2012 haziran anneleri

bende daha kontrole gıtmedım herkez teker teker gıdıooo bnm c.tesı allahın ıznıyle bakalım heycanlıyız sırt ve kasık agrılarım var baska bı sıkıntım yok bugun bulantmda azaldı sankı

bende daha kontrole gıtmedım herkez teker teker gıdıooo bnm c.tesı allahın ıznıyle bakalım heycanlıyız sırt ve kasık agrılarım var baska bı sıkıntım yok bugun bulantmda azaldı sankı

canım ne kadarlıksın sen,ben 4+4 oldum ama bende gitmedim henüz kontrole,ayın 19'unda gel dedi dr'um.ben şimdiden heyecanlıyım.Bize bu mutluluğu Yaşatan Rabbim keseyi sonra kalp atışlarını veee en sonunda da hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.cumartesi sende güzel haberlerle dönersin inşallah

kizlarrrr cumaya az kaldı sabirsizlaniyorum su keseyide artık bı gorsemmm

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | ???? | ??? eylül |?? haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:
kızlar özellikle satı 7 eylül olanlar ne zaman öğrendiniz benim de sat 7 eylül ama daha bakmaya korkuyorum test yapmadım biraz daha bekleyeyim diyorum bide hiçbir belirtim yok sadece akıntım var beyaz hamile olan arkadaşlar allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşş..

sat 7 eylülse bat olsun olsun en geç 7 ekimde hadi olmadı 8 ekimde olsa bile şu an ztn bi gecikmen var cnm hemen test yap bence hala regli olmadıysan çnk bayaa bi gecikmen var ztn hiç bekleme

canım benim sat 7 eylül ben 3 ekimde öğrendim batım 3 2 ekimdi adet döngüm 26 - 27 gün oldğu için batımda erken oluyor
birazda sabırsızlandım açıkcası bat günümde test yaptım silik ikinci çizgi beni hemen hasteneye gitmeme sebep oldu kan testi yaptırdım 60.70lerrde çıktı henüz erken oldğu için biraz düşükmş değerim öyle yanii sen iyi sabretmişsin bat ne zamandı senin? kaç gün geçti tabi adet döngüne görede değişebilir

sat 7 eylülse bat olsun olsun en geç 7 ekimde hadi olmadı 8 ekimde olsa bile şu an ztn bi gecikmen var cnm hemen test yap bence hala regli olmadıysan çnk bayaa bi gecikmen var ztn hiç bekleme

döngüm 30-32 gün arasında gidip geliyodu yani en geç 7-8 ekimde olmam gerekiyodu da 3-4 ay önce 10 günlük gecikme yaşadım çıkmamıştı o yüzden korkuyorum ama sabah erkenden yapayım bakalım inş bu sefer çıkar bişiler teşekkür ederim kızlar bu arada sizler belirti yaşıyomusunuz yoksa hiçbi belirtiniz yokmu

canımadet olmadan başlayan adet sancılarım, günümden sonraki 5 6 gün boyunca dewam etti yeni yeni bi kaç gündür sancım yok yani battan sonraki 9.günümdeyim şimdi sancım dewamlılığı kesildi ara ara geliyor
iki gündür sabahları ıstifra edecek gibi oluyorum geçiyor ama bugün bulantım fazlalaşmaya başladı aşırı yemek düşgünlüğüm yok ama sık sık acıkıyorum azıcık atıştırınca geçyor abartmamaya çalışıyorum sık ve az yemeye çalışıyorum çünkü bünyem kilo almay amüsait ondan dikkat ermem lazım
göğüs sızım ise adetten bir hafta önce başladı hala dewam ediyor yani haftalaardır göğüslerim acıyor çok büyük göğüslere sahip değilim belkide göğüslerim gelişiyordur ( bu arada laf aramızda ben göğüslerimin yeni durumundan çokmemnunum)

idrar rendi hakkında birşey diyemeeyeceğim çünkü çok su içtğim için net bir şey diyemem
genzime paslı demir kokusuna benzer bi tat geliyor arasıra
midemde bazen kramp giriyor
uyku haali yok tersi hiç uyuyamıyorum heyecandan :) bugün 5.haftam bitiyor :)
bağısaklarım biraz tembelleşti kabızlk sorunu yaşıyorum bu aralar bebek tutunabilsin sorun olmasın diye genelde istiraatla geçti ondan sanırım birde hamilelikte olabiliyormuş öyle
aklıma başka belirti gelmedi arkadaşım epeyi yazdım galiba
sizinkiler neler

slm kızlaaar yaa acşl cwp werirseniz seviniriim bn çarş günü kan wermiştim sonuç 216 çıkmıştı bgn 2. kez kan werdim we sonucum 2699 çok yüksek değilmi 6 gn içinde böle çıkması szlerin nasıl çıktıı

hergün 2ye katlanarak yükselir

sağolasın canım çok güzel anlatmışsın valla benim arasıra giren bi adet canım var bi süre ağrıdıktan sonra bende diyorumki kırmızılar geliyor ama arkası gelmiyor adetlerimin ilk günü sancılı geçer önceden ve sonrasında genelde ağrım olmaz da böle bi durum var bide beyaz akıntım göğüslerimde büyüdü yaklaşık 2 hafta oldu ama ağrı sızı yok yanii çok hamileymişim gibi gelmiyor bana uyku durumu isee işte o çok fazlalaştı ama nedenini bilmiyorum belki havalardandır diye geçiştiriyorum rabbim varsa sağlıklı sıhhatli eylesin yoksa en kısa zamanda versin isteyen herkese diye dua ediyorum

medi yaşam korkutelinde cnm dün elektrik kesildi cvp veremeden çıktım kusura bakma.doğum esnasında bi 30 km'nin çok önemi var bence :) aslında aynı hastaneye aynı tarih ve saatlerde gitsek görüşmüşte oluruz.ben annemde kalıyorum konyaaltındayım cnm ama elmalıdayım normalde

haaa normal ultrasonda ne zaman görünürmüş?

Ben reglim gecikince (4+3) test yaptırdım, sonuç 396 çıktı. Sonra bir kanamam oldu, 5 haftada doktora gittim, keseyi gördük ultrasonda çok şükür.Doktorum bana Solgar Folic Acid verdi. Bir de haftada 1-2 balık yememi önerdi, eğer onu yapamazsam da omega 3 tableti verecekmiş ilerleyen zamanlarda... Bu arada benim kanamam vajinal bir iltihaba bağlıymış, bana Flagyl diye bir ilaç verdi. Onu kullanıyorum şimdilik. Eğer bu problemi çözemezsek ileride erken doğuma sebep olabilirmiş ilaç kullanmak istemezdim ama doktor sorun olmaz dediğine göre olmaz heralde ve Allah'ın izniyle sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma...

cnm çok normal ikiye katlar gün geçtikçe bnmde ilk sonucum 152 di ama reglim daa gecikmemişti öğrendiğimde şu an baktırsam bnmde o civarda çıkar hiç korkma hamileliğinin tadını çıkar tbrk ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…