kızlar ben cıkıyorum dr ıcın hazırlanmam lazım ne olur dualarınıızı esırgemeyın
kendınıze ve bebelerınıze ıyı bakın
bende daha kontrole gıtmedım herkez teker teker gıdıooo bnm c.tesı allahın ıznıyle bakalım heycanlıyız sırt ve kasık agrılarım var baska bı sıkıntım yok bugun bulantmda azaldı sankı
kızlar özellikle satı 7 eylül olanlar ne zaman öğrendiniz benim de sat 7 eylül ama daha bakmaya korkuyorum test yapmadım biraz daha bekleyeyim diyorum bide hiçbir belirtim yok sadece akıntım var beyaz hamile olan arkadaşlar allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşş..
kızlar özellikle satı 7 eylül olanlar ne zaman öğrendiniz benim de sat 7 eylül ama daha bakmaya korkuyorum test yapmadım biraz daha bekleyeyim diyorum bide hiçbir belirtim yok sadece akıntım var beyaz hamile olan arkadaşlar allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşş..
sat 7 eylülse bat olsun olsun en geç 7 ekimde hadi olmadı 8 ekimde olsa bile şu an ztn bi gecikmen var cnm hemen test yap bence hala regli olmadıysan çnk bayaa bi gecikmen var ztn hiç bekleme
canım benim sat 7 eylül ben 3 ekimde öğrendim batım 3 2 ekimdi adet döngüm 26 - 27 gün oldğu için batımda erken oluyor
birazda sabırsızlandım açıkcası bat günümde test yaptım silik ikinci çizgi beni hemen hasteneye gitmeme sebep oldu kan testi yaptırdım 60.70lerrde çıktı henüz erken oldğu için biraz düşükmş değerim öyle yanii sen iyi sabretmişsin bat ne zamandı senin? kaç gün geçti tabi adet döngüne görede değişebilir
döngüm 30-32 gün arasında gidip geliyodu yani en geç 7-8 ekimde olmam gerekiyodu da 3-4 ay önce 10 günlük gecikme yaşadım çıkmamıştı o yüzden korkuyorum ama sabah erkenden yapayım bakalım inş bu sefer çıkar bişiler teşekkür ederim kızlarbu arada sizler belirti yaşıyomusunuz yoksa hiçbi belirtiniz yokmu
slm kızlaaar yaa acşl cwp werirseniz seviniriim bn çarş günü kan wermiştim sonuç 216 çıkmıştı bgn 2. kez kan werdim we sonucum 2699 çok yüksek değilmi 6 gn içinde böle çıkması szlerin nasıl çıktıı
canımadet olmadan başlayan adet sancılarım, günümden sonraki 5 6 gün boyunca dewam etti yeni yeni bi kaç gündür sancım yok yani battan sonraki 9.günümdeyim şimdi sancım dewamlılığı kesildi ara ara geliyor
iki gündür sabahları ıstifra edecek gibi oluyorum geçiyor ama bugün bulantım fazlalaşmaya başladı aşırı yemek düşgünlüğüm yok ama sık sık acıkıyorum azıcık atıştırınca geçyor abartmamaya çalışıyorum sık ve az yemeye çalışıyorum çünkü bünyem kilo almay amüsait ondan dikkat ermem lazım
göğüs sızım ise adetten bir hafta önce başladı hala dewam ediyor yani haftalaardır göğüslerim acıyor çok büyük göğüslere sahip değilim belkide göğüslerim gelişiyordur ( bu arada laf aramızda ben göğüslerimin yeni durumundan çokmemnunum)
idrar rendi hakkında birşey diyemeeyeceğim çünkü çok su içtğim için net bir şey diyemem
genzime paslı demir kokusuna benzer bi tat geliyor arasıra
midemde bazen kramp giriyor
uyku haali yok tersi hiç uyuyamıyorum heyecandan :) bugün 5.haftam bitiyor :)
bağısaklarım biraz tembelleşti kabızlk sorunu yaşıyorum bu aralar bebek tutunabilsin sorun olmasın diye genelde istiraatla geçti ondan sanırım birde hamilelikte olabiliyormuş öyle
aklıma başka belirti gelmedi arkadaşım epeyi yazdım galiba
sizinkiler neler
hergün 2ye katlanarak yükselir
ayy öle hemen sancı falan gelmesin o kadar beklio 1 saat daha beklesin :)) elmalı yakınmış ama gitmedim orasıda ilçe ben antalya merkez daha iyi korkutelide 60 km falan antalya 90 km 60 km dayanan 90 km dayanır heralde :) sen nerdesin antalyanın? medi yaşam antalya merkezdemi bi kaç özel hastanede var bakıcam onlara...
haaa normal ultrasonda ne zaman görünürmüş?
slm kızlaaar yaa acşl cwp werirseniz seviniriim bn çarş günü kan wermiştim sonuç 216 çıkmıştı bgn 2. kez kan werdim we sonucum 2699 çok yüksek değilmi 6 gn içinde böle çıkması szlerin nasıl çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?