2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende hep vardıki heleki 10. haftadan sonra bazen çok kötü oluyorum kuru kayısı yiyorum veya anneannemin kuruttuğu kayısı var onu marmelat yaptı annem ondan yiyorum bide armut yiyip üzerine su içiyorum bişey daha var ama o zararlı çok çok zorlanınca sigara yakıyorum ne kadar zararlı bilmiyorum üst komşu 3 çocuğundada içmiş ki benden çok çok fazla içiyomuş arkdaşımda aynı şekilde annemde en küçük kardeşimde kullanıyodu elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum ama arada böyle içiyorum 2 fırt çekince tahliye içinn tuvaleti boyluyorum napiim bağırsaklarımı çalıştırıyo

kız dışarda millet yer içer hesap olur san 500TL amanın Hele Antalyada pahalı mekanlar 500 e ben bebişime dolap düzerim ...bide gelen hediyeleri kesin beğenmem ben zati...

Maaşallah canım ne güzel bebişlerden iyi haberler gelmesi benimkide kıpır kıpırdı doktorum bu seni çok uykusuz bırakacak diye takıldı gülüştük olsun olsun annelerine gelsinlerde kıpır kıpır olsunlar

sigaranın insanı wc ye yolladığını biliyorum ama bendeki sorun o değil.Yediklerim sanki geliyo mideme oturuyo hatta mideme sığmıyo da yemek borumun yarısına kadar dolmuş gibi ekşiyo midem böyle acaip bişey yaa.Ben sigara kullanıyodum öğrenince bıraktım artık kokusuna bile tahammülüm yok nasıl bi duyguysa o kadar içen ben bi anda takk kestim yani.Ama günde bir tane bişey olmaz falan diyolar da içmeyin bacılar içmeyinn

galiba oda 3lünün tarhinden sonra bakalım şu nevra ya ne yazıyo...4lü nasıl yapılyo hiç bilgim yok demkki 3lüye gerek duymamış bizde

kız oğlumu olacak ben sana ne demiştim söle çabuk...
ay nevra bende de sık kullanılanlarda bilmem, bişey dememiştin bana galiba ya. ama 23 ünde net belli olur inşallah. şimdi söyle bakim ne hissediyosun? :18:

hm anladım. Allah kavuştursun canım.
evet ya, çok tatlı. nasıl gülüyo. yerim ben onu ya

Tabiki canım birde bu testte her zaman olmasada yanlış sonuçlarda çıkabiliyor hamilelikte üzüntü yok yere zarar verir anneye o yüzden bekleyip göreceğiz bebişleri

Kızlar biliyorum daha sabırsızlanmak için çok erken ama bahar gelsin istiyorum şimdi nisan falan olsa son aylarımız hazırlıklar hızlanmış karnımız kocaman olmuş bebişlerin yataklar arabalar alınmış aayyyyyyyyy zaman geçse hemen

keşke öğrenseydik merak ediyoruz yaa....:26:

benim doktorda 3 lü yapmıcakmış 4 lü yapıyormuş...Neden sence 3lü yapmıyor 2li yaptı diyemi?:44:
büyük ihtimal 2li yapıldı diye yapmıyordur.ben 4lü testi hiç duymadım inan.o kaçıncı ayda oluyormuş?cinsiyetini söylemedi hiç,ben de sormadım açıkcası,söylemeyeceğini biliyordum zaten
günaydın herkeseeeeeee

günaydın canım nerelerdesin?herşey yolunda mı?doktor sorununu naptın?

bu arada kızlar doktorum bana yasaklar verdi.eğilip hiç bi iş yapmayacaksın dedi,ev temizliği vs.ağır sayılacak hiç bişey kaldırmayacaksın dedi.elini soğuk suya kesinlikle değdirmeyeceksin dedi(kışın idrar yolu enfeksiyonu daha fazla oluyormuş hamilelerde üşütmeden dolayı) bi de balık olayını sordum civa değeri yüksek balıkları yiyebilirmiyiz diye.o da fazla tercih etmeyin dedi.kıyı balıkları yemeye çalış dedi.folik asiti artık kullanma dedi.folik asit yerine karnıbahar ıspanak brokoli yiyebilirsin doğal filik asit bebeğe de çok faydalı dedi

ay bende ev taşıycaktım, adam kıllık yaptı, vazgeçtik tutmaktan. 3+1 e taşıncaktım bende. bakalım noluyo. bende marta kadar bişey almıcam. ilk yatağını alırım, hava alsın 1-2 ay.
bana da soda içememi söylediler ama ben cesaret edip içemedim normalde sevmem içmem de sodayı ama şimdi de zararı olur diye içmiyorum belki geçer bilemedim ki...
sodadan bişey olmaz canım ya. yani zararlı olduğunu duymadım.
kız dışarda millet yer içer hesap olur san 500TL amanın Hele Antalyada pahalı mekanlar 500 e ben bebişime dolap düzerim ...bide gelen hediyeleri kesin beğenmem ben zati...

biz bu yemek, parti olayını Baküde yaparız kesin. ordaki fiyatlar uçuyo zaten. 500 ne ki? 500 de, euro olarak, lira değil. ama bebişimizi de çok bekledi herkes ya.

kız ben sana erkek demiştim hatırladım bee...geride var bak bulurum haa...

Tabiki canım birde bu testte her zaman olmasada yanlış sonuçlarda çıkabiliyor hamilelikte üzüntü yok yere zarar verir anneye o yüzden bekleyip göreceğiz bebişleri
benim ikili taramanın sonucu bugün çıkıyo :18: pozitif düşünelim kızlar.

ben çok sabırsızlanıyorum. Allah o günleri de görmeyi nasip etsin hepimize canım

doğru hele 15 kişi oldumu zaten yemek 1000 TL bulur...Ama bende vermek istiyorum aileye..

ben bi ara hiç içmedim istemedim bile zaten öğrenmeden önce zam geldi paket almayı bırakmıştım normalde günde 3den fazla içince çok geliyodu bazen haftada 1 içiyorum bazen günde 1 psikolojime bağlı canım sıkkın olunca arıyorum

yakın olsak gelirdik...korkma kız sende ananlarda kal orda değillermi?

yok canım işe gelip gidemem anneme gitsem ya ben tek kalırım eşim komşunun kızını falan yollarım diyo istemiyorum diyorum ama bakalım bi arkadaşım işten çıktı onu çağırırım akşam kop kop yaparız hem ben işten gelene kadar yemek yapar

günaydın herkeseeeeeee

günaydın canıım

ooyy oyy sana diyoki ''sen benim canıım sen kara sevdalım''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…