- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.061
Bir tane bebek badisi seklinde kalip aldik, senin kalip internetten siparisti sanirim, kac parca ve neler cikti icinden?
Bir de malzemecide pastaci bir kizla tanistik, 3-4 gunden fazla kalmasin kurabiyeler tadi bozulur dedi:-(
Nasil ayarliycaz bilemedim:44:
clexan 0,4 kullanıyorum günde bi tane,daha ne zaman bırakacağımı söylemedi dr umsen hangi ve dozu ne iğnenin?..banada 37 haftada burakcaz dedi...coraspirinide 32 haftada bıraktık...geçen gün sordum beni ne beklior bu iğneleri bırrakınca dedim zamanı gelince konuşcaz dedi..
hangi hoca,tayfun bey mi,idris bey mitanesini sıkı pazarlıkla 3 liraya yaptırıyorum ben.ama daha değişik ve büyk modelleri de var sitesinde.
benim 3.hamileliğim bu canım.bi tane 4.5 aylık kaybım var ilk bebeğim.sonra kızıma hamile kaldım onu da iğne ile kucağıma aldım.kızımda sürekli yattım bir kaybım olduğu için.sadece tuvalete kalkıyorum desem yeridir o kadar vahimdi durumum.şimdi ikinci kızıma hamileyim bekarlığımdan beri doktorum aynı doğumevi doktoru.özelini kapamasına rağmen yıllardır diyaloğumuz var.devlet hastanesinde özelde değil yani.bilemiyorum ben o zaman internette de araştırmıştım samsunda ünlü bir prof var fakültenin profu oda öyle demişti.hatta ilk kızımda anestezi konusunda bile spinal yapmadılar bana farklı bir durumla karşılaşabiliriz diye genel yaptılar.kanamayı gören hasta korkup baygınlık geçirebilir tansiyonu düşebilir şansa bırakmayalım demişti anestezi uzmanı ki doğumevlerini bilirsiniz günde 100 kişi doğurtuyorlar tecrübeleri aşikar.doktor yorumları farklı olabiliyor diye düşünüyorum.bende karşılaşılan komplikasyon her hastada olacak diye bir şey zaten mümkün değil.kişiye özeldir bu yorumlar neticede bizleri en iyi tanıyan doktorlarımız zaten.herkes için hayırlısı ne ise o olsun.bebeğe de maşallah bu arada.
günaydın herkese.
işe gitmek artık çok zor geliyor
artık izne ayrılmak ayaklarımı uzatmak istiyorum ya koca göbekle ordan oraya koşturuyorum
ben de 4.evlilik yıldönümünden 13 gün önce öğrenmiştim ve biz dört senedir uğraşıyoduk bebek için.ay şaka gibi 4. evlilik yıl dönümümden iki gün önce öğrendim hamile olduğumu 2,5 yıl uğraştım bendee çok şükür nasip oldu
oku oku okuuuu.ne çene yarabbı.maşallahınız var valla.bız de doktora gıttık bugun.suyun falan yerınde gayet ıyı dedı dr.3 165 gr dedı.10 gun önce 2500 gr dı.o da şaşırdı 10 gunde 600 gr almış olamaz ya öncekı ölçüm yanlıştı ya bu dedi:)) ama 3,5 kg dan aşağı bekleme dedı.bugun 37.haftaya gırdım.kısmetse tam 3 hafta sonra 2.kez anne olucam:)
Bir tane bebek badisi seklinde kalip aldik, senin kalip internetten siparisti sanirim, kac parca ve neler cikti icinden?
Bir de malzemecide pastaci bir kizla tanistik, 3-4 gunden fazla kalmasin kurabiyeler tadi bozulur dedi:-(
Nasil ayarliycaz bilemedim:44:
selam kizlar biz geldik cepten yaziyorum kayinvalidemde yemekteyiz haberler iyi bebisim nstde cok mutlu cikti dopingleyip gitmistim yerinde durmuyodu, pazartesi gunu tekrar nst ve cati muayenesi olacak catim musaitse dogumu bekliycez, degilse carsamba gunu sezeryan gunu verdi insallah catim musaittirde normal dogumu bekleriz
canım valla artık yaptım gitti görüntüsü yeter napalım doğuma kadar buzdolabında saklıycam mecbur.benim kalıplar 2 taneydi.Eki Görüntüle 420595 işte bunlar diğer üstündeki şekilleri kendim yaptım ben.
