ay denizkizi valla bnide rahatlattin dun nasil oksuruyordum dedim ya cigerlerim sokulecek ya da smdi bebek agzimdan firlayacak Allah korusun.bnm de kasigima bi agri girdi.ama bgn suan sabahkine gre azaldi.Bende korkuyrm oksurunce bisey olcakmi dye...
kızlar bende ilk kelebeğimi koydum profil resmime inşallah kızı olacakların benim kızım gibi güzel bi kızı olur anne yavrusu o:))
öksürükten hapsuruktan bişey olmazmıs ondan korkmuyorum artık tabı anıden bi agrı saplanıyor da cabuk geçiyor
geçmeyince korktum canım ben iyi azalmış sneınkı inşallah tamamen geçer
tesekküe ederim :) senin dogum gunun simdiden kutlu olsun :) insallah bebeğin yarının en güzel hediyesini verir sana :)
kızlar onlar iyi bişey bebişiniz içerde yaramazlık yapıyo yani öyle sancım olunca böyle dşünüyorum napiyon bakiim sen orda die
tamammeen geçiceğinide hiç sanmıyorum olucak yani tedirgin olmayın bence çok uzun süre ağrımadığı sürece
herkese selam herkes nasıl iyidir umarım uzun süre giremedim... iş yerinde pc yoktu evde de netmiz yok... inş. bundan sonra devam ederim... en son kontrole gittiğimde şunlar yaşandı sinirden kaç gündür köpürüyorum...
imkansizliklarin tavan yaptgi yerdeym nefret ediyorum burdan 28 kasımda dra gittim 10.haftadayim 12. haftadan once karindan ultrasna bakmiyormus beyefendi alttan bakacam dedi istemedgmi soledm o zaman muayene etmeyecegni soyledi bende daha once 5. Ve 6. Haftalarda karindan gorundugunu soyledm bana bagrmaya basladi heryerde boylede falan bende sesimi yukselttim ilk gordugum dr siz deglsiniz ilk hamilelgmde dgl dedim ben uste cikinca muayene olacaksam vaginal odaya gecmemi yoksa cikip git dedi sinirdn elim ayagm titredi aksama kadar agladm durdum ne bicim bir insandir ya baska dr yok baska hastane yok ben ne yapicm
allah aşkına şu konuya bakın kıza ağız burun giresim geldi yemin ederim aayyy yarabbim anne olucaz bizde hayırlı evlatlar versin hepimize
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...kalandim-mastirbas-yaparken.html#post21941037
herkese selam herkes nasıl iyidir umarım uzun süre giremedim... iş yerinde pc yoktu evde de netmiz yok... inş. bundan sonra devam ederim... en son kontrole gittiğimde şunlar yaşandı sinirden kaç gündür köpürüyorum...
imkansizliklarin tavan yaptgi yerdeym nefret ediyorum burdan 28 kasımda dra gittim 10.haftadayim 12. haftadan once karindan ultrasna bakmiyormus beyefendi alttan bakacam dedi istemedgmi soledm o zaman muayene etmeyecegni soyledi bende daha once 5. Ve 6. Haftalarda karindan gorundugunu soyledm bana bagrmaya basladi heryerde boylede falan bende sesimi yukselttim ilk gordugum dr siz deglsiniz ilk hamilelgmde dgl dedim ben uste cikinca muayene olacaksam vaginal odaya gecmemi yoksa cikip git dedi sinirdn elim ayagm titredi aksama kadar agladm durdum ne bicim bir insandir ya baska dr yok baska hastane yok ben ne yapicm
allah aşkına şu konuya bakın kıza ağız burun giresim geldi yemin ederim aayyy yarabbim anne olucaz bizde hayırlı evlatlar versin hepimize
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...kalandim-mastirbas-yaparken.html#post21941037
selam canım nasılsın sabahtan beri randevu almak için uğraşıyorum ama malesef alamadım daha sonra orda sırada perişan oluyoruz
günaydıın banpiişşleeryaauuf bir rüya gördüm çok garipti yaaa:44::44::44:
offf cok fena ya sımdıkı genclık boyleyse bızım cocuklarımız nasıl olucak acaba gercı ben yetıstırme tarzıylada alakalı oldugunu dusunuyorum
yetiştirme çevre örf adet ama yine bazılarının önüne geçemiyosun fake yazımı bilmiyorum ama okuyunca çok sinirlendim.....
rabbim hepimize hayırlısını nasip etsiin
Gunaydın Kizlar
Biz bugun 13+4 olduk ama benim karnim hala dumduz. Acaba bebis buyumuyor mu? Neden benim gobisim hic cikmiyorrrrr
ay annem ve kardeşlerimle denizde yolculuk yapıyomuşuz ama ayakkabılarımızı denize çıkartıyoruz falan işte sonragidiceğimiz yere varmışız ayakkabılarımızı arıyoruz annemle ikimizinde ayakkabılarımızın tekini bulamıyoruz annem çok içerliyo falan güzel ayakkabılardı falan filan die ordan güya benim evime geçiyoruz ama evim değil farklı bi yer böyle eşyası falan yok yeni ev kuruyomuş yaptırıyomuşuz neyse bi odaya giriyorum bi kedi buluyorum oyy diyoruum sen ne tatlısın bi küçük yatak var odada oraya yatıyorum kediyle oynuyorum ben seni çok seviyorum falan die sarılıyorum kedide bana diyo bende seni seviyorum die böyle yalıyo elimi yüzümü eşim geliyo ona hırlıyo tırmalıyo yapma die kızıyorum falan atlıyo kucağımdan işte dolanıyo evde bu sefer eşim alıyo kucağına ama bana gelmek için zorluyo falan böylee garip bir rüyaydı :44::44::44: hayır olur inşallah :44::44:
hayır olsun cnm iyiye yor iyi olsun anlat cnm rüyanı
ya bırsey sorcam sahınk necokmu cahılım neyım anlamadımkı
bebek elbet büyüyordur tatlım,ne güzel dümdüz...Annnem hep söyler abime hamile iken 5 aylıkken doktora gitmiş,gebe miyim ben ya diye...dümdüzmüş karnı,hiç belirti de yokmuş,adet dışında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?