz
dikkat etmemiz gerekiyor evet
ya zaten kilo fazlaysa bastan uyarıyorlar bilmiyorum sen ne duurmdasın kilo olarak
bana bastan dedı ekmek hamur ıslerınden uzak dur dıyee
ama midem bulandıgı ıcın zaten yiyemeyip kilo verdim
ama su 2 gundur falan yeme konusunda tavan yaptım
mide bulantım geçsinde dikkat etmeye başlıcam hemen

aaaa kalp mi duyacaksın acep???
Bulantı konusunda bişeyi farkettim 1 gün iyi olunuyo 1 gün çok azıyo
bilginiz olsun
onu bende farkettım psikolojikmi acaba dedim ama
bak sende aynı seyı demıişssin

canım bu kadar stres yapma
bunu yasayan kimbilir ne kadar insan vardır
istersen bi konu aç burdada yaşayan varsa yorum yaparlar
doktorunada git tabi mutlaka bi çözümü vardır

tatlım ne güzel bebişinin iyi olmasına sevimdimmmm..... yüz üstü yatamyı sorduğun içinde sağol rahatlıkla yatayım artıkk

canımmm inşallah güzel haberlerle dönersinnnn

onu bende farkettım psikolojikmi acaba dedim ama
bak sende aynı seyı demıişssin

ben de geçen anneme bugün çok iyiyim acaba bebeklere bişey mi oldu demiştim
o da bir gün iyi olunur ertesi gün yine kötü olur demişti
gerçekten de öyle oldu

ama bugün iyi günümdeyim o yüzden bol bol su içiyorum
normalde bulantıdan içemiyorum su hiç:26:

merhaba hanimlar keyifler iyidir umarim ben defneyi hastaneye goturdum oksuruk coklasinca.
yine iyilesmedi diye dusunurken kulaginin tekinin gectigini ogrendim digerindede az birsey kalmis
oksurukte geniz akintisindanmis.
cok mutlu oldum. 3 gunluk ilac aldik cuma tekrar gidicez umarim gecmis olur,
benimde akintim durdu . firsat bulamadim gerci kendime baktirmaya akintida durunca ustune dusmedim.
bizden haberler boyle
bir gecmise bakayim ben :)

defneciğe geçmiş olsun
akıntının durmasına da çok sevindim

iyi insan lafın üstüne gelirmiş tatlım tam seni sordum üstüne yazdınnn .... çok sevindim defneciğe ve sana.... aman maşallah diyelim daha da gelmesin akıntın

Son düzenleme:

gercekten öyle oluyor yaa
zaten ustuste hergun oylee olsa mahvolurduk
bende bugun kötu gunumdeyım
ve su ıyı gunumdede kotu gunumdede ıcemıyorum
su saat oldu bı bardak su ıcmedım

defneciğe geçmiş olsun
akıntının durmasına da çok sevindim

iyi insan lafın üstüne gelirmiş tatlım tam seni sordum üstüne yazdınnn .... çok sevindim defneciğe ve sana.... aman maşallah diyelim daha da gelmesin akıntın

sagolun kizlar ya.
Bende cok mutluyum acikcasi hic yormuyorum kendimi demekki ise yariyor. esimin yaptigi isleride hic begenmiyorum ama idare edicem artik bir yer supurmus yarisi duruyor napayim gozumu yumuyorum. haftaya kadar boyle olsunda ins tehlike gecti derde normal hayatima donerim.

bu arada tuanadanbir hsber varmi son durum ne oldu

Ebrucm cok uzuldum canim ins. konus kadin dogumcuyla bakalim o ne diyecek birde erteleyebilme ihtimalin varmi tedaviyi?
hani dogumdan sonra gibi. benim kizkardesimde burun polpleriyle basi dertteydi dayanabildigi kadar dayandi dogumu yapinca basladi tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…