günaydın bütün annişlerRana canım bende de hazımsızlık 3 gündür var burda okuyorum kimse yazmamış hazımsızlıkla ilgili bişey dedim heralde sadece bende var.Senin yazını okuyunca bende yazim dedim.İlk defa hazımsızlık yaşıyorum ne demek olduğunu öğrenmiş oldum bebişim sayesinde çok fena bişey yaa sen ne yapıyosun bunu gidermek için canım?
Canım bende hamileliğin başından beri var bu ya( geçmiyo. mineralli su içiyorum.
Hoşgeldin tatlım. beni de uyutmadılar saolsunlar eş dostkociş gitti erkenden. // düzceye mi? görümcemi görürse selam söylesin ben de erkenden evi toplıycam şimdi. toz moz alıyim biraz.
hep beraber biyerlere gidip kutlanabilir de, ben de öyle hediye bekliyomuş gibi evde parti yapamam
senin ev boşmuş iyi parti verelim senin evde...:119:
Teyzeleri biz iyiyiz sükür daha cinsiyete karar veremedik ama hala kız gibi dedi doktorumuz 3 hafta sonra gidcez bir daha :) bas popo 6,5 mm ense 1 mm dedi kan testini de 10 gün sonraya vereceklermiş ama nasıl hareketli anlatamam bir dakaka durmadı cok şükür maşallah yerinde kuşum benim Annemde ayy yandın o zman doğuncada durmayacak dedi varsın durmasın kıpır kıpır olsun inşallah ee kiloları nasıl vercez yoksa dimi Sağlıkla gelsinde hepsi Allahın izniyle 14. Haftaya girmişiz 13 + 0 oldum şükür 3 gün öndeymiş
canım bende hep vardıki heleki 10. haftadan sonra bazen çok kötü oluyorum kuru kayısı yiyorum veya anneannemin kuruttuğu kayısı var onu marmelat yaptı annem ondan yiyorum bide armut yiyip üzerine su içiyorumbişey daha var ama o zararlı çok çok zorlanınca sigara yakıyorum ne kadar zararlı bilmiyorum üst komşu 3 çocuğundada içmiş ki benden çok çok fazla içiyomuş arkdaşımda aynı şekilde annemde en küçük kardeşimde kullanıyodu elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum ama arada böyle içiyorum 2 fırt çekince tahliye içinn tuvaleti boyluyorum napiim bağırsaklarımı çalıştırıyo
ay nevra bende de sık kullanılanlardagaliba oda 3lünün tarhinden sonra bakalım şu nevra ya ne yazıyo...4lü nasıl yapılyo hiç bilgim yok demkki 3lüye gerek duymamış bizde
kız oğlumu olacak ben sana ne demiştim söle çabuk...
bizim komşu düzceli işte bişeyi meşurya bende onu çok severim hem toplıcaklar hemde biraz kafa dağıtsın dedim bu aralar çok sıkıldı kocişim git dedim gözüm arkada die die gitti ben zorladım birazda görümceni görürmü bilmem
kızlaar şu videoyu izleyiin öldüüüm gülmeeekkten canım sılıkdıkça akşamdan beri aıp açıp gülüyoruum
My daughter has chosen the Dark Side. [ORIGINAL] - YouTube
aayy parti yapmak değilde sonrası gözümü korkutuyo belkim başıma bi kaç kişiyi toplarım
Tesekkur ederiz teyzeleri. mutlusuu bizde oyle dusunduk, Allah bize nasil bi evlat verirse kabulumuz, ne olursa olsun o bizim evladimiz ve biz O'na kiyamayiz dedik ve yaptirmamaya karar verdik. Sonucta eger Allah bizi saglikla sinamak istedikden sonra o testte risk 0% ciksada nafile.
