- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.921
bu erkek canım bende hayırlısı diyorum .ilkinde uğraştım olsun diye .bu bize süpriz yaptı ben geliyorum diye
bu erkek canım bende hayırlısı diyorum .ilkinde uğraştım olsun diye .bu bize süpriz yaptı ben geliyorum diye
sen keçeleri nerden sordun canımbende keçeden bu kapı süsünü yapmak istedim 30 tl falan tutuyor malzemeler sizde hazırmı alayım yoksa bunu yapayımmı ??
Eki Görüntüle 419478
nasıl heyecan yaptım anlatamammerhaba annecikler, size bir ilkle bağlanıyorum. şuan hastanenin doğumhanesindeyim. Sonunda oturdum o iğrenç koltuğa. Doğuruyorum demek isterdim ama malesefe nst deyim. Ahahahah öpüyorum hepinizi. Kontrolüm vardı bugün. Bakalım benim zilli ne durumda
inş canımmerhaba aysun5538aramızda 2 gün var benim ilk çocuğum çok uğraştıkk inşAllah ikincisi seninki gibi sürpriz yapar bize
Eki Görüntüle 419672
kızlr ben yaptımnasıl olmuş doğumda bunların mavilisini yapıp poşetleyip kurdelelicem
Eki Görüntüle 419675
slm kızlar iki gündür fazla giremiyorum sarıbaby nasıl haberiniz var mı doğum yaptığını okudum ama sonra noldu takip edemedim, bşka kimse doğum yapmadı dimi umarım hepiniz iyisinizdir.
inş canım
ben doğumdan 8 ay sonraadet oldum 2 defa ondan sonra hamile kalmışım emziriyorum ondan gecikti zannediyodum meğersen oğlummuş
canım 50*50 kalıbı 5 tl idi sordum bu modeli nette buldum fiyatı yazmıyor ama emini 30 tl'den daha çok para ister bunu yapan.sen keçeleri nerden sordun canım
ben 1 kalıbını 2.5 tlye aldım
o kadar tutmadı.hazırı ne kadar pahalı değilse al pahalıysa yap değer.
nasıl heyecan yaptım anlatamam
Allah iyiliğini versindoğum yaptın sandım bi an
canım süper olmuş nasıl yaptın bakiim bunları?Eki Görüntüle 419672
kızlr ben yaptımnasıl olmuş doğumda bunların mavilisini yapıp poşetleyip kurdelelicem
Eki Görüntüle 419675
slm kızlar iki gündür fazla giremiyorum sarıbaby nasıl haberiniz var mı doğum yaptığını okudum ama sonra noldu takip edemedim, bşka kimse doğum yapmadı dimi umarım hepiniz iyisinizdir.
bizim 6.yılımız kızım için 4 yıl uğraşştım canımne kadarlık evlisin ne kadar uğraştın kızın için
canım 50*50 kalıbı 5 tl idi sordum bu modeli nette buldum fiyatı yazmıyor ama emini 30 tl'den daha çok para ister bunu yapan.
canım süper olmuş nasıl yaptın bakiim bunları?
canım sarıbeybi hastaneden çıkmış annesindeymiş ama bebiş hastanedeymi ciğerleri açılmamış (yanlış yazmadım inş) bide sarılık olmuş bebiş dualarımızı bekliyor.
bebek hareket ederkende kasılkarıma çok baskı oluyor yaaacanım ilk_ dr kontrolü var nst'ye gitti akşama doğru ancak size haber veririm dedi.
canım sabah bacağıma kramp girmişti şuan o kramp giren bacağım çok ağrıyor kasımdan ayak parmağıma kadar vede hafif topallıyorum ağrısından.kasık ve bel ağrım var akıntı bende hamilelik boyunca oldu halada devam ediyor..
Eki Görüntüle 419672
Eki Görüntüle 419675
bizim 6.yılımız kızım için 4 yıl uğraşştım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?