- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğinin sağlığı gelişimi iyi bildiğim kadarıyla.
kilo almasını çok kafaya takıp üzme kendini ferdacığım...
doğmasına daha var nasılsa kilo alır o zamana kadar
benim kızım 2 kilo 250 gr doğmuştu ama maşalllah sağlığı yerindeydi küvezede koymamışlardı.
şuanda 9 yaşında sınıfındaki çocuklara göre daha uzun ve kilo problemimiz yok teyzesi....
Eki Görüntüle 418240
kızlar bunu buldum ama tarıfı varda nasıldır acaba tadı
ben yarın oznurada sorarım
Selam Kizlaaaarrr,biz yuzumuzde kocaman bi gulumsemeyle geldik doktorumuzdan:))
Oncelikle doktor teyzemizle bulustuk rutin kontrollerimiz icin,troid icin kanimizi da verdik ordan ultrason'a gittik.
Bugun ilk defa nts'ye girdik cok sukur sancimiz falan cikmadi hersey normal gorundu.
Onun arkasindan ultrason'a girdik ilk defa bugun butun bilgileri ogrenebildim onu da casusluk yaparak ogrendik:)))
Ultrasoncu teyzemiz butun bilgilerimizin bulundugu semayi ekranda acik birakip gitti bizde babisle telimizle fotosunu cektik evde butun hesaplamalarimizi yaptik:)))
Eveeet gelelim kocakafali tosun pasamizin bilgilerine en son 2 hafta once gitmistik 1750 gramdi bugune kadr 2927 gram olmus pasam 1 kilodan fazla almis halbuki benim kilom 2 hafta oncesiyle ayni cikti yani ben degil bebis almis cok sukur. Boyumuz da 41 cm'deydi 2 hafta once simdi 49.7 cm cikti ve diger degerlerin hepsi 2 hafta onden gittigimizi gosteriyo yanliz bitanedi haric heralde kafa 3 hafta onden gidiyo:)))kafamiz asagida bidaha donmemis cok sukur. Doktorumuz "everything is perfect" dedi bizde sevindirik olduk tabi.2 hafta sonraya aldik diger randevumuzu 37. Haftadan sonra her hafta gidicez ins. Bizde haberler boyle ben simdi bi gecmisi okuyum bakalim neler olmus baska dogum yapan varmi acaba:))
bencede uçaklı olanı yap canım kolay gelsin şimdiden.selamlarrr
Eki Görüntüle 418086 Eki Görüntüle 418087
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
kapı süsü yapacağım hangi modelden yapayım???
maşallah maşallah.Selam Kizlaaaarrr,biz yuzumuzde kocaman bi gulumsemeyle geldik doktorumuzdan:))
Oncelikle doktor teyzemizle bulustuk rutin kontrollerimiz icin,troid icin kanimizi da verdik ordan ultrason'a gittik.
Bugun ilk defa nts'ye girdik cok sukur sancimiz falan cikmadi hersey normal gorundu.
Onun arkasindan ultrason'a girdik ilk defa bugun butun bilgileri ogrenebildim onu da casusluk yaparak ogrendik:)))
Ultrasoncu teyzemiz butun bilgilerimizin bulundugu semayi ekranda acik birakip gitti bizde babisle telimizle fotosunu cektik evde butun hesaplamalarimizi yaptik:)))
Eveeet gelelim kocakafali tosun pasamizin bilgilerine en son 2 hafta once gitmistik 1750 gramdi bugune kadr 2927 gram olmus pasam 1 kilodan fazla almis halbuki benim kilom 2 hafta oncesiyle ayni cikti yani ben degil bebis almis cok sukur. Boyumuz da 41 cm'deydi 2 hafta once simdi 49.7 cm cikti ve diger degerlerin hepsi 2 hafta onden gittigimizi gosteriyo yanliz bitanedi haric heralde kafa 3 hafta onden gidiyo:)))kafamiz asagida bidaha donmemis cok sukur. Doktorumuz "everything is perfect" dedi bizde sevindirik olduk tabi.2 hafta sonraya aldik diger randevumuzu 37. Haftadan sonra her hafta gidicez ins. Bizde haberler boyle ben simdi bi gecmisi okuyum bakalim neler olmus baska dogum yapan varmi acaba:))
canım benim ilk doğumum sezeryan.ben çok memnunum.zorunlu olarak oldum çok üzüldüm 39+3 de alındı kızım.öğleden sonra 4de çıktım ameliyattan.ilk gece biraz bunaldım ama ertesi sabah 7.30 da hazırlandım doktorumu bekledim.korkulacak bir durum yok.
tamol iç istersen canım çok iyi geliyor.yada patates koy başına.kızlar 3 gundur durmaksızın baş ağrısı çekıyorum.çok kötuyum.1 dk bıle gcmedı 3 gun oldu![]()
slmlar hanımlar,işten gelince net gitmişti daha doğrusu modem arızalanmış,dışarı çkp dolandık hem modem aldık,geldikcrazymom canım senin adına çok sevindim,biz de dr görüştük 2300gr senin kinin maşallahı var
geçmişi çok okuyamadım,başladım ama hepsini okuyamadım.sarıbeybinin bebğinin ciğeri gelişmemiş sanırım çok üzüldüm Allah yardımcsı olsun inş. hemen sağlığına kavuşur,bu zor günleri biter:26:
Selam Kizlaaaarrr,biz yuzumuzde kocaman bi gulumsemeyle geldik doktorumuzdan:))
coznur var bursa'da yaşayan ama şuan topikte yok sanırım.
bu arada ben şeker kurabiye değil sabun yaptırıyorum kızlar 80 tane.tamamen mevlütte dağıtıcaz.zaten mevlütü ben hemen 15 gün sonra yapıcam yoksa gelen gidenle uğraşamam 2 çocukla.
sağdaki kavanoza bir beyaz bir pembe badili sabun koyduruyorum üzerinede hemen yanındaki pitikareli kumaştan kapağı koyduruyorum.
birde şöyle bir yazı:''Bir peri kızımız vardı masalımıza konan,
Hayatımızı gökkuşağının renklerine boyayan
Masal kahramanlarımız artık iki oldu
Yeni prensesimiz Lara Alin de bu hikayede yerini buldu''diye etikete eklettiriyorum.
Eki Görüntüle 418380
canım o sabunları nerden buldun yada nerelerden bulabiliriz yardımcı olursan çok güzel bir fikirmiş bende yapmak isterim...
canım yapmadım ben yaptırıyorum.facede nazdan sabun yazarsan ulaşabilirsin şehnaz hanıma innaılmaz ilgili ve hoş bir bayan sağolsun o yapıyor.