- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.741
Günaydın.Uyku problemi bende de oluyor.Ya midem yanıyor yada bacaklarım sızlıyor.Sol tarafa yatmaktan yorulunca sağıma dönüyorum ki eşim dürtüyor ''bebeği ezdin,sola dön'' diyor.Öyle böyle derken sabahı ediyoruz.
günaydın hanımlarallaha şükür bizde uyku problemi yok,gece 12,sabah 8 ....yalnız oğlum dayadığı ayağını kabburgama özellikle sağ tarafa sanki yapıştırdı hiç çekmiyo biraz canımı yakıyo:)bir de sanki az hareket ediyo iki gündür,daha önce yaptığı akustik hareketlerden sonra
Günaydin anneler
Demir vitaminini ac karnina mi iciyorsunuz siz?
evet canım,aç karnına içiyorum.
Yüzüstü uyumayı çok özledim şöyle göbeğimin üzerine
günaydınnnson 1 günüm kaldı iznim için ben bi geçmişi okiim geliyim..
Yüzüstü uyumayı çok özledim şöyle göbeğimin üzerine
günaydın kızlarrrr
cnm bugün nasılsın?
neler yedin bakalım?
herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum
herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum
canım ben de seni merak etmiştim nasılsın iyimisin?
hakkınızda hayırlısı...
bebiş ve senin için en iyisi neyse o olsun
güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle canım
iyiyim canım sağ ol siz nasılsınız işte son 2 gününmüş
hadi gözün aydın evde net var dimi iletişimimiz kopmasın da
sabah cevizimi yedim yumurta kaşar ve pekmezle kahvaltımı yaptım
dün menüde balık vardı bugün et yarın kurubaklagil...
eşim ve annem çok tedirgin :18: sen şimdi böyle proteine yüklendin birden çok kilo alıcaksın diyolar :44:
doğum zor olurmuş ee... napayım bebiş kilo alsın die yiyorum:26:
en azından bu hafta böyle devam etsin bakalım sonuç ne olucak
inş işe yararrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?