2012 haziran anneleri

canım ne yaptın sonuçlar nasıl dualarım seninle...

canım teşekkür ederim.keseyi gördük ama beklediğimizden biraz büyük dedi dr,18 mm'miş şu an,normal sat'a göre 5+5'im bugün ama tüp bebekte kese 5-6 gün önde gidebiliyomuş o yüzden keseye göre 6+3 görünüyo şuan,ama ben çok endişeliyim bu kesenin büyük olmasından ya bakalım hayılısı.haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım inşallah kalp atışını duyarım.

canım benim ailem haccda eşimin ki uzak onun için kaldım ölece olsun ya oraya gitmektense katlancam 7 e kadar ne edelim olsun buna şükür

İnşallah bi sıkıntı olmaz canım içini ferah tut sen

bende dün baktırdım kese 18mm çıktı 6haftalığım ama ben büyük falan demedi dr normal dedi.

evet canım allah herkese annelik babalık duygusunu tattrsın
amiiinnn canım
tekrarlamaz inş allah korusun. benim derinden bulantım var ama hiç kusmadım. midem istemezse yemiyorum.çorba içiyorum bol bol başka şey yiyemiorum fazlaca yemek olarak.arada içim kalkıyor ama oturuor tekrar sürekli yattığımdan etkilenmiyorum fazlaca sanırım

canım benim çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inş. allah tamamına erdirsin...kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...korkma açıklamış dr un neden büyük olduğunu. ama kafaya takacak birşey bulmazsak olmuyor şükredelim kızlar dua edelim bize iyi gelecek tekşey bu...

evet canım allah herkese annelik babalık duygusunu tattrsın
amiiinnn canım
tekrarlamaz inş allah korusun. benim derinden bulantım var ama hiç kusmadım. midem istemezse yemiyorum.çorba içiyorum bol bol başka şey yiyemiorum fazlaca yemek olarak.arada içim kalkıyor ama oturuor tekrar sürekli yattığımdan etkilenmiyorum fazlaca sanırım

canım benim çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inş. allah tamamına erdirsin...kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...korkma açıklamış dr un neden büyük olduğunu. ama kafaya takacak birşey bulmazsak olmuyor şükredelim kızlar dua edelim bize iyi gelecek tekşey bu...

bende dün baktırdım kese 18mm çıktı 6haftalığım ama ben büyük falan demedi dr normal dedi.

Maşallah canım,hayırlısıyla tamamına erdirsin Allah.benim normalde sat'a göre 5+5'im onun için büyük dedi galiba.ay valla bilmiyorum canım ya kafamızı allak bullak edip yolluyolar bizi bu dr'lar.haftayı bekliycem bakalım nolucak.

birde benden sadece kan alındı,kaç tane test için alındı bakamadım bile kağıda,ama idrar tahlili filan istemedi.acaba tüp'te uygulama farklımı oluyo.

canım senin ne kadarlık hamileliğin..

geç döllenme benim 6+2 iken 5 mm di kalp atışlarımızıda duyduk benim bi çok hamile tecrübeli arkadaşlarım kesesi oyleydi kafam karıştı dr çok ii dedi hatta süper yani zaten 18 mm hafta hafta gebeliğe baktığında 7-8 ncı haftalar sizin 7-8 nci haftalardamısınız :26:

canım seninle satlarımız aynıydı sanırım ama kese boylarımız farklı benim kese seninkinin 2 katı neden acaba

dr süper süper dedi valla ölçümler bir en boy vs alınıyo belkide değişiyo demekki oda kişiden kişiye baksana

hayır ben 6. Haftadayım ve zaten makinedede 6 hafta 1 günlük çıktı kese boyuna göre dr öyle dedi normalmi dedim evet normal çok iyi dedi banada bilemiyorum valla

hayır ben 6. Haftadayım ve zaten makinedede 6 hafta 1 günlük çıktı kese boyuna göre dr öyle dedi normalmi dedim evet normal çok iyi dedi banada bilemiyorum valla

değişiyo demekki oda herkesde farklı demekki bide ölçüm açısı değişebilirmiş neyse sağlıklı olsunlarda tedirgin ettiniz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…