• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

biz geldikkk. oğluşumla kızılaydan sabah doktorumdaki süt artırıcı kompostoyu yapmak için gerekli malzemeeleri ve gaz giderici özelliği olduğunu duyduğumuz çörek otu, rezene falan aldık. bi de lohusa şerbeti için gerekli şeyleri. hurmayı da unutmadık artık yemeye başlıycaz.

Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824

Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun

ayyy maşallah canım.:nazar: Allah bağışlasın. topikte ilk bebeiş resmimiz. çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün.

bu arada hilma'dan mesaj geldi. bir hafta önce erkendoğum tehlikesinden hastanede yatmış 5 gün. ama şimdi iyiymiş. ve 15 haziranda sezeryan olacakmış. çok slmı var herkese.

Allahım seyim kopacak sanki..
nasıl bi ağrıdır bu.. yatsam ayrı, kalksam ayrı :43:

bugün biraz fazla yürüdüm alışweriş yapcam diye, ondan mı oldu acaba ..
napsam da, ne etsemmmmmm :50:

ayy bu catı muanesı benı cok pıs kastı resmen bana dr yapmadı suzaman yaparımda demedı yapmıcakmı acaba :44:

acaba parıse cıkmayla bunun bı alakası varmı eger varsa ben yadım 9 aydır cıkmıyoruz :9::9:

kızlar aramızdan biri rüya görmüştü 5 kişi falan sezeryan diğerleri normal doğuruyordu ruyamda diyordu 2 3 güne 5 kişiyi tamamlayacağız simdi biz normalmi doğuracağız anammmmmmmmmm :52::1:

kızlar aramızdan biri rüya görmüştü 5 kişi falan sezeryan diğerleri normal doğuruyordu ruyamda diyordu 2 3 güne 5 kişiyi tamamlayacağız simdi biz normalmi doğuracağız anammmmmmmmmm :52::1:

ayyy ıns oyle olur resmen catı muhabbetıne normal dogumdn korktum okadarmı zoryaaa :31:

biz geldikkk. oğluşumla kızılaydan sabah doktorumdaki süt artırıcı kompostoyu yapmak için gerekli malzemeeleri ve gaz giderici özelliği olduğunu duyduğumuz çörek otu, rezene falan aldık. bi de lohusa şerbeti için gerekli şeyleri. hurmayı da unutmadık artık yemeye başlıycaz.

ayyy maşallah canım.:nazar: Allah bağışlasın. topikte ilk bebeiş resmimiz. çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün.

bu arada hilma'dan mesaj geldi. bir hafta önce erkendoğum tehlikesinden hastanede yatmış 5 gün. ama şimdi iyiymiş. ve 15 haziranda sezeryan olacakmış. çok slmı var herkese.

canım bu çörek otu sezeryandan önce mi yemek gerekiyodu biraz aydınlatır mısın?

ayy bu catı muanesı benı cok pıs kastı resmen bana dr yapmadı suzaman yaparımda demedı yapmıcakmı acaba :44:

acaba parıse cıkmayla bunun bı alakası varmı eger varsa ben yadım 9 aydır cıkmıyoruz :9::9:

canım biz de uzun zamandır parise gitmiyoruz. ama çatı muayenem çok rahattı ve şuan kasıklarımda duyduğum ağrıdan daha az ağrı oldu. bitince de doktora bitti mi diye sordum. bence fazla korkma. korktukça kasılıyor insan. ben de korkuyordum ama Allahtan kolay oldu.

canım bu çörek otu sezeryandan önce mi yemek gerekiyodu biraz aydınlatır mısın?

ben nisan annelerin de ya da mayıs annelerinde okumuştum. 1 çay kaşığı çörek otunu suyla kaynatıyorlarmış ve bebişe gazı çok olduğunda günde 1 kaşık veriyolarmış. gaz konusunda çok rahatlatıyormuş. birbirlerine sürekli sorup duruyorlardı. nasıl yapıyosunuz diye. kalanını da kendimiz çay gibi içebiliyormuşuz.

çok sağol canım zaman ayırıp cvpladığın için
bebişine maşallah diyorum
inşallah hep böyle sorunsuz devam eder
demek kalkan iyi geldi, buna da çok sevindim
kremi önceden sürmenin de işe yaramadığı kanıtlandı
sağlık olsun napalım
kremi sürüp kalkan koyarız biz de
sütünün bol olmasına da çok sevindim
inşallah bizlerin de öyle olur

ferda'cım bugün doktorum programında yeni doğan bebek bakımı ile işlgili bir sürü bilgi verildi.
yeni doğum yapmış birinin evine ziyarete gittiler hemşireler meme başı etrafındaki çatlaklar için tek çözüm olarak her gün muhaakkak duş dedi temiz kalması açısından kendi sütünü sürecekmişsn en iyi ilacı oymuş birde bebek emerken çok dikkat edilmesi gereken birşey kahverengi bölgeyi bebek ağzına almalıymış :34:

canım biz de uzun zamandır parise gitmiyoruz. ama çatı muayenem çok rahattı ve şuan kasıklarımda duyduğum ağrıdan daha az ağrı oldu. bitince de doktora bitti mi diye sordum. bence fazla korkma. korktukça kasılıyor insan. ben de korkuyordum ama Allahtan kolay oldu.

ayyy sevındım ozaman parısle alakası yok olmasında zaten ıns hepımızın rahat gecsın ama bende ılk gıbı bıraz kendını sıkan cınstenım kocamla 5 yıl buyuk ask tan sonra evlendık ona ragmen 3 gun kendımı kasmaktan ...... yapamadık :17::17::17::17::17: utandım

ayy bende bı hosum ınanın gecen sene bı gebelık gecırıdk ama gelısımı durdugu ıcın 9 haftalııkken kurtaj oldum
3 gunde bır dr gıdıp allatan muane oluyordum elıyle yapmasada uzun cubuk kamera sokup ıncelıyordu o catala yatmaya alısmıstım ozmanlar eee kurtaj olurkende yattım
alısmısım sanırım bırazcık :50:

ayyy sevındım ozaman parısle alakası yok olmasında zaten ıns hepımızın rahat gecsın ama bende ılk gıbı bıraz kendını sıkan cınstenım kocamla 5 yıl buyuk ask tan sonra evlendık ona ragmen 3 gun kendımı kasmaktan ...... yapamadık :17::17::17::17::17: utandım

tansell kaç yaşındasın merak ettim canım:27:

afferım sanaaa sekerıııımmm :46::46::46::46::46:

benimde ilk gece kanamam olmadı doğumda yırtılacak dedi doktor birde onun acısı olcak sanırım:52:

slm kızlar ferdanın da dediği gibi bende bir gelişme yok. Hep hafif ağrılarım var
ama yok bişey ya çıldıraciğim. Cerser bebişin çok tatlı. Maşallah maşallah maşallah. Rabbim sizlere bağışlasın. Ya kızlar bizde alalım artık kucaklarımıza. Son 10 günüm perşembe kontrolüm var sabırsızlanıyorum artık ya. Patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimi. Offf.. Offff bugün aynaya bakarak ben anne olacağım dedim bir tuhaf oldum ya... Yaş 24 olunca ne zaman büyüdümde bebeğim olucak diye bian tuhaf oldum valla. bu arada telden bağlanıyorum nette sorun var. Artık akşam uzun uzun bakarım neler kaynatmışınız.
Cerser bu senin bebeğine:nazar:

Back
X