- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.121
ben cok begendim gulegule kulanHerkese iyi geceler.Bir saattir geçmişi okuyorum.Yazmaya ancak sıra geldi.Tuana bebeğin odası harika olmuş.iyi günlerde kullanın inşallah.Kapı süsü yapan arkadaşların da ellerine sağlık.Çok güzel olmuşlar.Bizde bugün alışverişe çıktık.Kendime güzel bir pijama takımı aldım.Bebeğimede battaniye ve kapı süsü aldım.Baktığım diğer yerlerdeki kapı süsleri 35-45tl civarıydı.Ben civilden 22tl ye aldım.Sizce nasıl?
bende oyle diyip avutuyorum kendimi :)))canım çok güzel..........
olsun kilosunu bilmek çokta önemli değil
zaten yaklaşık değerler:13::13:
ya ne güzellll ben 37.haftamdayım doktor ne alttan muayne etti ne de çatıma baktı vallahi sorucam ha ayyy o kadar sıra bekliyorum 5 dk bile sürmüyo muaynesi sinir oldum haaaaa
çok güzel tatlım güle güle kullanınHerkese iyi geceler.Bir saattir geçmişi okuyorum.Yazmaya ancak sıra geldi.Tuana bebeğin odası harika olmuş.iyi günlerde kullanın inşallah.Kapı süsü yapan arkadaşların da ellerine sağlık.Çok güzel olmuşlar.Bizde bugün alışverişe çıktık.Kendime güzel bir pijama takımı aldım.Bebeğimede battaniye ve kapı süsü aldım.Baktığım diğer yerlerdeki kapı süsleri 35-45tl civarıydı.Ben civilden 22tl ye aldım.Sizce nasıl?Eki Görüntüle 420721
taş gibi sertleşmesi de kasılmadan oluyomuş kızlar,öyle dedi dr um.
herkese iyi geceler,bu gece biraz erken yatalım bakalım
canım çok güzel güle güle kullan ,
eşimle çocuk mağazalarını gezerken buna benzer kapı süsü civilde 20 TL den 9 TL ye inmişti hemen atladık almıştık :)))
kızlar ben hep geceleri rahatsızlanıyorum kesin gece doğrucam gibi geliyo sizlerde durum nasıl ?
Bende gece doğurmaktan korkuyorum.Doktoruma ulaşamayacakmışım gibi geliyor.Gün boyu yoruluyorsanız gece rahatsızlanmanız normaldir bence.
Kızlar sonrasında korunmayı nasıl düşünüyorsunuz.
Benim doktorum geçen kontrolümde 3.hamileliğin bu,4.yü vucudun ve rahmin kaldırmaz o yüzden hekimin olarak önermiyorum dedi.Zor oluyor bu sebeple.ben tüpleri bağlatmayı düşünüyorum iki kızım olacağı için.
Canım sen Bursa'da mısın?
Kızlar sonrasında korunmayı nasıl düşünüyorsunuz.
Benim doktorum geçen kontrolümde 3.hamileliğin bu,4.yü vucudun ve rahmin kaldırmaz o yüzden hekimin olarak önermiyorum dedi.Zor oluyor bu sebeple.ben tüpleri bağlatmayı düşünüyorum iki kızım olacağı için.
bebeğim sanki şimdi kafasını çıkaracak gibi alt bölgeme baskı yapıyor ve beni sarsıyor resmen bugün gelmezse ii(
Gelmesin annesi daha erken. Benimki de doktora gittiğim günler hiç durmuyor. Geldiğimizden beri hiç durmadı.
gelmesin bencede çok erkensizde bursadan sanırım doktorunuz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?