2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım kızma da bişey dicem ben sorunu eşlerde buluyorum yani kocacıklarda.Sonuçta eşin annesinin bu şekilde davranmasından hoşlanıyoki annesi de bunu bilerek davranıyo yani belki benim de başıma gelse ben de sinir olabilirim.Yani ben de koca koca insanların çocuk gibi sevilmelerinden hoşlanmam yani.agu bugu falan da neyin nesi yahu oldu olacak oturup oyunda oynasınlar.Benim düşüncem bunlar belki yanlış belki doğru artık..

babam da aynısını söylemişti. bi gün aradı babamlar. ben de ağlıyorum o anda. hani sesim titremese yine saklıycaktım, bilmesinler üzülmesinler diye. ama babam alo deyişimden anladı tabi hemen. ben de anlattım böyle böyle. düğün yapmamak için sağa sola hamile diyolar benim için falan filan. babamın tek sorusu Uğur nerde dedi, yanımda dedim. bitti o zaman, önemli olan kocan yanında dedi. orda dedim kendime, ne kendimi ne kocamı kimseye ezdirmem. eşimi işe gönderiyodum, balkona çıkıoydum el sallamak için, boynu bükük gidiyodu onlar yüzünden. parçalamak istiyodum hepsini. utanması gereken benim eşim diildi.

ben yapamazdım canım, senin işin çok zor valla. benim babamın evinde de huzurum yoktu o konuda, annemle babam hep gözümün önünde kavga ederlerdi. kendi hayatımda tekrar bunları yaşayamazdım. o yüzden en iyisi hepsinden uzak olmak. eşimin ailesi ta kastamonuda. benim ailem Baküde. böylesi daha güzel.

olabilir bakabilirdim o zaman
ya canım bak benim teyzem hollandaya gelin gitti hemde teyzesinin oğluna düşün kendi öz teyzesi neler yaptı önce birlik gitti beraber kaldılar anneannemi arayamıyodu anca hafta sonu eniştem dışarı çıkıcakta arıcak falan filan ne olursa olsun kim olursa olsun kaynana kaynanadır bizlerde belki erkek çocuk sahibi olucaz ama bakalım nası kaynana olcaz

günaydıın canıım..inşallah öğrenirsiiin :)

Aynı. bizim de salon o halde. hoparlör, ses sistemi. hatta hoparlörler ayaklı değil diye, ona da çare buldu. kulak seviyesinde duvara çaktı titreşimi eksik kalsın lütfen

yok bizde ayaklısıda var ayaksızıda geçen int.de gördüm tek bir ayaklı hoparlör 1000tl evlenmeden önce almış yoksa verdirmem o kadar para manyak lan bu erkekler

boşver üzme kendini iyi olmuş onları çıkarnman hayatından kıskanç kaynanalardan nefret ediyorum bıktım...En iysi görüşmemek mutlu olursun daha iyi işte...ee torun olcak sevinmedi mi hiç...seni niye sevmedi delimi bu kadın ya...Zaten şu ayrım yapmalar dan bıktım...

ben de en çok ona yandım ya zaten. gelmişim tanımadığım insanların evine, nasıl terbiyesizlik edebilirimki? eşimin ailesi sonuçta. bide ben ailemi temsil ediyorum. ne deseler susup tamam dedim. yanlış yapmışım demekki. en başından onlar gibi davranmalıydım. benle iyi geçinseydi ben beraber yaşamaya bile razıydım ilk zamanlar. neyse ya. bunlar 3 yıl öncesinin olayları. artık hiç birisi hayatımda yok.

pelishhcim benim bilgilerim ilk hamilelik kilo 68 10+3 bugün itibariyle, istanbul cinsiyet belli değil sat 20 eylül muhtemel doğum tarihi 26 haziran. tekrar teşekkürler

