2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bu kaliplarin tanesi 5 liraydi, ustundeki sekilleri nasil kendin yaptin?
Biz sablon aldik.

orası meslek sırrı :))
canım el becerisi diyelim kalıplarla çıkarıp keserek şekil verdim ben yaptığım kurabiyelere , ben çocuk gelişimi mezunuyum el işi çok yapardık biraz beceri biraz hayal gücü karışık ortaya bunlar çıktı işte.şimdi evde kalp , çiçek ve kelebek kalıbı buldum onlardanda yapayım diyorum kurabiye sonrada bi pastane açarız olur biter :))

kizlar gecmisi okumadan yaziyorum

doktordan simdi geldik.. hersey iyi cok sukur. ama yine kilosunu ogrenemedim.. Crazymom ablacim msn'den yazdim sana
ilk once idrar ve kan ornegi verdik
sonra dr alttan muayene etti ve 1 cm acikligin var cok iyi dedi..ama canim acidi biraz kendimi kastim galiba
bebisimizi gorduk ve kalp sesini dinledik..
gece kac olursa olsun saat 3 yada 5, kan veya suyun gelirse mutlaka ara dedi..
dogumdan korkuyorum dedim zaten epidural alacaksin korkma dedi
baya rahatladim doktorumu seviyorum guveniyorum ama kiloyuda ogrenebilseydik keske..
neyse saglikli olsunlarda cok sukur. haftaya galiba ayrintiliya girecem. o zaman ogrenirim insallah

simdi bi gecmisi okuyalim, neler kaynatmissiniz

canım çok güzel..........
olsun kilosunu bilmek çokta önemli değil
zaten yaklaşık değerler:13::13:

Herkese iyi geceler.Bir saattir geçmişi okuyorum.Yazmaya ancak sıra geldi.Tuana bebeğin odası harika olmuş.iyi günlerde kullanın inşallah.Kapı süsü yapan arkadaşların da ellerine sağlık.Çok güzel olmuşlar.Bizde bugün alışverişe çıktık.Kendime güzel bir pijama takımı aldım.Bebeğimede battaniye ve kapı süsü aldım.Baktığım diğer yerlerdeki kapı süsleri 35-45tl civarıydı.Ben civilden 22tl ye aldım.Sizce nasıl?

taş gibi sertleşmesi de kasılmadan oluyomuş kızlar,öyle dedi dr um.

herkese iyi geceler,bu gece biraz erken yatalım bakalım

benim de orama sanki bıçak saplıyolarmış gibi ağrım oluyor. yürürken ahh diye kalıyorum durum geçmesini bekliyorum.
eğer bu yalancı kasılmaysa gerçeğini düşünemiyorum. yada kanala giriyorsa da korktum şimdi daha erken yaaa

ya ne güzellll ben 37.haftamdayım doktor ne alttan muayne etti ne de çatıma baktı vallahi sorucam ha ayyy o kadar sıra bekliyorum 5 dk bile sürmüyo muaynesi sinir oldum haaaaa

bi doktor nasıl normal doğumdan yana teşvik edici olmaz anlamıyorum ????
kesinlikle bende anlamiyorum

ayni durum bendede var ve bugunku kontrolde dr kanala girmis dedi. zaten her gittigimde idrar aliyorlar.. bisi ciksa mutlaka soylerlerdi. seninkide kanala giriyor bence..

canım çok güzel güle güle kullan ,
eşimle çocuk mağazalarını gezerken buna benzer kapı süsü civilde 20 TL den 9 TL ye inmişti hemen atladık almıştık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…