kızlarrrrr ben 2009 haziran annesiyim
bu gidişle 2012 haziran annesi olucam normal doğum bekliyourm kızımda normaldi ama oğlumda hiçbir belirti yok gelmak için bekliyoruz halaaaaa
clexan 0,4 kullanıyorum günde bi tane,daha ne zaman bırakacağımı söylemedi dr um
hangi hoca,tayfun bey mi,idris bey mi
ben de samsun dayım bu arada,bursalılar çoğaldı ama samsun lular da varmış baya bi
ben de 4.evlilik yıldönümünden 13 gün önce öğrenmiştim ve biz dört senedir uğraşıyoduk bebek için.
evet bende bitiremedim okumakla ve en sonunda atladım sayfaları
bugün sezeryan dan konuşulmuş gene,bana da bugünkü dr(farklı dr a gittim)normal doğumu sordum,normal düşünmüyosun heralde dedi,bende düşünüyorum deyince şimdilik bişey demedi ama sanırım o da beni zorlicak sezeryan konusunda
nst miz iyi çıktı bu arada
inşallah tüm bebişler iyidir
çok yorgunum,aslında yazmak istediğim çok kişi vardı cevap olarak ama yemek bile ısıtmaya mecalim yok,eşim ayaklandı şu anda
herkese selamlar
tayfun alper evet.3.5 sene önce sağolsun çok ilgilenmiş ve bilgilendirmişti bizi.kafamda sormak istediğim herşeyi net cevaplamıştı tüm dedikelride doktorumla aynı çıktı.senin doktorun kim hangi hastaneye gidiyosun bu arada
3. ye bayıldıımmm internette bulsam ben de alırdım ondannnGeçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))
Eki Görüntüle 420435 Eki Görüntüle 420434 Eki Görüntüle 420433 Eki Görüntüle 420432
selam kizlar biz geldik cepten yaziyorum kayinvalidemde yemekteyiz haberler iyi bebisim nstde cok mutlu cikti dopingleyip gitmistim yerinde durmuyodu, pazartesi gunu tekrar nst ve cati muayenesi olacak catim musaitse dogumu bekliycez, degilse carsamba gunu sezeryan gunu verdi insallah catim musaittirde normal dogumu bekleriz
Merhaba arkadaşlar, ben 35+2 haftamdayım, ilk gebeliğim, bugün kontrolüm vardı, kızım dönmemiş hala, 6 tane miyomum var doktorum bunlardan dolayı dönememiş olabileceğini söyledi zaten çok sıkışık duruyormuş ve döneceğini sanmıyorum bu haftadan sonra dedi , 37. haftayı geçirelim hala dönmediyse sezeryan a alırız dedi, ve ben çok korkuyorum, şimdiye kadar hep normal doğum istemiştim , ama olmayıncada olmuyor işte, aranızda sezeryanla doğum yapmış olan varmı, tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim , hazirana şurda bişey kalmadı :S
Birde sormak istediğim, hernekadar bebişler haziranda doğacak olsalarda ilk 1 ay falan uzun kollular giydirmemiz gerekiyor demi? çünkü bizim olduğumuz yer oldukça sıcak ama bildiğim kadarıyla biz ne giyiyorsak bebekler 1 kat daha fazlasını giyerlermiş??
merhaba güzel anneler :)
geçmişi okuyacam die canım çıktı :)
bissürü okuyunca cevap yazacaklar da çıkıyor akıldan,
odalar süsler çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Sarıbeybi için dua etmeye devam, inşallah tez zamanda kavuşur bebeğine.
biz de bugün kontroldeydik. 34. haftamız bitti bugün. İlk kez nst ye girdik. çok sıkıcıydı :S
ama neyseki herşey iyi çıktı sonuçlarımız güzel. dr umuz öyle dedi.
Ama galiba bizim dr da sezeryancı, normal düşünüyormusun dedi evet deyince ben olsam düşünmezdim dedi :S
riske girmeye gerek yok dedi. pöfff şu sezeryan normal doğum ikilemi feci bişi.
bu arada ben de samsundayım kimse yok sanıyordum samsundan ama varmış birkaç arkadaş. :)
ben şimdiye kadar özele gidiyodum,bir iki seferdir de fakülteye gidiyorum,daha önce tedavi aşamasından çok geçtiğim için ve o zamanlar tayfun bey dr um olduğu için gene onu tercih ettim,bende pıhtılaşma var dediğim zaman tayfun bey ben pıhtılaşmanın gebeliğe engel olduğunu düşünmüyorum demişti,o yüzden ben daha yeni başladığım için ona söylemedim iğne kullandığımı,hala özeldeki dr umla da irtibat halindeyim tabiki
sürpriz yapcam ben hocaya
fakülteye başlamamın tek sebebide doğumu ücretsiz yapabilmek,gerçi şu an doğum hastanesi için de çok iyi konuşuyolar,bakalım kısmetimiz neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?