canım ne yaptın sonuçlar nasıl dualarım seninle...
ben ilaç kullanmıyorum folik asit dışında
evet allah yardımcıları olsun ailelerinin.. Kimbilir anneleri eşleri ne halde offf bende çok üzüldüm yaaaa allah kahretsin hepsini kökleri kurusun inş..
Amin cnm sana da inş..
Cnm ben ufak tefek iş dışında yapmıyom cam falan silmem lazım annem gelecek..
Bugün koltuklarımı değiştim eşim sağolsun izinliydi
odayı silip süpürüp halıyı açmış koltuklarda gelmiş artık gerisini nasıl yaparım bilmem...
Benim adam mutfağa pek yardım etmez daha doğrusu eli çok ağırdır ben çok pratikim uyuşamıyoz
Cnm benim işteysen izin al çık bence sana bi çorba yapacak biri varsa bi çorba belki iyi gelir
dışardaki yemeklerin yağı falan da etkiliyo bizi
canım teşekkür ederim.keseyi gördük ama beklediğimizden biraz büyük dedi dr,18 mm'miş şu an,normal sat'a göre 5+5'im bugün ama tüp bebekte kese 5-6 gün önde gidebiliyomuş o yüzden keseye göre 6+3 görünüyo şuan,ama ben çok endişeliyim bu kesenin büyük olmasından ya bakalım hayılısı.haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım inşallah kalp atışını duyarım.
canım teşekkür ederim.keseyi gördük ama beklediğimizden biraz büyük dedi dr,18 mm'miş şu an,normal sat'a göre 5+5'im bugün ama tüp bebekte kese 5-6 gün önde gidebiliyomuş o yüzden keseye göre 6+3 görünüyo şuan,ama ben çok endişeliyim bu kesenin büyük olmasından ya bakalım hayılısı.haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım inşallah kalp atışını duyarım.
hoşgeldin hayırlı olsun 2n ci demek ne güzelkaç haftalıksın ki bi dr git o herşeyin yapar
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım içini ferah tut sen
bende dün baktırdım kese 18mm çıktı 6haftalığım ama ben büyük falan demedi dr normal dedi.
İnşallah canım,çok sağol.tüp bebekte böyle biraz pimpirikli oluyo insan.Allah hakkımızda hayırlısını versin.hepimizin bebişleri Allah'a emanet.
amiiinnn canımevet canım allah herkese annelik babalık duygusunu tattrsın
tekrarlamaz inş allah korusun. benim derinden bulantım var ama hiç kusmadım. midem istemezse yemiyorum.çorba içiyorum bol bol başka şey yiyemiorum fazlaca yemek olarak.arada içim kalkıyor ama oturuor tekraryok cnm geçti şükür akıntılarım şiddetli inş tekrar etmezz bende senin gibi rüyalar görüyodum ama ii düşünmeye çalıştım allah yardımcımız olsun cnm bebeklerimizi korusun
benimde 10 gündür bulantılarım var kusmalar sabah özellikle sonrada gün içinde içim kalkıyo midem dönüyo iştahsızım ama dediğin gibi seviniyorum burdayım ben diyo
allah allah ya sizinkiler neden 18 mm benimki 5 mm bebekmi acaba 5 mm :26:
amiiinnn canımevet canım allah herkese annelik babalık duygusunu tattrsın
tekrarlamaz inş allah korusun. benim derinden bulantım var ama hiç kusmadım. midem istemezse yemiyorum.çorba içiyorum bol bol başka şey yiyemiorum fazlaca yemek olarak.arada içim kalkıyor ama oturuor tekraryok cnm geçti şükür akıntılarım şiddetli inş tekrar etmezz bende senin gibi rüyalar görüyodum ama ii düşünmeye çalıştım allah yardımcımız olsun cnm bebeklerimizi korusun
benimde 10 gündür bulantılarım var kusmalar sabah özellikle sonrada gün içinde içim kalkıyo midem dönüyo iştahsızım ama dediğin gibi seviniyorum burdayım ben diyo
allah allah ya sizinkiler neden 18 mm benimki 5 mm bebekmi acaba 5 mm :26:
bende dün baktırdım kese 18mm çıktı 6haftalığım ama ben büyük falan demedi dr normal dedi.
canım senin ne kadarlık hamileliğin..
bende pazartesi gittim doktora 5+6 haftalık kese 9 mm dedi..
canım seninle satlarımız aynıydı sanırım ama kese boylarımız farklı benim kese seninkinin 2 katı neden acaba
geç döllenme benim 6+2 iken 5 mm di kalp atışlarımızıda duyduk benim bi çok hamile tecrübeli arkadaşlarım kesesi oyleydi kafam karıştı dr çok ii dedi hatta süper yani zaten 18 mm hafta hafta gebeliğe baktığında 7-8 ncı haftalar sizin 7-8 nci haftalardamısınız :26:
dr süper süper dedi valla ölçümler bir en boy vs alınıyo belkide değişiyo demekki oda kişiden kişiye baksana
hayır ben 6. Haftadayım ve zaten makinedede 6 hafta 1 günlük çıktı kese boyuna göre dr öyle dedi normalmi dedim evet normal çok iyi dedi banada bilemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?