- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.621
slm kızlar ferdanın da dediği gibi bende bir gelişme yok. Hep hafif ağrılarım var
ama yok bişey ya çıldıraciğim. Cerser bebişin çok tatlı. Maşallah maşallah maşallah. Rabbim sizlere bağışlasın. Ya kızlar bizde alalım artık kucaklarımıza. Son 10 günüm perşembe kontrolüm var sabırsızlanıyorum artık ya. Patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimi. Offf.. Offff bugün aynaya bakarak ben anne olacağım dedim bir tuhaf oldum ya... Yaş 24 olunca ne zaman büyüdümde bebeğim olucak diye bian tuhaf oldum valla. bu arada telden bağlanıyorum nette sorun var. Artık akşam uzun uzun bakarım neler kaynatmışınız.
Cerser bu senin bebeğine
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
bende aynısını soruyorum kendime eşim aradı şimdi gel perşembe günü kandil bebeği aldıralım diyo sabırsızlanıyo o da, ama ben normal doğum için şansımı deneyim dedim bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek.
Saol canım, merak etme bebişin iyidir üzme bebişini darısı sana olsuncerser Allah kuzuna sağlık sıhhat bir ömür mutluluk nasip etsin inşallh Allah analı babalı büyütsün.2 gündür büyük stresteydim kızım büyümedi yada bişey çıkar diye çok şükür kızımın hiç bişeyi yok sağlıklı üstünede şimdi senin meleğinin görünce içim çıktı ağlamaktan. artık bizde alalım sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza
teşekkür ederiz darısı sizlereeeeeecerser maşallah bebeğin çok şekerbakıyorum doğum yapanlar çoğaldı. bugün bende doktora gittim çatı muaynesini yapar diye düşünmüştüm ama malesef yapmadı. konuştuk normalmi sezaryenmi diye sordu ben tüm cesaretimle normal dedim zaten şimdilik normal görünüyor dedi. pazartesi çatı muaynesini yapacak o zaman tam belli olacakmış.
evet cnm seninde içinde öle bişi var ama benimki biraz aceleci davrandı 3100 kg doğdu, seninki daha tospik doğar sağlıkla gelsin inş.amann allahım 41 kere masallah sana prenses
ne dıyecegımı sasırdım resmen bakmaya doyamadımyaaa benımde karnımda boyle bısı mı var sımdı demeden edemedım malum sat larımızda aynı yanı benım cımcıme kızımda boylemıı sımdı aayyy yerım ben bunlarıı yaaa
biz geldikkk. oğluşumla kızılaydan sabah doktorumdaki süt artırıcı kompostoyu yapmak için gerekli malzemeeleri ve gaz giderici özelliği olduğunu duyduğumuz çörek otu, rezene falan aldık. bi de lohusa şerbeti için gerekli şeyleri. hurmayı da unutmadık artık yemeye başlıycaz.
ayyy maşallah canım.Allah bağışlasın. topikte ilk bebeiş resmimiz. çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün.
bu arada hilma'dan mesaj geldi. bir hafta önce erkendoğum tehlikesinden hastanede yatmış 5 gün. ama şimdi iyiymiş. ve 15 haziranda sezeryan olacakmış. çok slmı var herkese.
çok duygulandım çok şeker maşallah Allah ım nazarlardan korusun
uzun ömür versin.
Saol canım, merak etme bebişin iyidir üzme bebişini darısı sana olsun
teşekkür ederiz darısı sizlereeeeee
evet cnm seninde içinde öle bişi var ama benimki biraz aceleci davrandı 3100 kg doğdu, seninki daha tospik doğar sağlıkla gelsin inş.
