2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende aynısını soruyorum kendime eşim aradı şimdi gel perşembe günü kandil bebeği aldıralım diyo sabırsızlanıyo o da, ama ben normal doğum için şansımı deneyim dedim bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek.

cnm bencede bekle ve normalde dene sansını herkezın sezeryanı ıyı geccek dıe bı kanun yok en ıyı arkadasım hergun arayıp sakın keyfı sezeryan olma dıyor o cok acı cektı ve halada cekıyor

ıns normal olsun bır avazda ılk ıkınmada allalım kızlarımızı ogullarımzıı kucagımıza eger zaten rıskın varsa mecburı sezeryana alcak dr senın yerınde olupta normal dogum yapmak ısteyen cok ınsan vardır emın ol

Saol canım, merak etme bebişin iyidir üzme bebişini darısı sana olsun
teşekkür ederiz darısı sizlereeeeee
evet cnm seninde içinde öle bişi var ama benimki biraz aceleci davrandı 3100 kg doğdu, seninki daha tospik doğar sağlıkla gelsin inş.

Saol minecim, artık darısı sana iyi geziyosun valla :)) bende hergün 2 bardak karışık meyveli hoşaf içiyorum, ağız sütünden sonra normal sütümü en çok arttırıp getiren beyaz dut kurusu oldu bence onuda bi dene dikmen cad. aktarlarda var.

evet duymuştum dut kurusunu. evde o da var zaten. hepsini depoladım şimdiden.inşallah bizim de sütümüz senin gibi bol olur.
ben doğum iznine çıkalı 2 gün oldu ama evde sıkıldım. en azından alınacakları halledeyim. yarın da belki bebek kurabiyesi için kalıp, malzeme falan almaya çıkarım ama nerden alcam bilmiyorum.

benim görümcem de 3 ay önce doğurdu.bebeği kolik sürekli gazı var ilk başlarda kafayı yiyordu sonra kayınvalidem çörek otu kahvesi almış.normal türk kahvesi gibi yapıyorsun.bana da yapmışlardı tadı da güzel.
onunla rahatlamışlar öyle söylemişti.

geçmişi hala bitiremedim cerserin bebişi merak ettiğimden
sayfaları atlayarak hemen fotolara ulaştım
sanırım pelloshe dışında doğum yapan yok.

bende bugün oğluşu gördüm herşey yolunda
sancı yok 2 hafta önden gidiyoruz kesin iri bi bebek olacak
fl geriden geliyordu bu sefer sadece 3 gün geri
kilomuz 2777 olmuş boyumuzda 46.3 cm

ya kızlar benm kardeşim doktor bana en başından beri söylediği bişey var normal doğurmayla uğraşma o acıyı çekene kadar spinal yada epidural sezeryan ol hiç bi dokorun ben daha normal doğum yaptıgnı görmmedim diyo. bide seni tanıyosam yapamazsın diyo , ben ilk 4 ay karnıma bile dokunamadım çok korkuyodum hamişlikten doğumdan ve 1 haftadır stresten uyuyamıyorum ama kesilmektende korkuyorum ay ben ne yapcammmm ilk defa dün nst ye girdim korkudan miğdem bulandı çıkardım nst de bile bide doktorum 10 gün sonra gel alttan muayene yapıcaz dedi uykular haram suan bana yani:26: su yazıyı yazarken bile stresten miğdem bulanmaya başladı:18:

ohhh normal dogum ısteyenlerın gonlune su serptın dıcem ama olmucak ates dusurdun desem daha yerınde sanırım

sen nst de bıle kusuyorsan kesın sezeryan ol derım

maşallah bebişine canım
ne güzel gelişmiş
inşallah benimki de 2700 civarında olmuştur
fl benim en son 2 hafta geri çıktı
bücürük bişey olcak benimki heralde

merak etmiştim seni sabahtan beri gelmeyince msj atcaktım nerdesin diye

aslında benim de tanıdığım tüm kadın doğumcular sezeryan yaptı
bu kadar normal olsun diye uğraşıyoruz istiyoruz ama yaklaştıkça bana da bir korku bastı
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

bitek ben çekimserim galiba normal mi sezeryan mı hala karar vermiş değilim (durumlar nedir haberim de yok gerçi ama)
bana farketmez aslında
ikisi de olur ya
önemli olan oğlum sağlıklı dünyaya gelsin
iksinin de sıkıntısı kısa zamanda unutuluyor nasıl olsa

doğum senden korkmuyorummm !!!

