2012 haziran anneleri

slmlar işten gelir gelmez neler yazılmış diye bakıyorum nasılda çok ileti var öyle:))))geçmişe şöyle bir göz atabildim anca.nasılsınız keyifler nsıl ben de bulantı,uyku hiçbir belirti yok..

çok ilginçmiş ya hakkaten
nasıl da bilmiş hemen çok şaşırdım
tabi ki kim nerden bilecek daha çok küçük

cinsiyetinede erkek dedi ama artık bu kadar da olmaz diye itimat etmiyorum.. cünkü erkek anneye güzellik katar dedi :)) esime anlattım dalga geciyorum sandı cok ilgincti ögretmenms kendiside.

slmlar işten gelir gelmez neler yazılmış diye bakıyorum nasılda çok ileti var öyle:))))geçmişe şöyle bir göz atabildim anca.nasılsınız keyifler nsıl ben de bulantı,uyku hiçbir belirti yok..

hosgeldiiiin :) evet 1-2saat bile girmeyince sayfalar cok ilerlemiş oluyor :)) benimde öyle vallahii hic bir belirti yok ne bulantı ne uykusuzluk hatta öncede yazdım otobüse yetişebilmek için baya kostum merdivenleri hızla indim falan agrım bile yok endişeleniyorum ama bir sorun yoksada maşallah diyeyim kendimee

evet evet maşallah:))benim tek şikayetim tuvalet:)))biraz fazla gidiyorum sanki..benim 4+4 senin kaç haftalık?

cinsiyetinede erkek dedi ama artık bu kadar da olmaz diye itimat etmiyorum.. cünkü erkek anneye güzellik katar dedi :)) esime anlattım dalga geciyorum sandı cok ilgincti ögretmenms kendiside.

derler hep erkek güzelleştirir diye
bence hamile olduğunu bilmesi cinsiyet tahminnden bile zordu
belki tutar

evet evet maşallah:))benim tek şikayetim tuvalet:)))biraz fazla gidiyorum sanki..benim 4+4 senin kaç haftalık?

bende önceleri cok sık gidiyordum ve birden cok sıkısarak simdi ise pek kalmadı 5+6dayım canım ben

derler hep erkek güzelleştirir diye
bence hamile olduğunu bilmesi cinsiyet tahminnden bile zordu
belki tutar

gerçekten öyle... tahmini tutarsa esimin muradı olur havalara ucar artık onu oralardan indiremem :))

evet canım bende senin gibi işyerine limon taşıyorum evden sürekli. ama gerçekten bulantımı azaltıyo çok ii geliyo
tabi inşallah bebişim doğunca eşki suratlı bişey olmaaaz
bendede sabahları oluyor ben limon denemedim hiç aslında o daha yararlı hem c vitamini... ben leblebiyle geçiştiriyordum

folic plus şuan da piyasada yokmuş zaten canım. benim kuzum tüp bebek teyzesi,onun için biraz nazlı bebek oluyo bu tüpler:))))
oyy kıyamam ben onaaaa arkadaşlar bu folic plus zor bulunuyor dendi ama ben ilk eczaneden buldum üstelik küçük bir eczaneydi... arkadaşlar bulunmaz diye bir şey yok parasını ödersiniz eczacıyla konuşup sipariş verdirirsiniz
ama bulamasamda sanırım biraz şanslıyım babam eczacı

benimde bulantı gibi boğazıma kadar geliyor ama çıkmıyor orda bir düğüm oluyor sanki uyku hali ise nadir

doktor Arıyorum kendime
operatörle uzman doktorun ne farkı var?

netten buldum canım

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanları gebelik, doğum, infertilite (kısırlık), menopoz, ultrasonografi ve kadın hastalıkları ile ilgili ameliyatlar konusunda ihtisas yapmış uzmanlaşmış doktorlardır. Sıklıkla "kadın doğum uzmanı" şeklinde söylense de doğrusu kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır; jinekolog veya jinekolog doktor aynı anlama gelir. Eski yıllarda nisaiye uzmanı şeklinde adlandırılırmış.

