2012 haziran anneleri

GÖSDE CİM BEN, Doç.Dr. Cihangir Çakıcı ya gidiyorum, iyi bir doktor ama çok yoğun . yeri tunalıda düşünebilirsin.

kızlar slm dün dr gittim 6+5 kesemizi gördük altan baktı ve kalp atışlarınıda duyduk kan tahlili istedi sonuçlar güzel
darısı balınıza :)

ilk kontrolüne gidip rutin testleri yaptıran yada yaptıracak arkadaşlar,
doktorunuz hangi testleri istedi acaba yazabilirmisiniz ?

herkese merhaba,
daha önce şubat 2012 anneleri forumundaydım ama 6 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum, sonra perde var diye rahim filmi istedi doktor, adet biter bitmez çekiliyormuş, eylülün 22 sinde çektirdim, bilirsiniz rahim filmi çekilen ay hamile kaşma şansı 3 kat artıyormuş, hatta çeken doktor ne kadarlık evlisin dedi bende 4 ay dedim, niye bu kadar erken çekiliyorsun dedi bende ben perde için çekiliyorum dedim, meğersem insanlar bunu hamile kalma yöntemi olarak kullanıyormuş

sonra bu ay denedik ben hep bu forumu takip ediyordum bakalım bende katılabilecekmiyim diye bugün BATımın son günüydü, idrar testi yaptım güvenmememe rağmen pozitif çıktı, hemen kan verdim beta hcg 839 yani 4 haftalık hamileymişim, pazartesi doktor kontrolune gideceğim erken konuşmak istemezdim ama dayanamadım :))

lütfen beni de listeye alınız :))
sat 16 eylül, gebelik.org' a göre doğum tarihi 22 haziran :)

hayırlısı olsun canım aramıza hg herşeyde bi hayr vardır derler ben hiç bilmiyodum öle bi olay sende duydum allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı bi şekilde inş. Sende bebişini kucağına alırsın canım

merhaba arkadaşlar......
haftaya perşembeye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.......acaba kesemiz görünürmü sizce

sat 7 eylül
11 ekim de beta hcg yaptırdım sonuç : 380 di....

20 ekimde dr. kontrolüm var..... bu duruma göre kaç haftalık sayılıyorum ve kesemiz görünür mü ?????
lütfen bir cevappppppppppp

cnm olabiliyo kafana takma geç döllenme olmuş olabilir dr olur öle dedi bana

şekerler bugün hastaneye gittik eşim,annem,ablam,ablamın bebeği cümbür cemaat :) ultrasondan göremedi doktor vajinal gördü 2 hafta sonra da kontrole çağırdı kalp atışını duymak için.doktorum hamburg üniversitesinden mezun çok iyi bir doktor ama benim kendi evime çok uzak.evime yakın olan doktora da gidicem bakıcam hangisi daha iyiyse onu tercih edicem.doktor normalde 3 haftalık ama tıbben 5 haftalık dedi bende şimdi takvim yapabilirim ama nasıl yapııcam biri yardımcı olabilir mi acaba? ayrıca muhtemel doğum tarihim 15 haziran beni de listeye ekler misiniz? il de antalya.ha ayrıca vitamin olarak da elevit verdi günde bir kez.

kızlar beni de ekleyin listeye son adet tarihi 5 eylül.muhtemel doğum tarihi 11 haziran.il antalya.yaş 26.
bi de doktor bana fazla merak bebeğini kaybetmene sebep olur onun için bazen yapıyorlar sık sık kan vermek isteyenler ya da sık sık ultrasona görmek isteyenler bunu yapma zamanında gel 2 hafta sonra dedi.bu arada 2 hafta sonra çağırdı beni doktor.

ya bişi soruyom niye kimse beni duymuyo

bu 3+1 leri falan nasıl hesaplıyonuz muhtemel doğum tarihinizi dr mi söylüyo

kızlar bide sorucam bişey daha var bugünlerde normal kıyafetlerinizimi giyiyorsunuz ??
beni şimdiden lastikler kemerler falan sıkıyo..işte çoğu zaman masamda otururken pantolonun düğmesini açıyom
bide eşlerle münasebet için doktorunuz bişi dedimi ya da siz nasıl davranıyosunuz ben korkuyom da :26:

Merhaba, Benimde günlerim seninkiyle hemen hemen aynı bende 22 ekimde keseyi görmek için gidicem.Progesteron hormonum düşük çıkmıştı. Doktor keseyi görmem lazım dedi. Merak korku ve heyecanla bekliyorum. İnşallah sende bende ve isteyen bütün herkeste bebeğini sağlıkla alır kucağına. Bol şans dilerim ve Allah yardımcımız olsun

benimdeee pantolonlarım sıkıyoo ama daha noktacık nasıl bu kadar etki ediyo anlamadım.. ( önceden yemek yemezdimm simdi cok yemek yiyorum gidisatım kötüü :)) birde ben üniversitedeyim okuyorum daha kimseyede cakktırmamaya calısıyorum sanki hic göbegim büyümicekmisss gibi :)) komik haller icine giriyorum vallahi gün icinde
eslerle münasebeti bende merakk ediyorum yaaa ben sormadım dr.a .. bende cok korkuyorum, sanki kasıklarıma baskı oluyomus gibi hissediyorum ve esimden uzak durmaya calısıyorum (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…