bitek ben çekimserim galiba normal mi sezeryan mı hala karar vermiş değilim (durumlar nedir haberim de yok gerçi ama)
bana farketmez aslında
ikisi de olur ya
önemli olan oğlum sağlıklı dünyaya gelsin
iksinin de sıkıntısı kısa zamanda unutuluyor nasıl olsa

doğum senden korkmuyorummm !!!

jelibons çikolatalar hakkında yorumumu okudun de mi?
sakın o siteden alma
verem ediyolar insanı
tadı da dediğim gibi ne güzel ne kötü, iş görür işte
ama kapları cidden çok sevimli
ben zaten sırf kabı için aldım

gelişmiştir canım merak etme
iri oluncada insan ayrı tırsıyor açıkcası
çok meyve tüketiyorum acaba ondan mı çözemedim.
biliyosun benimkinin de fl geriden di bu sefer 3 gün geri çıktı
hiç belli olmaz bi bakarsın uzun bişey çıkar :)
sular yoktu sinirden geri yattım saat 12 de geldi sonra duş falan derken
randevuya zor yetiştim
merak etme ben daha doğurmam ne ayak sancısı ne normal sancı hiçbişey yok

bu arada çikolatalarda sorun çıkmış bende sinir oldum
ordan istemeyim bari

ohhh normal dogum ısteyenlerın gonlune su serptın dıcem ama olmucak ates dusurdun desem daha yerınde sanırım

sen nst de bıle kusuyorsan kesın sezeryan ol derım

ben geçen haftaya kadar kesinlikle normal doğum yapıcam diye karar vermiştim zaten. arkadaşım tüm börtü böcek normal doğum yapıyosa biz neden yapamayalım demişti ki çok mantıklı geldi ama işte bu birazda kişide bitiyo halaaa normal istememe rağmen korkuyorum hemde deli gibiiii. normal yapmak isteyenler kesinlikle normal yapsın bir aksilik olmadığı sürece tabiki. Hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlısı canım benim ya. Bencede kandil diye aceleye getirme. O nezaman gelmek isterse ozaman gelsin. Vücudunda tüm hazırlıklarını tamamlamış olur sütünde falan sorun yaşamazsın. Sancı gelsinde bebek gelmek istesinde bünyemiz izin vermezse normala sezeryanda oluruz yaa. Benim eşimde öyle hadi gel kızım diyor. Hatta bugün bir radyo kanalına bağlanmış hiç yapacağı şeyde değildir ama kızımızın ismi su olcak. Demişki güzel kızım su bizde sabır kalmadı gel artık demiş birde sıradaki parçayı armağan etmiş. Deli adam benim ki yaa. Bide diyorki milyonlara ismini ilan ettim kızımın daha değişmez diyor.

son ana kadar belli olmaz
hiç düşünme bak bebişler nasıl geleceklerine karar veriyorlar
strese hayır

valla ben herşeyi zorla yiyorum
şu sıralar hiçbişeyi istemiyor canım
inşllah gelişmiştir, proteine falan çok yüklendim
etkisi olmuştur umarım

çikolatayı da ordan isteme bence de
istersen şu kutulu olanlardan al, ya da mirabonbondan ver
en azından adam gibi ilgilenirler
bunlar çok salaklar yaa
6dan sonra tekrar arıcam bakalım yetkiliye çemkirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…