kızlar dün sinemeya gittim hatta ağlarım diye kendimi çok hazırladım Dedemin insanlarına ama hiç ağlamadım
hatta filmin ilk parçasında sıkıldım çocuk üzerine çok yoğunlaşmışlar diğer parçası biraz daha güzel ama BABAM VE OĞLUM filmi kadar güzel olmamış...
Doktor da öyle gibi dedi de, ben çok odaklanmak istemiyorum. sonra kız çıkarsakız ben sana erkek demiştim hatırladım bee...geride var bak bulurum haa...
kızlar dün sinemeya gittim hatta ağlarım diye kendimi çok hazırladım Dedemin insanlarına ama hiç ağlamadım
hatta filmin ilk parçasında sıkıldım çocuk üzerine çok yoğunlaşmışlar diğer parçası biraz daha güzel ama BABAM VE OĞLUM filmi kadar güzel olmamış...
kadro bile nerdeyse aynı dün eşime dedim götürsene beni dedi 1 ay bekle dvdye düşer die bi cevap aldım nası baktıysam artık içindeki şeytan çıkıp bi gün beni öldürücek die çok korkuyorum dedi
Doktor da öyle gibi dedi de, ben çok odaklanmak istemiyorum. sonra kız çıkarsaolurum. // bu arada dün gece doğum günümü kutladık kocişimle. pastanın üstünde de erkek bebek vardı mor elbiseliydi ama erkekti. resmini çekip sizinle paylaşcaktım ama unuttum, doğrayıp dilimlemiştik bile
sinema demişken ben de Alacakaranlık şafak vakti ne gitmek istiyorum ama eşim önce Musallat diyobu akşam için de hazırlan dedi, nereye gitcez bilmiyorum. doğum günümde Musallat izlemem inşallah
hiç kızma kocana evde daha güzel izlenebilcek bir film sinemalık değildi yani.... benim kocam düşün önce başbaşa gideriz dedi sonra ablasınıda çağırmış oda demiş annemde gelsin sonra oğlunuda getirmiş bütün sinema boyunca kaynanatör aaa niye öyle aa vah vahh kafayı yedirtti bana sanki evde torunu tuvalate gitti durup sinemeda resmen bağıryor fatihhhh nerdeeeeeeeee
dicektim tuv.deliğine düştü...bişi demedim bi daha bağırdı fatih nerde sinemada nasıl bağıryo çok görgüsüz yaa hiç sinema görmemiş....
tam bişi dicektim eşim dedi anne ne bapıryosun burası sinema...bütün filmi ahhh yazık ahh bilmem nee diye izledi...Torunuda cip aldı haşur huşurr kola çat sesi aman ağzı boş durmaz obez gibi oldu çocuğu yedire yedire ne hale getirdiler görsen..ahh benim çocuma bakmasın böle obez yapmasın allahım korusun bebeğimi...Çok tenkit etmek te istemiyorum bebeğim var sonuçta karnımda ama onlara bebek konusunda hiç güvenmiyorum
Doktor da öyle gibi dedi de, ben çok odaklanmak istemiyorum. sonra kız çıkarsaolurum. // bu arada dün gece doğum günümü kutladık kocişimle. pastanın üstünde de erkek bebek vardı mor elbiseliydi ama erkekti. resmini çekip sizinle paylaşcaktım ama unuttum, doğrayıp dilimlemiştik bile
sinema demişken ben de Alacakaranlık şafak vakti ne gitmek istiyorum ama eşim önce Musallat diyobu akşam için de hazırlan dedi, nereye gitcez bilmiyorum. doğum günümde Musallat izlemem inşallah
hiç kızma kocana evde daha güzel izlenebilcek bir film sinemalık değildi yani.... benim kocam düşün önce başbaşa gideriz dedi sonra ablasınıda çağırmış oda demiş annemde gelsin sonra oğlunuda getirmiş bütün sinema boyunca kaynanatör aaa niye öyle aa vah vahh kafayı yedirtti bana sanki evde torunu tuvalate gitti durup sinemeda resmen bağıryor fatihhhh nerdeeeeeeeee
dicektim tuv.deliğine düştü...bişi demedim bi daha bağırdı fatih nerde sinemada nasıl bağıryo çok görgüsüz yaa hiç sinema görmemiş....
