2012 haziran anneleri

hu huu hanımlarrrrrrr
ya benim son adet tarihim 23 ağustos adetlerim 35-40 gün arası olur..
pazar günü değerim 2175 salı günü dr 3 haftalık dedi
bi yanlışlık yokmu bilen biri yardım etsin bana

yaa vallahi canım bugünden sonra benimde kafam karıstı ben ilk kan testimi acıbadem hastanesinde yaptırmıstım 127.6 çıkmıstı ve yanında da 12. haftaya kadar hangi aralıkta oldugu yazıyor sonuc kagıdında 1 hafta sonra medicanna da simdiki dr a gittigimde 2282 cıkmıstı 2 günde 2 katı artıyormus bu degerlerr bugün kan testi yapmadık ama 3binlerde 4binlerde olmusumdur bende istersen ilk yaptırdıgım testteki 12. haftaya kadar bhcg hormonunun hangi aralıkta oldugunu yazayım

selam bende hamileymişim benim değerim 241.37 çıktı ama rahim filminden sonra adet olmadan oldu inşallah bir şey olmadan sağlıcakla büyür bebiş

sarıbeybi senin kese filan görünmüş değerinde maşallah yüksek 3 haftalıkdan büyük olmasın kesin 3 haftamı dediler:44:

ay ne güzel ne kadar kalabalık bi topik olduk böyle :) kim kimdi karıştırıyorum ben valla :)

kesesini bebişini gören tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

bende uyku hali pek yok ,sürekli bir bulantı var sadece.
öyle kusacak kadar yoğun değil ama sürekli var ve canım hiç bişey yapmak istemiyor bu yüzden

benim oğlum olacak bu teze göre:) bakalım yaşayıp görelim:) zaten bende test için sağlık güvencesi olmayanlar için istemişlerdir hamilleiğin ilk başında yapılan başka test yokki....

test sonucumu öğrendim internetten.benim hesabıma göre 5+3 ama bu sonuca göre 4 hafta ile 5 hafta arasında diyor nasıl oluyor o ya? doktorumda zaten bana 2 haftadan küçük demişti doktorun dediği doğru çıktı o zaman

şekerler test sonucum 2487 ultrasonda görünür mü? 4 hafta ile 5 hafta arasında

slm kızlar
listeyi yapan arkadaşım İstanbul'dayım
minik kuzumu göremedik biz
salı günü gittik işte dr. keseyi göremedi
haftaya perşembe gel dedi......beta hcg.... sonucu salı günü yaptırmıştım 380 çıkmıştı,katlanır o güne kadar iyice yükselir görürüz dedi 6 bin küsürlerde olacak kısmet olursa.....
ilk zamanlarda başka tahlil istermi,ben de özele gidiyorum da????

bende sürekli uyku halindeyim ben test takrarı yaptım ama biraz önce çizgim farklılaşmı diye sabah erken olmaması etkilermi acaba dün sabah yaptığım gibi çizgisi değişmemiş çok su içmiştim onla ilgili mi acaba:44:

slm kızlar bn bgn dr a gittim 10 mm lik minik kesemizi gördük çok şükür 15 gn snr gene gidicez kalp atışları için

kızlar folicasit haaa gemedimi???

çok etkiler tabi canım,sabahleyin konsantre idrarla olması lazım.
birde bi günde çok bi değişme olmaz zaten iki üç gün sonra sabahleyin tekrarla

ya ben nıye yokummmm..ıstanbul 24 agustos :)))

benim eşimde erkek çocuk istiyor ismi bile hazır "YİĞİT" erkeklerin bu erkek çocuk takıntısı nedir yhaa çin takvimine göre benim kızım olacak biraz üzülüyor ama bunun öncesini allah bilir tabiki allah hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallah [/QUOTE]

tipik "erkek adamın oğlu olur" mantığı galiba,bizimkinin ismide hazır "BORAY" birde bizimki ailenin ilk torunu olucak belki o yüzdendir.ama ben inanıyorumki kız da olsa kucaklarına aldıkları zaman mutluluktan uçucaklar.benim için hiç fark etmiyo,o kadar uğraştım,o kadar bekledimki ben bugünü,yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun kız erkek farketmiyo.Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasib etsin inşallah

Son düzenleme:

ohhh ddünya varmış cnm çok şükürrr bnde yrn gidicem inşallah bende görürüm bnde rahatlarım senin ne kdrlık tatlım

ohhh ddünya varmış cnm çok şükürrr bnde yrn gidicem inşallah bende görürüm bnde rahatlarım senin ne kdrlık tatlım

evett canımm cok rahatladımm cooookk.. sükürler olsunn:)) benim ki 5 haftalıkmıssss hadi darısııı basınaa senden de güzel haberleri bekliyorum inşallaahh..

tipik "erkek adamın oğlu olur" mantığı galiba,bizimkinin ismide hazır "BORAY" birde bizimki ailenin ilk torunu olucak belki o yüzdendir.ama ben inanıyorumki kız da olsa kucaklarına aldıkları zaman mutluluktan uçucaklar.benim için hiç fark etmiyo,o kadar uğraştım,o kadar bekledimki ben bugünü,yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun kız erkek farketmiyo.Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasib etsin inşallah[/QUOTE]

amin canım bizdede aynı durum var :)

arkadaslar siz ne zaman ve nasil test yaptiniz.
benim testim negatif cikti....
eger pozitif olsaydi 4 haftaliktim. simdi ben erkenmi test yaptim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…