2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben cok begendim gulegule kulan

canım çok güzel..........
olsun kilosunu bilmek çokta önemli değil
zaten yaklaşık değerler:13::13:
bende oyle diyip avutuyorum kendimi :)))
ya ne güzellll ben 37.haftamdayım doktor ne alttan muayne etti ne de çatıma baktı vallahi sorucam ha ayyy o kadar sıra bekliyorum 5 dk bile sürmüyo muaynesi sinir oldum haaaaa

bende ntsye girmeyi bekledim ama girmedim , sormadimda.. vardir bir bildikleri insallah saglicakla alalim miniklerimizi kucagimiza...

çok güzel tatlım güle güle kullanın
taş gibi sertleşmesi de kasılmadan oluyomuş kızlar,öyle dedi dr um.

herkese iyi geceler,bu gece biraz erken yatalım bakalım

iyi uykular canımcım

canım çok güzel güle güle kullan ,
eşimle çocuk mağazalarını gezerken buna benzer kapı süsü civilde 20 TL den 9 TL ye inmişti hemen atladık almıştık :)))

Bende uygun aldım diye seviniyordum. Neyse canım sağlık olsun.3-5 liranın lafı mı olur.Verdik gitti.

Kızlar sonrasında korunmayı nasıl düşünüyorsunuz.
Benim doktorum geçen kontrolümde 3.hamileliğin bu,4.yü vucudun ve rahmin kaldırmaz o yüzden hekimin olarak önermiyorum dedi.Zor oluyor bu sebeple.ben tüpleri bağlatmayı düşünüyorum iki kızım olacağı için.

benim ilk hamileliğim benim için bağlatmak erken :)
ablamın iki kızı ve bir oğlu var zaten sezeryanla oldu 3 ü o bağlatmıştı çok memnun şimdi

Kendim korunmayı tercih ederim.Allah korusun ama yarın birgün ne olacağımız belli değil.Evlatlarımızında öyle.En kötüyü düşünüyorum ve bile bile risk almazdım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…