- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.601
canım sen de bursa'lıymışsın hangi doktora gidiyorsun ve nerede doğum yapacaksınız?
cekırge doruk evrım hanıma gıdıyorum cnm ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen de bursa'lıymışsın hangi doktora gidiyorsun ve nerede doğum yapacaksınız?
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
kızlar aramızdan biri rüya görmüştü 5 kişi falan sezeryan diğerleri normal doğuruyordu ruyamda diyordu 2 3 güne 5 kişiyi tamamlayacağız simdi biz normalmi doğuracağız anammmmmmmmmm![]()
biz geldikkk. oğluşumla kızılaydan sabah doktorumdaki süt artırıcı kompostoyu yapmak için gerekli malzemeeleri ve gaz giderici özelliği olduğunu duyduğumuz çörek otu, rezene falan aldık. bi de lohusa şerbeti için gerekli şeyleri. hurmayı da unutmadık artık yemeye başlıycaz.
ayyy maşallah canım.Allah bağışlasın. topikte ilk bebeiş resmimiz. çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün.
bu arada hilma'dan mesaj geldi. bir hafta önce erkendoğum tehlikesinden hastanede yatmış 5 gün. ama şimdi iyiymiş. ve 15 haziranda sezeryan olacakmış. çok slmı var herkese.
ayyy ıns oyle olur resmen catı muhabbetıne normal dogumdn korktum okadarmı zoryaaa![]()
ayy bu catı muanesı benı cok pıs kastı resmen bana dr yapmadı suzaman yaparımda demedı yapmıcakmı acaba :44:
acaba parıse cıkmayla bunun bı alakası varmı eger varsa ben yadım 9 aydır cıkmıyoruz![]()
canım bu çörek otu sezeryandan önce mi yemek gerekiyodu biraz aydınlatır mısın?
çok sağol canım zaman ayırıp cvpladığın için
bebişine maşallah diyorum
inşallah hep böyle sorunsuz devam eder
demek kalkan iyi geldi, buna da çok sevindim
kremi önceden sürmenin de işe yaramadığı kanıtlandı
sağlık olsun napalım
kremi sürüp kalkan koyarız biz de
sütünün bol olmasına da çok sevindim
inşallah bizlerin de öyle olur
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
canım biz de uzun zamandır parise gitmiyoruz. ama çatı muayenem çok rahattı ve şuan kasıklarımda duyduğum ağrıdan daha az ağrı oldu. bitince de doktora bitti mi diye sordum. bence fazla korkma. korktukça kasılıyor insan. ben de korkuyordum ama Allahtan kolay oldu.
ayyy sevındım ozaman parısle alakası yok olmasında zaten ıns hepımızın rahat gecsın ama bende ılk gıbı bıraz kendını sıkan cınstenım kocamla 5 yıl buyuk ask tan sonra evlendık ona ragmen 3 gun kendımı kasmaktan ...... yapamadıkutandım
tansell kaç yaşındasın merak ettim canım![]()
afferım sanaaa sekerıııımmm![]()
ayyy sevındım ozaman parısle alakası yok olmasında zaten ıns hepımızın rahat gecsın ama bende ılk gıbı bıraz kendını sıkan cınstenım kocamla 5 yıl buyuk ask tan sonra evlendık ona ragmen 3 gun kendımı kasmaktan ...... yapamadıkutandım