- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.081
benimde ilkim sezeryan buda Allah izin ederse sezeryan olacak.
anlatayım:)
ameliyat önlüğünü giyiyorsun damar yolunu açıyorlar sondayı takıyorlar.sonra ameliyathanenin yolunu tutuyorsun çoraplarını çıkartma ameliyathane inanılmaz soğuk çok üşüyebilirsin.gazda yaparsın.
baticonluyorlar sonrada anesteziyi veriyorlar bayılmamak için direniyorsun 5 e kadar sayınca gerisini hatırlamıyorsun zaten.
ayıldığında ağrın oluyor ancak kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ağrı kesici yapıyorlar.biraz terliyorsun ilk saatler sonra ayılıyorsun zaten.hemen kalkmak önemli kalktın kalktın kalkamadın zorlanıyorsun ielrleyen saatlerde.doktor antibiyotik ve fitil yazıyor kayısı kompostosu içmeni tavsiye ederim ertesi gün.2 gece hastanede kalıyorsun çıkarkende kendi yatağını toplayıp çıkıyorsun:) hiç korkma çok olumlu düşün.
annişler bişi sorucam ya ,
aşağıya doğru baskı oluyo ya sanki böyle bi acı oluyo ve çişin geliyo gibi oluyo bu ne anlama geliyo çocuk doğum kanalına girmiş miş oluyo ya da doğum kanalına girdiğini nerden anlarız?
benimde ilkim sezeryan buda Allah izin ederse sezeryan olacak.
anlatayım:)
ameliyat önlüğünü giyiyorsun damar yolunu açıyorlar sondayı takıyorlar.sonra ameliyathanenin yolunu tutuyorsun çoraplarını çıkartma ameliyathane inanılmaz soğuk çok üşüyebilirsin.gazda yaparsın.
baticonluyorlar sonrada anesteziyi veriyorlar bayılmamak için direniyorsun 5 e kadar sayınca gerisini hatırlamıyorsun zaten.
ayıldığında ağrın oluyor ancak kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ağrı kesici yapıyorlar.biraz terliyorsun ilk saatler sonra ayılıyorsun zaten.hemen kalkmak önemli kalktın kalktın kalkamadın zorlanıyorsun ielrleyen saatlerde.doktor antibiyotik ve fitil yazıyor kayısı kompostosu içmeni tavsiye ederim ertesi gün.2 gece hastanede kalıyorsun çıkarkende kendi yatağını toplayıp çıkıyorsun:) hiç korkma çok olumlu düşün.
annişler bişi sorucam ya ,
aşağıya doğru baskı oluyo ya sanki böyle bi acı oluyo ve çişin geliyo gibi oluyo bu ne anlama geliyo çocuk doğum kanalına girmiş miş oluyo ya da doğum kanalına girdiğini nerden anlarız?
ben sezeryan oldum.ne öğrenmek ıstıyosn?
bende de oluyodu o.dr idrar tahlılı ıstedı ve sonuç kum dokuyosun dedı.bı baktırın ıstersenız.o dediğin şey bende devamlı oluyo yolda giderken ayy deyiip kalıyorum ama nedenini bilmiyorum herkes normal bi durum diyo ...
herkese iyi geceler kızlar sağ kabırgam çok ağrıyo aynı sorunu yaşayan varmı((
pazartesi kontrolüm vardı söyledim doktora doktor normal dedi çok yorma kendini dedi herhangi bir tahlil istemedibende de oluyodu o.dr idrar tahlılı ıstedı ve sonuç kum dokuyosun dedı.bı baktırın ıstersenız.
ben varım,hatta bazen sırtıma kadar bile vuruyor acı,sağ taraf benim de
spinal de çok rahat.Teşekkürler :) işte beni korkutan daha çok sonrası zaten, bide hatam şuki ben şimdiye kadar sezeryan videoları falan çok izledim nasıl olduğunu bildiğim için düşündükçe ondan telaş yapıyorum, ayılınca hissedilecek acıyı bilmediğim için bide.
Epidural düşünüyorum aslında onada karar veremedim , bu konuda ne dersin? birde sezeryandan sonra süt gelmiyor bikaçgün diyorlar böyle bir durum olmuşmuydu sende?
sen genel anestezi oldun herhalde.ben epidural olmuştum.ve 1 gece kalmıştım toplamda 24 saat bıle kalmadım hastanede.
spinal de çok rahat.
süt gelmeme durumu kesinlikle yok eğer zaten süt gelecekse sütün oluyor ama olmuyorsada olmuyor stres kesinlikle yapma 3 gün sonra fışkırıyor sütün.bebeğini besliyorsun ilk gece biraz az olabiliyor stres yaparsan zorlanırsın.keşke izlemeseydin o videolar korkutucu.sen bol duanı et Allahın izni ile de kolayca geçer.normal doğumla aynı artık sezeryan.keşke şansım olsaydıda normal doğum yapsaydım ama sezeryandada normal doğum yapmş kadar rahat ettim
evet genel anesteziydim canım.spinal için öyle diyorlar 1 gece kalınıyormuş.baş ağrısı yapmışmıydı sende
gece gece bu ne kalabalık
ama kimse yazmıyor sanırım :)
benimde sağ kaburgam acıyor sanırım ayaklarıyla
ittiriyor ama öyle dayanılmayacak bişey değil sadece kasılıyor
Canım geçen akşam aynı benimki de vurdu durdu. Bugün kontrolüm vardı. Doktor baya baya kanala girmiş dedi. Sanırım öyle vura vura giriyor
gece gece bu ne kalabalık
ama kimse yazmıyor sanırım :)
benimde sağ kaburgam acıyor sanırım ayaklarıyla
ittiriyor ama öyle dayanılmayacak bişey değil sadece kasılıyor
spinal de çok rahat.
süt gelmeme durumu kesinlikle yok eğer zaten süt gelecekse sütün oluyor ama olmuyorsada olmuyor stres kesinlikle yapma 3 gün sonra fışkırıyor sütün.bebeğini besliyorsun ilk gece biraz az olabiliyor stres yaparsan zorlanırsın.keşke izlemeseydin o videolar korkutucu.sen bol duanı et Allahın izni ile de kolayca geçer.normal doğumla aynı artık sezeryan.keşke şansım olsaydıda normal doğum yapsaydım ama sezeryandada normal doğum yapmş kadar rahat ettim
Hadi inşallah rahat olur herşey, her hikaye farklı işte, belkide bünyeye göre değişiyordur yaşananlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?