valla kizlar sizinkiler icin bisey diyemem cnku tam olarak neler yasadiniz bilemem ama olayin bde su yonu var ki, bnmde annem kaynana ve hicbi zaman gelinler davet etmeden evlerine gitmedi (zaten onlarda davet etmedi bi kaynana takintisi vardi hep cnku onyargili).abimler kac yildir evli toplasaniz 3 yada 5 kere gitmistir.her gidisinde bi sacmaliklar bi surat asmalar.hep abimlerin anneme yada bna bagli olmalarini istemediler.ama biseyi unuttular ki bz nasil anne babamiza bagliysak onlar da bagliydi.kimse tutupta 25 yillik bagi koparamaz.ama annmde hicbizaman kendisine bi laf gelmden ne laf soyledi ne onlara sunu yap kizim dedi nede biyere giderlerken bnde gelicem dedi.hep siz nasil biliyorsaniz oyle yapin dedi.ama annem boyle yaptikca ynede istenmedi cnku onyargi vardi kaynana.bisey hep unutuldu o da bi anneydi.en sonunda annemde s...ti sivadi.hadi dedi smdi yallah bdaha ne siz bnm kapima gelin ne de bn sizin.smdi kafamiz rahat.ama yine uzulen onlar.cnku abimler bize geliyr ama onlar hep yalniz kaliyr.sandilarki kavga cikip kusunce abimler de gelmicek.kimse ailesinden vazgecmez.bunu unuttular.kimse kimseyide sevmek zorunda deil ama saygi icinde hersey bi duzene oturtulmak zorunda.annemin bundan 10 yil once gelini yoktu smdi de yoklugunu hissetmiyr zaten.ama hala abimler gelemediginde der ki oglum ne onemi var sen ailenin cocuklarnin yannda ol.oyuzden tum baglari koparmadan once biraz daha sabirli olmak en guzeli die dusunuyorum bn.ama tekrar soyluyorum kimsenin ne yasadigini bilemem herkes zaten kendince dogru olani yapiyrdur arkadaslar...ama bisey daha lutfen ama lutfen kimse bna alinmasin sadece kendi fikrimi soyluyorum nekadar kirilsam alinsam laf kavgasinada girsem ck ama ckk kotu insanlar olmadiktan snra bn gitmesem dahi esimin ailesininde torununu gormesine ve sevmesine izin veririm bunu esimi sevdigim icin yaparim ve buyukte konusmuyorum asla cnku ck agir seyler yasarsam belki bnde izin vermem ama ck buyuk olaylar olmasi gerek bunlarin....

büyümedi hala o bana göre annesinin eteğini çekiştiren bir çocuk...Ama bişeyi iyi biliyorum beni nekdar sevsede ince bir çizgi var onlar onun için daima daha önemli onlara ters bir davranışım bile onu sinir eder...bırak davranmayı ters bir yorum yapım annesi hakkında beni annesine anlatmak ile tehdit eder...Böyle konuştunu söylicem onlar hakkında bilsinler der....sen düşün acayip bir aile portresi çizyolar biraz gösteriş gibi çünkü ilk tanıştığımda ailesinden bile bahsetmiyordu..

kızlar günaydınn benim minnakım erkekmişşş dün doktora gittim çok şükür sağlıklıydı içerde appaçi dansı yapıyodu doktor totosunu bilem çekti verdi benimki yayılmış açmış piposunu ben burdayım diyodu Allaaam yaa çok güseldiiii canlaar.

kaynana mevzusu açılmış ben gerçekten çok severim kaynanamı

yok canım ya, benim çocuğum olsun inşallah, doğumundan itibaren hesap açcam. gelecekte çalışırım da zaten. parasını biriktircem, büyüdüğünde evini arabasını neyse artık alsın. bizde anne baba reşit oldumu kendi başına bırakmıyo evladını. her zaman destek olur. ne kadar çok sevsem de, oğlumun evini de ayırırım. gelinle de aramızda saygı olsun yeter.
üzmüyorum artık canım. zamanında çok üzüldüm niye beni sevmediler falan diye. boşversene, ne üzülüyosun?:)) gençlik işte torunu olcağından haberi varmı ki?

hayırlı olsun canım..Allahım uzun ömürler versin.