günaydın herkeseeeeeee
büyük ihtimal 2li yapıldı diye yapmıyordur.ben 4lü testi hiç duymadım inan.o kaçıncı ayda oluyormuş?cinsiyetini söylemedi hiç,ben de sormadım açıkcası,söylemeyeceğini biliyordum zatenkeşke öğrenseydik merak ediyoruz yaa....:26:
benim doktorda 3 lü yapmıcakmış 4 lü yapıyormuş...Neden sence 3lü yapmıyor 2li yaptı diyemi?:44:
günaydın herkeseeeeeee
ay bende ev taşıycaktım, adam kıllık yaptı, vazgeçtik tutmaktan. 3+1 e taşıncaktım bende. bakalım noluyo. bende marta kadar bişey almıcam. ilk yatağını alırım, hava alsın 1-2 ay.mecburum çalışmaya cnm birde 8de düşün başlıyoruz...:26: sabah sabah mide bulantıları full çekiyor...
Evi taşıyacam 10 güne kira büyük ev buldum 3+1 bir sürü masraf çıkcak az eşyam vardı misafir oda klima ankestre idi oturduğum ev şimdi fırın artı set üstü derken böyle böyle masraflar çoğaldı bebeğin odasını zaten mart bitene kadar yaptırmıcam...
Bebekte geliyor masraflar çoğalacak bide eşim araba aldı borçlar çoğaldı....Benim umdum 4 aylık izin-4 ayda ücretsiz kullanırım ve toplu para...
sodadan bişey olmaz canım ya. yani zararlı olduğunu duymadım.bana da soda içememi söylediler ama ben cesaret edip içemedim normalde sevmem içmem de sodayı ama şimdi de zararı olur diye içmiyorum belki geçer bilemedim ki...
kız dışarda millet yer içer hesap olur san 500TL amanın Hele Antalyada pahalı mekanlar 500 e ben bebişime dolap düzerim ...bide gelen hediyeleri kesin beğenmem ben zati...
ay nevra bende de sık kullanılanlardabilmem, bişey dememiştin bana galiba ya. ama 23 ünde net belli olur inşallah. şimdi söyle bakim ne hissediyosun? :18:
hm anladım. Allah kavuştursun canım.
evet ya, çok tatlı.nasıl gülüyo. yerim ben onu ya
benim ikili taramanın sonucu bugün çıkıyo :18: pozitif düşünelim kızlar.Tabiki canım birde bu testte her zaman olmasada yanlış sonuçlarda çıkabiliyor hamilelikte üzüntü yok yere zarar verir anneye o yüzden bekleyip göreceğiz bebişleri
Kızlar biliyorum daha sabırsızlanmak için çok erken ama bahar gelsin istiyorum şimdi nisan falan olsa son aylarımız hazırlıklar hızlanmış karnımız kocaman olmuş bebişlerin yataklar arabalar alınmış aayyyyyyyyy zaman geçse hemen
ay bende ev taşıycaktım, adam kıllık yaptı, vazgeçtik tutmaktan. 3+1 e taşıncaktım bende. bakalım noluyo. bende marta kadar bişey almıcam. ilk yatağını alırım, hava alsın 1-2 ay.
sodadan bişey olmaz canım ya. yani zararlı olduğunu duymadım.
biz bu yemek, parti olayını Baküde yaparız kesin. ordaki fiyatlar uçuyo zaten. 500 ne ki? 500 de, euro olarak, lira değil.ama bebişimizi de çok bekledi herkes ya.
sigaranın insanı wc ye yolladığını biliyorumama bendeki sorun o değil.Yediklerim sanki geliyo mideme oturuyo hatta mideme sığmıyo da yemek borumun yarısına kadar dolmuş gibi ekşiyo midem böyle acaip bişey yaa.Ben sigara kullanıyodum öğrenince bıraktım artık kokusuna bile tahammülüm yok nasıl bi duyguysa o kadar içen ben bi anda takk kestim yani.Ama günde bir tane bişey olmaz falan diyolar da içmeyin bacılar içmeyinn
yakın olsak gelirdik...korkma kız sende ananlarda kal orda değillermi?
günaydın herkeseeeeeee
Eki Görüntüle 299853 işte benim popo atan bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?