Saol minecim, artık darısı sana iyi geziyosun valla :)) bende hergün 2 bardak karışık meyveli hoşaf içiyorum, ağız sütünden sonra normal sütümü en çok arttırıp getiren beyaz dut kurusu oldu bence onuda bi dene dikmen cad. aktarlarda var.
ben nisan annelerin de ya da mayıs annelerinde okumuştum. 1 çay kaşığı çörek otunu suyla kaynatıyorlarmış ve bebişe gazı çok olduğunda günde 1 kaşık veriyolarmış. gaz konusunda çok rahatlatıyormuş. birbirlerine sürekli sorup duruyorlardı. nasıl yapıyosunuz diye. kalanını da kendimiz çay gibi içebiliyormuşuz.
ya kızlar benm kardeşim doktor bana en başından beri söylediği bişey var normal doğurmayla uğraşma o acıyı çekene kadar spinal yada epidural sezeryan ol hiç bi dokorun ben daha normal doğum yaptıgnı görmmedim diyo. bide seni tanıyosam yapamazsın diyo , ben ilk 4 ay karnıma bile dokunamadım çok korkuyodum hamişlikten doğumdan ve 1 haftadır stresten uyuyamıyorum ama kesilmektende korkuyorum ay ben ne yapcammmm ilk defa dün nst ye girdim korkudan miğdem bulandı çıkardım nst de bile bide doktorum 10 gün sonra gel alttan muayene yapıcaz dedi uykular haram suan bana yani:26: su yazıyı yazarken bile stresten miğdem bulanmaya başladı:18:
geçmişi hala bitiremedim cerserin bebişi merak ettiğimden
sayfaları atlayarak hemen fotolara ulaştım
sanırım pelloshe dışında doğum yapan yok.
bende bugün oğluşu gördüm herşey yolunda
sancı yok 2 hafta önden gidiyoruz kesin iri bi bebek olacak
fl geriden geliyordu bu sefer sadece 3 gün geri
kilomuz 2777 olmuş boyumuzda 46.3 cm
ya kızlar benm kardeşim doktor bana en başından beri söylediği bişey var normal doğurmayla uğraşma o acıyı çekene kadar spinal yada epidural sezeryan ol hiç bi dokorun ben daha normal doğum yaptıgnı görmmedim diyo. bide seni tanıyosam yapamazsın diyo , ben ilk 4 ay karnıma bile dokunamadım çok korkuyodum hamişlikten doğumdan ve 1 haftadır stresten uyuyamıyorum ama kesilmektende korkuyorum ay ben ne yapcammmm ilk defa dün nst ye girdim korkudan miğdem bulandı çıkardım nst de bile bide doktorum 10 gün sonra gel alttan muayene yapıcaz dedi uykular haram suan bana yani:26: su yazıyı yazarken bile stresten miğdem bulanmaya başladı:18:
gelişmiştir canım merak etmemaşallah bebişine canım
ne güzel gelişmiş
inşallah benimki de 2700 civarında olmuştur
fl benim en son 2 hafta geri çıktı
bücürük bişey olcak benimki heralde
merak etmiştim seni sabahtan beri gelmeyince msj atcaktım nerdesin diye
ohhh normal dogum ısteyenlerın gonlune su serptın dıcem ama olmucakates dusurdun desem daha yerınde sanırım
sen nst de bıle kusuyorsan kesın sezeryan ol derım
bende aynısını soruyorum kendime eşim aradı şimdi gel perşembe günü kandil bebeği aldıralım diyo sabırsızlanıyo o da, ama ben normal doğum için şansımı deneyim dedim bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek.
son ana kadar belli olmazbitek ben çekimserim galiba normal mi sezeryan mı hala karar vermiş değilim (durumlar nedir haberim de yok gerçi ama)
bana farketmez aslında
ikisi de olur ya
önemli olan oğlum sağlıklı dünyaya gelsin
iksinin de sıkıntısı kısa zamanda unutuluyor nasıl olsa
doğum senden korkmuyorummm !!!
gelişmiştir canım merak etme
iri oluncada insan ayrı tırsıyor açıkcası
çok meyve tüketiyorum acaba ondan mı çözemedim.
biliyosun benimkinin de fl geriden di bu sefer 3 gün geri çıktı
hiç belli olmaz bi bakarsın uzun bişey çıkar :)
sular yoktu sinirden geri yattım saat 12 de geldi sonra duş falan derken
randevuya zor yetiştim
merak etme ben daha doğurmam ne ayak sancısı ne normal sancı hiçbişey yok
bu arada çikolatalarda sorun çıkmış bende sinir oldum
ordan istemeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?