Operatör doktor ifadesi ise cerrahi branşlardaki yani ameliyat yapılan branşlardaki doktorları tanımlamak için kullanılır. Kadın hastalıkları ve doğum branşı da ameliyatları olan bir branş olduğu için operatör veya operatör doktor (kısaca Op. Dr.) tanımı ismin başına eklenir. Bazen hastalarımızdan operatör müsünüz şeklinde sorular gelebilmektedir. Bütün kadın doğum uzmanları operatör doktordur. Ameliyat yapılan bütün branşlardaki doktorlar operatör doktordur (Bütün kulak burun boğaz uzmanları, bütün göz hastalıkları uzmanları gibi...) Ameliyat yapılmayan branşlardaki (dahiliye, dermatoloji, nöroloji, kardiyoloji gibi..) doktorlar için operatör doktor tanımı kullanılmaz, uzman doktor tanımı kullanılır.

merhaba arkadaşlar...geçen hafta çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim..vajinal ultrasonda kese göründü fakat ölçüm yapılamayacak kadar küçüktü.gittiğimde adetim 4 gün gecikmişti..keseyi gördükten 3 gün sonra cumartesi kahverengi lekelenmem oldu.acile gittim tekrar vajinal ultrasonla bakıldı kese 4+3 olarak görünüyordu.yani 3 gün öncesine göre büyümüştü.pazartesi tekrar gittim üstten görünmedi.beta hcg yapıldı 2143 çıktı..lekelenmem ilaç kullandığım için geçti.sizce beta hcg değeri SAt DAN 8 gün sonrası için normalmi?kafayı yiyeceğim yarın tekrar randevum var...dua edin lütfen..

canım rahat ol biraz ve sabret ben attan ir gün önceki test yaım bhcg 60 çıktı birdahada kan testi yaptırmadım gerek yok çünkü sabretmelisin böyle sabırsızlanırsan 40 hafta nasıl geçecek canım benimde ilk bebeğim asllında merak ediyorum ama böyle düşünme güzel şeyler düşünbenimde bat günümde bi kaç damla k.rengi lekelenmem olmuştu ben yattım istiraat ettim hep geçti 5.haftamı bekledim sonra 5. haftamda karından kesemi gördük şimdide 6.haftamdayım 7.haftayada kalp atışları için gideceğiz biz kendimize dikkat edelim gerisini allaha bırakalım melekler korusun bebeklerimizi

benim sat ta 16 eylül ama biz keseyi göremedik pazartesi,zaten değerim görülebilcek kadar değilde,1000 lerde 1500 lerde olması lazım en az
demekki senin bebiş hızlı gelişiyo,sağlıcakla kucağına al inşallah.
Anne olcağını yeni öğrenen bütün annelerimiz hoşgeldiniz =) nasılsınız? Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederim,kendi adıma hoşbuldum.
ben clexan 0.4 iğne elevit ve progestan kullanıyorum.
folic plus şuan da piyasada yokmuş zaten canım. benim kuzum tüp bebek teyzesi,onun için biraz nazlı bebek oluyo bu tüpler:))))
benimki de tüp öncesi mucize,dördüncü senesinde geldi sıpa,inşallah sağlıkla kucağıma da alırım.

gizem hayırlı olsun gebeliğin,sat a göre normal sanki değerin,şöyle ki,benim kuzen hamileydi geçen sene ve onuncu günden sonra gitmişti,beşbin küsür çıkmıştı,iki güne bir katlandığına göre onuncu güne seninki de o değere yakın oluyo.
bu arada kuzenimin bebeği doğdu artık.
inşallah güzel haberlerle dönersin dr dan.

Canim bu kadar canini SIKMA. Olumsuz dusunme sonucta hersey olacagina varir ve kaldiki senin bucurunun masaALLAH'i var bak uc gun gecmis ama gunu gunune uyuyor ultrasyonda demekki guzel gelisiyor masaALLAH.

Bu arada cok ultrasyona girmenin iyi olmadigini duydum acaba bir asli var mi? gecenlerde doktorum cok ultrasyona sokma taraftari degilim demisti nedeni ne acaba? o an sormak aklima gelmedi bilen var mi?

Ultrasonun anne ve bebeğe zararı var mı? - UZMANTV

cevabı uzmandan dinleyelim :)))

kizlar merhaba bugun gebeligim kesinlesti normalde sat 14 eylul ama gec dollenme yuzunden
24 eylul gibi gorunuyor .bebisim benimle :)
suan 3+6 gibi gorunuyor persembe dr cagirdi ultrasondan bakicaz
ins kese olur o zamana kadar
dogumumda ya 30 haziran yada 1 temmuz gorunuyor tabi net degil sati takip etmedigi icn.
bugun sag gogsumdede hafif bir sizi basladi
Allahim cok mutluyum. hamileyim inanamiyorum ya :)

ayzancım teşekkürler,inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
çok nazlı oldukları kesin zaten.

ya arkadaşlar bende hiç belirti yok,hatta normal zamanlardan daha zinde hissediyorum kendimi var mı benim gibi olan?

günaydın anne adayları ve fasulye bebişleri:)
dün benim için çok iyi geçmişti hiç bulantı hissetmemiştim ama bugünnnnnn midemmmmm offffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…