2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

13+3 bende bugün ben kilo almadım niye cnm hamiş pantolonları çok güzel ve rahat valla karnına göre ayarlayabiliyorsun düğmesini

günaydın arkadaşlar... bugün nasılsınız.
yarın doktora gidecem çok heyecanlıyım .acaba cinsiyeti belli olurmu? :44: :44:
hayırlısı...

yok tatlım belli olmaz çünkü 11 haftada başlıyor ama 13 veya 14 haftada oluşumu tamamlanıyor cnm

o haftalarda tabi bebiş gösterirse o da var

Bu ne ya? okudum inanmadım zaten. ama gerçekse de Allah öyle verceğine hiç vermesin( büyüt o yaşa getir, o sana dalmak için arkadaş bulsun. Töbe töbe

şahin k yazdıgından belli zaten dalga gecmek ıcın yazmıs ama butun herkes konuda

ben seni gördüm puhahaha, ben en çok da balgam atma olayına güldüm.

hilma ardahanda diye biliyorum ben....:44::44: yanlışmı hatırlıyorum :44::44:

iste bnde onu diyorum yaaa, ardahandan iskenderun iki adimlik yol yuruyerk bile gidip gelse olurrr:)))saka canm valla bn ynlis biliorumdur cnku profilinden bakip dedim osmaniye dye.ardahan sa bilemem.aptal doktor ya doktor dedigin biraz hastayi rahatlatir olmicak biseyse bile duzgunce soyle, ki herkes biliyor olacak bisey oldugunu...

ardahan karsta bebeğiim iskenderun tee akdenizde kalıyo:44::44::44:

sorma ya balgam diyo bide fake büyük ihtimalle bian gözümde canlandırdım ve iğrenç bişey yani sinir olsum erkektür büyük ihtimalle zaten kızlardan böyle ulu orta yerde yapan kaç tane bilmiyorum

kars cok uzak degıl ama
hava sartlarındn dolayı sorun olacagını yazmıstı arkadaşımız
facebookta yazmıstıda once
adam tamamen havadan yaa tek yaa
bana mecburlar diye düşünüyor iştee
illa alttan bakıcam demeside kafa karıstırmıyor değil

ben eşimden dolayı malesef akşam yemeğini geç yediğim için gece uyumadan önce alamıyorum. mecbur gecenin bi vaktine saat kuruyorum, öyle alıyorum.

zaten cnm benim dr dedi ki eğer hani aç içemez yemeklerden sonra 2 saat sonra iç ilacı dedi

yemeklerden sonra 2 saat sonra mide boşalıyormuş

gidip gelen elektrikler sinirlerimi alt üst etti bee
dün bütün gün yoktu ev bu gibiydi yemekte yapamadım gittim anneme..
bugün kalktım tv yi actı güzel bi kahvaltı hazırlıım dedim çaatt yine gitti

bedaş a sövüp saymaktayım.. llütfen sizde bana eşlik edin

benim doktorum genç. ben ilk gördüğümde demiştim ki, bunun ne tecrübesi olcak ki? bişey oldumu panikler hemen, ama adam o kadar rahat ki. sesi de huzur veriyo. agresif doktorlardan nefret ediyorum. ben de olsam yolardım zaten.

haziran 11 de inşallah doğum yapıcam 12+4 günlük hamileyim :)

Hoşgeldin aramıza canım. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

işteyim baktığım zamanda öyle bi okuyorum atladım demekki kusuruma bakma şikerim

rica ederim bebegim evet cografyam zayiftir ama guzel ulkemi iyi bilirim:)))buarada deli olucam su sirin ifadelerden bnde neden yk bn neden koyamiyorum iletilerime yaaa.deli olucam alinti ile cevapla dedigimde sadece kalp dniz simidi filan cikio bu sirin sari ifadelerden bnde yokkkkk((

ben hamilelikten önce vajinal baktırmıştım enfeksiyondan dolayı. ucu kameralı olanlar neyse de, demir aletle bakıyolar bazıları, çok kötü o. çok rahatsız edici. insan onun ağrından zaten bebeği göremez.

zaten cnm benim dr dedi ki eğer hani aç içemez yemeklerden sonra 2 saat sonra iç ilacı dedi

yemeklerden sonra 2 saat sonra mide boşalıyormuş

yemekten iki saat sonrası saat 1 falan oluyo benim için, ben de işte o civarlarda uyanıp alıyorum ilacımı canım.
eşim olmadan yiyemiyorum. onun da ne zaman gelceği belli olmuyo. yalnız yemeği sevmiyorum. günüm atıştırmakla geçiyo.

canım bende ilk 2 sefer öyle muayne oldum zaten
küçükken daha net görmek için bakıyorlar
ama artık 11. hafta olmuş illa alttan bakalım demesi tuaf
üstten baksa rahat görür yani artık
küçük olsaa zaten baksın dıcemdee kafa karıstıran o
akıntı falan oldumu o aletle bakııyorlar evet banada bi kerwe bakılmıştı
öbürünün gözünü seveyim o fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…