2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Aynen bende oyle dusunuyorum cnm.Benim ablamda ilk bebegine suyun cok az cok tehlikeli demislerdi birsuru ilac verdiler bigun o ilaclar yuzunden bayildi kizcagiz.Sonra baska bir dr'a gitti doktor dediki sen bu suyla 2 bebek dogurursun.Yani ben tek dr gorusune bu durumlarda cok inanamiyorum acikcasi.

Hayirdir cnm niye ki?Aman kizlar stressten uzak durun heleki son haftalar...

elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama topikteki son gelişmeler beni çok üzdü
bir de taşınma ihtimalim var istediğim gibi bir ev bulabilirsem tabi bulamıyorum bi yandan zaman geçiyor nasıl yapacağımı düşünüyorum temizliğe başlanacak ev bulursam işler değişecek falann:18: hakkımızda hayrlısı ne ise o olsun..

utopya bebek şekerleri için
notluk düşünüyordun sanırım
ulusta lavantasız şekersiz magnetsiz notsuz hali 1 tl
bence hiç düşünme gittigidiyordan siparişini ver.
en uygun orası bence

teşekkürler canım o primanın ilk hediyem paketinden çıktı tupperware bazıları mama kutu için diyor ama çok küçük ben emzik kutusu olarak kullanırım dedim ama benim oğlana da pembe pembe güzel olur

aynen bende de varda ne olduğunu bilmiyodum benim oğluşda da nasıl olcak bilemiyorum

doktor konusunda bişey diyemicem
çünkü bildiğim kadarıyla en başından beri
ferdayı aynı kişi takip ediyor.
şahsen ben olsam bende başka bi doktora daha görünürdüm.
sırf merak ettiğim için.

Anliyorum canim hepimiz cok uzulduk ama dualarla destek olalim ins. arkadaslarimiza Rabbim en kisa zamanda sifa versin bebisine kavustursun ins.
Tasinma konusunda yaninda yardimci olabilcek birleri yok mu? eger varsa hic dert etme halledilir ins.
Rabbim en kisa zamanda gonlune gore bi ev cikartsin karsina ins.

utopya bencede kizlara katiliyorum fazla stress yapma insallah saglikla dogacak bebisin..birde yazmissin ben gecmisi okuyamadim bu sefer.. bebek kilo almasi icin hergun yiyorum yazmissin .. ne o ? merak ettim..

Crazymom, ablacim nasilsin? bugun kk'ciyiz :)) bende daha yeni kahvalti yapiyorum inan.. gec kalkmalara devam yani.. bugun kontrolumzde var dua et bize

Crazymom, ablacim nasilsin? bugun kk'ciyiz :)) bende daha yeni kahvalti yapiyorum inan.. gec kalkmalara devam yani.. bugun kontrolumzde var dua et bize

canim aynen bugun evdeyim cenem dustu:)))) yazmak istiyorum ama bugunde topikte cok kisi yok.Bosver uyu gitsin bebisler gelince nasilsa uyku yok simdi yatalim bariii:)))
Guzel haberlerini bekliyoruz cnm sen bugun 4d'ye giricektin dimi?
gelince hemen yaz olur mu?Bugun baska dr'a giden arkadaslarda var bakalim onlardan da haber gelicek dogum haberleri cogalcak gibi, Rabbim herkes hakkinda hayirlisini versin ins.

amin canım inşAllah, sorun yardım edebilecek birileri değil o konuda bana iş bile kalmaz ablam annem eşim arkadaşım var kimse olmasa bile eşim tutar bi kaç kişi yaptırır.
ben ev bulamıyorum evimde ev sahibimle alakalı bi sıkıntımda yok aksine çıkmayı istediğimi duysalar çok üzülürler ama yatak odamda rutubet var ve bebeğime oda yapamadm 2+1 burası benim odamda yatacak:26: şimdi çıkmasam bile en geç inşAllah 1 yıl içinde taşınırım kızımn ayrı odası olacağı zaman yani hakkımzda herşeyin hayırlısı kafam çok yoğunn gönlüme göre bi ev bulsam
asıl sıkıntım rutubet olduğu için çocuğumu nasıl yatırıcam o odada:44:

Anliyorum cnm sen nerde oturuyosun?Evin eger ilk cocuksa hadi simdilik yeter size senin odan da yatsa da bi sure bisey olmaz ama rutubet olayi kotu malesef Allah yardimcin olsun.
Ama yaza giryoruz bence skistirma kendini kis olsa hic durma derdim, bebisin dogsun ev bakmaya dvm et kis gelmeden gonlune gore bi ev cikar belki karsina kendini uzme hakkinizda hayirlisi olsun ins.

herkes gelir aksam olunca. Simdi Turkiyede havada guzelse tam yurume zamani.. bizde dun yuruduk esimle ama gelde bana sor. Devamli tuvalet ihtiyacim geliyor. daha gezemicekmiyim ben yaaa...zorla attim kendimi eve..

bugunde hic bilmiyorum ama bildigim kadariyla bizim doktorun 4d makinasi yok.. bana kilosunu soylesin yeter nasil mutlu olurum ozaman anlatamam :))))
insallah yolundadir hersey..gelince haber veririm. Saat 1:30 da randevu..gelene kadar saat 4 olur..
bugun doktora gidecek arkadaslarinda insallah hersey yolundadir guzel haberleri aliriz

Ayni seyi dusunuyoruz demekki, cunku burda o kadar cok sey okudum ki insanin icnde bi acaba kaliyo.
Bence 2. bi doktorun gorusu gerekiyo insanin icni rahatlatabilmesi icin tr'de,gerci bu heryerde gecerli.

Son düzenleme:

ayyy yurume deme bana valla butun gun yatiyorum cok kotuyum ben, nasil dogcak bu cocuk bilmiyorum.Ya benim cok bastirmiyo ama cok su icmiyorum ben yaa en fazla gunde 1-2 litre o yuzden cok wc ihtiyacim olmuyor.
sanki en son konusmamizda 4d'ye gondercek demistin aklimda oyle kalmis.ya seninkiler benimkilerden de beter kilosunu bile soylemiyolar ha.Bak dedigimi unutma benimkinde mavi bi sematik sekilde sayilarin oldugu ekran gozukuyodu butun bilgiler orda yaziyo dikkat et ekrana tamam mi?:)))
Allahim bebegimizn bilgilerini bile casuslukla ogreniyoruz:))))
Guzel haberlerle bekliyoruz herkesi ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…