ayzancım teşekkürler,inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
çok nazlı oldukları kesin zaten.
ya arkadaşlar bende hiç belirti yok,hatta normal zamanlardan daha zinde hissediyorum kendimi var mı benim gibi olan?
Günaydın haziran hamişleriiii
Kızlar herkese hayırlı Cumalar....Allah hepimize sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin bebişlerimizi.
benim gibi bi ekşici,tuzlucu daha gelmiş
bakalım cinsiyeti hakkaten kız mı olacak
bu başlıkta tatlıcı az
genelde tuzlu ve ekşi yiyor kızlar
bakalım cinsiyetler öğrenince hatırlatırız yine
tatlı yiyodum erkek çıktı vs. gibi
bakalım sağlayacak mı o tezi
kizlar merhaba bugun gebeligim kesinlesti normalde sat 14 eylul ama gec dollenme yuzunden
24 eylul gibi gorunuyor .bebisim benimle :)
suan 3+6 gibi gorunuyor persembe dr cagirdi ultrasondan bakicaz
ins kese olur o zamana kadar
dogumumda ya 30 haziran yada 1 temmuz gorunuyor tabi net degil sati takip etmedigi icn.
bugun sag gogsumdede hafif bir sizi basladi
Allahim cok mutluyum. hamileyim inanamiyorum ya :)
kızlar slm dün bütün gün öğürmekten öldüm hiçbir şey yemedim bir tek gece yatarken ilacımı içtim.ilk defa bugün kahvaltıda bi dilim bişi yedim bugün az bişi daha iyiyim.tahlil sonucumu aldım hastaneden 32958 çıkmış.geçen hafta 2487'ydi.yalnız doktorum acil ameliyata girmiş ondan gösteremedim yarın sabah göstericem.canınız çekmesin ama pastırma yemek serbest mi?
kızlar slm dün bütün gün öğürmekten öldüm hiçbir şey yemedim bir tek gece yatarken ilacımı içtim.ilk defa bugün kahvaltıda bi dilim bişi yedim bugün az bişi daha iyiyim.tahlil sonucumu aldım hastaneden 32958 çıkmış.geçen hafta 2487'ydi.yalnız doktorum acil ameliyata girmiş ondan gösteremedim yarın sabah göstericem.canınız çekmesin ama pastırma yemek serbest mi?
Ya öğürme bende de var. Hem de sürekli oluyo. sabah akşam. pastırmayı bilmiyorum. // bu arada herkese mrb. yeni hamişler aramıza hoşgeldiniz. nasılsınız? bugün sabahtan biraz ev işlerine el attım. ne zamandır dokunmuyodum. yavaş yavaş yapıyorum. sarı renk akıntılarım oluyo. şimdi biraz dinleneyim dedim
bugün kimsecikler yok burdaa... pelin canım pastırma istedi:)))
günaydın canım kimseden ses çıkmayınca uyanamadı haziran anneleri diyodumm
gunaydın arkadaslar bende hazıran anne adayıyım 6+6 haftalık. 2gun once gıttım dktora kese 16mm olmustu karından baktı daha cok kucuk gormememız normal dedı hersey yolunda dedı. pekı sızlerın nasıl bu haftada gorenler varmı. içim cok huzursuz. lutfen bılgı verın bıde benıde lısteye yazarmısınız dogum 8hazıran gorunuomus.
ya bana yardım etcek kımse yokmuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?