tam bişi dicektim eşim dedi anne ne bapıryosun burası sinema...bütün filmi ahhh yazık ahh bilmem nee diye izledi...Torunuda cip aldı haşur huşurr kola çat sesi aman ağzı boş durmaz obez gibi oldu çocuğu yedire yedire ne hale getirdiler görsen..ahh benim çocuma bakmasın böle obez yapmasın allahım korusun bebeğimi...Çok tenkit etmek te istemiyorum bebeğim var sonuçta karnımda ama onlara bebek konusunda hiç güvenmiyorum
alaca karanlığa bende gitmek istiyorum evet o tam sinemalık filma ama eşim alt yazı izlemez off tek te gidilmezki...
kaynansıyla sinemaya gideni de ilk defa duyuyorum.
ben eşimin ailesini çoktan sildim. bebeğime de asla torunum diyemiycekler. hele bi gelmeye çalışsınlar, izmiri ayağa kaldırırım valla.
evet ona yalnız gidilmezalaca karanlığa bende gitmek istiyorum evet o tam sinemalık filma ama eşim alt yazı izlemez off tek te gidilmezki...
ahahahahahya kızdığım tamam bu film öylede türk filmlerine karşı ayrı bi düşmanlığı var adamın sinemaya ben diyorum gidelim die onun film anlayışıyla benimki çok farklı onun için bol efektli film her zaman iyi ama bence o kadar efektte gerk yok falan ama alıştım artık ölümsüzlere gidin derim 2.side yapılır o filmin
evet ona yalnız gidilmez
benim eşim de bol efekt sever. biz ikimiz de türk filmlerine pek ilgi duymuyoruz ama yerli Korku olunca güzel oluyo, daha gerçekçi oluyo diye eşim seviyo. bana kalsa romantik komedi izlerim.
alacakaranlığın tek filmini bile izlemedim bana itici geldi o adam onu sevmedim izlemedim hiç
nie kııız kaynanan naptı benimkilerle bende konuşmuyorm küs değilim ama zaten öyle bir aman aman konuşmamız yoktu şimdi hiç kalmadıçocuk oluncada hediyesini alır gelirmiş çok lazımdın diceksin olmıcak
kaynansıyla sinemaya gideni de ilk defa duyuyorum.
ben eşimin ailesini çoktan sildim. bebeğime de asla torunum diyemiycekler. hele bi gelmeye çalışsınlar, izmiri ayağa kaldırırım valla.
heleki türk korku filminden nefret eder salonu görsen her yer hoparlör nasıl diyim koltukların yanı konsolun üstünde tv yanında köşe başlarında en sonda koltuğun altına titreşimler oluyomuş işte efektti daha çok hissediyomuşsun dedim zaten titriyo koltuk alırsan herşeyi atarım dedim almadı
sevsen adam için bakcaktın yani?// valla benim kaynanam canım ben yabancıyım diye bana kendimi çok kötü hissettirdi hep. sanki ben elin bilmem nesi, gelmişim oğlunu almışım anlıyomusun? çok fena bi duygu. bunu kendine karşı hissetmek. hepimiz oturuyoduk, benle asla direk muhattap olmazdı, ben oturuyorum düşün yanında, eşime diyo ki, Ranaya şunu diyemedinmi? bir sustum iki sustum, düğünden sonra herşeyi yüzüne birbir öyledim. bi daha da sakın gelinim kızım deme bana dedim. oğlunu görmek istersen de işyerine gidersin. sakın evime yaklaşma dedim. 3 yıldır ne gördüm nede duydum. başkalarına hava atıyodu gittik Azerbaycan dan kız aldık diye, bana karşıysa.... neyse ya. boşver. ben Allaha havale ettim. o affetsin onları.
