2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bebeklerin kilosunu bile öğrenememek
çok kötü ve sinir bozucu bence
bizler tr de bi çok ölçümünü öğreniyoruz
ne kadar sinir bozucuymuş.
gerçi sağlıklı olsunlarda en önemlisi o ama insan yinede merak eder

çok sağol ilgilendiğin için, İstanbul'dayım ilk çocuğum olacak. kısmet artık bakalım nasip olacakmı hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin
bu arada ilk_ hala gelmedi
nosuda yok

doğurmuş olabilrmi yoksa telefonda net var demişti girip muhakkak bilgilendirirdi gibime geliyorr:26:

4d demedide ayrintiliya demisti bana, zaten 24. haftamda ayrintili yapildigi zamanda siyah-beyaz ekranda yapildi.. hic oyle 3d mis. 4d mis girmedim ... :)))
insallah oyle ekrani gorurumde ogrenirim bakalim yada yine 10. dakikada cikarim

valla canim 35. haftamdayim hic bilmiyorum kilosunu.. sadece 24. haftada ayrtinli yapildiginda 620 gr demisti. sadece onu biliyorum. gercekten cok sinir bozucu..
meraktan catliyorum diyebilirim.. zaten boyunu falan es gectim onu merak etmiorum yani..kilosunu soylese yeter..insalalh son 5 haftada soyler..

Burda dr'lar yanlis bilgi vermekten cok korkuyorlar cunku insanlar en ufak yanls bilgide dava etseler adamlarin hayati kayiyor cnm.
Bide verdikleri olcumler tam olarak gercegi yansitmadigi icin cok onemsemiyolar.Onlar icn onemli olan seyler bebegin organlarinin gelisimi,hamileligin gidisati eger takip edilmesi gereken bi rahatsizligin varsa onun takip edilmesi bu kadar.Benim ultrasoncum sadece kilosunu soyluyo boyunu hesaplamayi ben sizden ogrendim.Aslinda sizlere soylenen butun bilgilere bakiliyo ama bize soylemiyolar,mesela karin cevresi, bas cevresi kilosu vs.
Bizde dun casuslukla tum bilgilerin bulundugu semanin fotosunu cektik ekrandan evde hesap ettik :)

4d demedide ayrintiliya demisti bana, zaten 24. haftamda ayrintili yapildigi zamanda siyah-beyaz ekranda yapildi.. hic oyle 3d mis. 4d mis girmedim ... :)))
insallah oyle ekrani gorurumde ogrenirim bakalim yada yine 10. dakikada cikarim

Yok gulum ya burda parali 4d hemde cok pahali ona istersen parasini odeyip kendin girmek istiyosun bildigim kadariyla.Bende dr istedi deyince ne sanslisin diye dusunmustum:)cunku dr isterse sigortan oduyo ama istemezse kendin girmek istersen tum parayi sana odetiyolar.
Gozlerini 4 ac gulum kadin aralarda olcumleri yaziyo kacirma sakin:)))))

neyse sağlıklı olsunda
doğduktan sonra öğrenirsin artık.

doğrudur burda da ölçümler söyleniyor fakat bunlarda yaklaşık
kesin değil yani ultrason kağıdında kilosunun yanında +300 -300 gr yazıyor
fazla veya az olabilir bide boy konusunu ben radyoloji uzmanına sorduğumda
bilimsel olmadığını söylemişti yine tahmini değerler
uyluk kemiği ölçümünü 7yle çarpıyoruz ama kesin sonuç değil bu
ona rağmen her defasında vay kısa mı olacak diye tasalanıyoruz bizlerde
aslında kesin sonuçlar değil bile bile evham yapıyoruz

bilmiyorum ki
doğurmuş olsa hemen yazacak değil ya
canının derdine düşer insan :)
hayırlısı bakalım.güzel haberler versinde

doğrudur burda da ölçümler söyleniyor fakat bunlarda yaklaşık
kesin değil yani ultrason kağıdında kilosunun yanında +300 -300 gr yazıyor
fazla veya az olabilir bide boy konusunu ben radyoloji uzmanına sorduğumda
bilimsel olmadığını söylemişti yine tahmini değerler
uyluk kemiği ölçümünü 7yle çarpıyoruz ama kesin sonuç değil bu
ona rağmen her defasında vay kısa mı olacak diye tasalanıyoruz bizlerde
aslında kesin sonuçlar değil bile bile evham yapıyoruz[/QUOTE]

Aynen cnm, ama annelik icgudusu malsef merak etmeden de duramiyoruz.Sonra da ne kadar dogruyu yansitmasada oturup uzuluyoruz acaba soylemi olucak boylemi olucak:)))biz kadinlar hep ayniyiz napalim:)

Bence ilk_ dogum yapmamistir yakinda gelir diye dusunuyorum.

ya bugun kendimi topigi zapt etmis gibi hissediyorum, topikte birsuru kisi var gozukuyo kimse yazmiyo niye yazmiyosunuzzzzz((

inşAllah çok sağolll

inş canım ..............
size iyi gezmeler

Aynen cnm, ama annelik icgudusu malsef merak etmeden de duramiyoruz.Sonra da ne kadar dogruyu yansitmasada oturup uzuluyoruz acaba soylemi olucak boylemi olucak:)))biz kadinlar hep ayniyiz napalim:)

Bence ilk_ dogum yapmamistir yakinda gelir diye dusunuyorum.

ya bugun kendimi topigi zapt etmis gibi hissediyorum, topikte birsuru kisi var gozukuyo kimse yazmiyo niye yazmiyosunuzzzzz(([/QUOTE]

sanırım herkes geçmişe dalmış

Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah :))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))

ayy işten geldim yatağımı topladım evi topladım süpürdüm yemek yedim birazda size bakayım dedim , Tuanacım özgür bebeğin herşeyi çok güzel olmuş sağlık ve huzurla büyüsün inş.

canım ben 1 ve 3. olanı beğendim tabi senin görüşün daha önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…