- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.961
Silikomart oklu Gl Silikon Kek Kalb - SanalPazar bunun 15lisi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istikbalin züccaciye kısmından aldım canım
Silikomart oklu Gl Silikon Kek Kalb - SanalPazar bunun 15lisi canım
kızlar gecmısı okuyamıcam maşşallah epey yazmıssınız doguran var mı?haberdar edın bu arada bugun öldüm dıyebılırım camları sıldım leş gıbı olmus hemde ıkı hafta oldu sılmeyelı dusunun ev temızlıgı tualet banyo temızlıgı sehpa masa sıldım her yer dıp köşe derken öldüm he bıde markete gıdıp bu halle alısverıs yaptım eksıklerı aldım suan yatmak ıstıoruuummmmmmm
kızlar gecmısı okuyamıcam maşşallah epey yazmıssınız doguran var mı?haberdar edın bu arada bugun öldüm dıyebılırım camları sıldım leş gıbı olmus hemde ıkı hafta oldu sılmeyelı dusunun ev temızlıgı tualet banyo temızlıgı sehpa masa sıldım her yer dıp köşe derken öldüm he bıde markete gıdıp bu halle alısverıs yaptım eksıklerı aldım suan yatmak ıstıoruuummmmmmm
Eki Görüntüle 419835 Eki Görüntüle 419836 Eki Görüntüle 419837 Eki Görüntüle 419838
pijamalarım geceliğim ve lohusa tacım
tuanacım aslında bende korkuyordum
beceremeyiz diye ama çokta zor değil
internettekinin birebir aynısı olmuyor zaten
becerirsin dene bakalım
annisler selam herkese..
masallah temizlikler yapiliyor, ciciler aliniyor.. temizlik yapanlara koca birmasallah diyorum, cicileride gulegule kullanin..
jelibons hepsi cok guzel gorunuyor. Bende anneme tac siparis ettim bakalim nasil bisi alicak bana.
bugunde dr randevumuz var. hayirlisi neler soyliyecek meraklardayim
birde kizlar bebek sekeri almaya karar verdim.
acaba bunlarin agirligi nedir bilen varmi?
Annem gelirken getirecegi icin bavulda nekadar yer tutar
ben zaten 20yada 30 tane kadar alicam..
cok agir olursa getirtemem sanki...
bunu begendim
Eki Görüntüle 419932
slm kızlar bugün doğum odasından yani nstdeyken sizllerle bağlantı gerçekleştirdim. yani şom ağızlı ben nstden çıktığım gibi göğüs altıma sağlı sollu bir bıçak saplaması gibi bir ağrı girmezmi. nefes alamıyorum şapır şapır terliyorum. allah dedim doğuruyorum heralde ne oluyor bbana. bide diyorumki ne zamansız geldin daha yeni nstden çıktım bi 10 dk önce niye girmedin. yemin ediyorum doğuruyorum sandım. sonra kendi kendimede soruyorum ya doğum ağrısı düzenli girir diyorum sonra yine cevap veriyorum kendime herkese aynı şekil olcak değil ya... ahahaha.. neyse muayahaneye girdim. bizim bağırsaklar sıkışmış. yer kalmadığındanmış o ağrı.. neyse şimdi geçti. bebişimiz çok iyiymiş. doğuma dahir hala birşey yok. vee şok şok şok bebeğimin kilosu 3.900 muş. doktora dedim şaka dimi bu -300 dedi yanlış olsa 3.600 dedi rahatladım biraz.