ay nedir bu kaynanaların gelinlerden istedikleri.Bayağı sıkıntıymış sizinkiler ya.Niye böyle davranıyolar ki.Ne bilim iyi davranmaya çalışsanız belki onlarda utanırlar iyi davranırlar falan işte bilemiyorum
ben dayanamadım ki kayınvalidemin evinde. 15 gün kaldım, evlerinde baygınlık geçirdim, psikolojik oluyo bende. gittik hastaneye kafama dikiş attılar hayatımda ilk defa. ben kriz geçiriorum ailem kimsem yok elimi tutacak diye. kadın eşime dedi ki, sen başına bela aldın, bak kız hasta. bide duyduğumu bile bile. annem bilse bunları gelip gırtlağına yapışır. ben ailenin tek çocuğuyum bide. en son kınamızda da bize beddua etmişmiş. ben orda patladım zaten. bana ne senin bedduandan? sen kimsin ki bedduan beni tutcak? oğluna yapmasaydın bari. ama ben yine de eşime diyorum sen ara sor arada diye, benden bilcekler yoksa. ama istemiyo, aramıyo. o da şahit bunların hepsine çünkü.sorma aman bide dönüp demiyormu çok güzelsin ama şu suratını değiştir gül biraz bende aynen böyle yaptımkorktu böyle bakınca...Beni eleştirmek onamı kalmış bee
diceksin aslında sizle biyere gidince gülemiyorum diye...bide eşim durup durup anasına sarılyo...kıskan bak anneme sarılyom diyo ıyyy bu mahabbetleri hiç sevmiyorum başka tarafa bakyorum yooo dedim ne kıskancam sen benim annemle beni kıskanyosun yok beni geçirmedin annen varken yok benimle ilgilenmedin yok hergün gittin felan kaynanatörde duydu tabii böle yok cnm öyle yapmayın felan ...Her biyere gittiğimizde bu muahbbetler ahh ben hayatta silemiyorum cnm çok zor eşim anası bi yana dünya bi yana ...Bende umudum oğlum anne bir olayım çocuğuma göstercem tüm sevgimi...kıskandırcam bende onları...
günaydın kızlar.bi kaç gundur gıremedım en son 2 erkek bır kızımız vardı.avr mı başka cınsıyet öğrenen?benım de bugun 12+1.13.haftaya gırdım yanı.yarın kontrolum var ınşallah bız de öğrenırız.
boşver üzme kendini iyi yapmışsın iyi eşin arkanda durmuş benimki böle yaptığım için neler ederdi düşünmek istemem....gerçi ben görüşmezdim o görşürdü herhalde bende bi ara küstüm neler söyledim ama barışmak zorunda kaldım eşim yüzünden eşim nasını 2 gün görmese 3 gün kesin gitmek ister hergün tel ile konuşur...
hatta biz evlenirken anası çok ağladı ablasıda oğlu evleniyor diye kadın pek içlendi...biz güle oynaya evlendik....aman ben bi türlü sevemedim kadını hiçte sever gibi davranmıyorum...banane yaa...Hayatımdan çıkarmya uğraştıkça eşim daha bir soktu onu içimize ben uğraşmaktan sıkıldım bunlar çok bağlı cnm..[/QUOTE
o da bi şey mi?bizim ki düğün günü ayılıp bayıldığı için direk düğün yerine gitmiş.beni almaya gelmediler.sanki ben dulum da kadın gelin almaya gelmiyo yaa.1 saat kaynanayı bekleyince nihayet düğün yerinden bizim eve geldiler..sonra da anne de kadına..
sevsen adam için bakcaktın yani?// valla benim kaynanam canım ben yabancıyım diye bana kendimi çok kötü hissettirdi hep. sanki ben elin bilmem nesi, gelmişim oğlunu almışım anlıyomusun? çok fena bi duygu. bunu kendine karşı hissetmek. hepimiz oturuyoduk, benle asla direk muhattap olmazdı, ben oturuyorum düşün yanında, eşime diyo ki, Ranaya şunu diyemedinmi? bir sustum iki sustum, düğünden sonra herşeyi yüzüne birbir öyledim. bi daha da sakın gelinim kızım deme bana dedim. oğlunu görmek istersen de işyerine gidersin. sakın evime yaklaşma dedim. 3 yıldır ne gördüm nede duydum. başkalarına hava atıyodu gittik Azerbaycan dan kız aldık diye, bana karşıysa.... neyse ya. boşver. ben Allaha havale ettim. o affetsin onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?