hay öpiyiim annenin ellerinden gözlerinden bazıları çok fena bacım yani karşılıklı herşey benim kaynanamdan yana bana öyle dedi böyle yaptı yok allah var şimdi nasıl diyim gösteriş meraklısı ye kürküm ye davasında bana neler neler yapmışlarda benim haberim yok ama oğlunu kazıklamayı biliyolar lafa gelince oğlum herşeyim sizlerin ama iş başa düşünce şimdiye kadar ben sana babalık analık yaptım şimdi sen bana yapıcaksın benim evimde bi şu gazetelerin verdiği arcopal takımından başka hiç birşeyi yok onuda zaten eşentiyon almış zamanından koymak için koymuş ama bişey demedim bana onu yapıcaksınız onu istiyorum bilmem ne bana kızım çok pahalısına gitme dedi en başında bende cevabını verdim yok anne biliyorum cihangirden giden benden gidiyo sen sıkma canını dedim şok oldu öyle diyince...bide çat kapı gelip beni hiç saymamaları var düşün canım ben işteyim eve kendileri geliyo bide eşimin küçük dayısını ev görmeye getiriyolar varmıdır böyle bi şey allah aşkına gelirler kalırlar yani oğlunun evi tabiki gelicek kalıcak ama bir kere beni müsaitmisin die aramadı eşim evde ne nerde bilmez bile bide bir okadar dağınık rahat edemiyorum bi yerde yabancımı diceksin evet yabancı yalandan kızım kızım diyip arkasını dönüp donuz diyosa yabancı ben iki büklüm yemek hazırlayıp koydum önünede yinede surat asmış oldum ağrıdan geberiyorum kızım sen yat dinlen demek yerine kapadılar salonun kapısını oğlu kızı oturdular...onun başına gelse ben yine dayanamam eşimin annesi ne yaptıysa yaptı die koşarım ama allahın sopası yok diyorum....şimdiye kadar tek dediğim haber vermeden gelmeyin hesap vericekmişimde bilmem neymiş neyin hesabını kime vericem onuda bilmiyorum...çalışmasam yine bişey demezdim ama işten geliyorum yoruluyorum gelince ne kdar uğraşsamda bişeyler eksik kalıyo en azından 1 gün önceden haberim olursa normalden daha fazla iş yaparım....ama anlayana.... allah yukarda rabbim herşeyin adaletini bilir.....

Son düzenleme:

gözun aydın hayırlı uğurlu olsun.

herkese günaydın valla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü

yani tipik erkek modeli dicem.Evlenmeden önce ve sonrası o kadar farklı ki erkek için.Artık hangi kurguyka yaklaşıyorlarsa olaya bilemiyorum.Biz kadınlar daha duygusalız bazı şeyleri göremeyebiliyoruz.Erkeklerin anneye düşkünlü olursa inan kadınlarınkinden daha beterdir.Ama ben demiyorum ki ilgilenmesin sevmesin asla!eğer eşim öyle davransa ailesine ben kızarım sonuçta o annesi ve ailesi.Eşlerin anneyi ve eşi ayırdedebilmeli.O zaman mesele hiç kalmicak eminim ki.Allaha şükürler olsun şuana kadar benim hiç sorunum olmadı bundan sonrasını bilemem.Çünkü eşim annesine anne sevgisini banada eş sevgisini verebildi dengeyi korudu yani.ben de annesinden daha ilk tanışmam da eşime benim için dediği bi laf vardı ölsem asla unutmam.Eşime de söyledim sesini çıkarmadı.Olay da şu idi:Biz eşimle sevgiliyken kendi aramızdaki meseleler yüzünden çok tartışıyoduk ama ayrılmıyoduk.ayrı şehirleydeydik ben eşimi görmeye iki günlüğüne gidiyodm arada dönüyodum arkadaşımda kalıyodum.Sonra bi gün annemle tanıştırcam dedi.Ben de tamam dedim.Bindik arabaya annesi önde oturuyo.Sen tut eşime bu gene niye geldi desin ben şokta tabi.O lafını asla unutmam asla lafı da olmadı bu zamana kadar allah razı olsun çok iyidir hepsi daha tek laflarını duymadım.Ama o lafı benim için bir ömür yeter zaten.Ama kin beslemedim.Belki iyi beslemedim bu şekilde yakın olamazdım.Demek istediğim şu ki bi laf duyarsınız iki laf duyarsınız da üçünsü artık ağır gelir.Herkesin yeri ayrı ve herkes mümkünse yerini bilsin.

Günaydın kızlar

umarım hepiniz iyisinizdir..... geçmişe bakamıyorummmm ....teste giden herkesin sonuçları inşallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…