- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.641
bitek ben çekimserim galiba normal mi sezeryan mı hala karar vermiş değilim (durumlar nedir haberim de yok gerçi ama)
bana farketmez aslında
ikisi de olur ya
önemli olan oğlum sağlıklı dünyaya gelsin
iksinin de sıkıntısı kısa zamanda unutuluyor nasıl olsa
doğum senden korkmuyorummm !!!
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
ben çikolata yolla .com dan sipariş verdım herhalde en gec perşembe gelir.umarım hayal kırıklığına uğramam 2 kutu sipariş ettım çünkü.
ya ben normal doğum istiyorum. tek korkum sezeryan olmak. tabi hayırlısı olsun ama ben de sezeryandan, kesip biçilmekten korkuyorum. inşallah normal doğururum. normal doğumdan da korkuyorum ama sanki daha kolay olacak gibi geliyor bana nedense. şu ana tek kafamı karıştıran epidural yaptırıp yaptırmamak. tabi bi,zim bebiş normal doğmak isterse.
inşallah canım.bı gelsın test edıp yazarım zaten hemen.
epiduralin nesını düşünüyorsun kı?kesınlıkle al bence.o acıyı çekmeye ne gerek var.sen zaten sancını hissedeceksın sonlara doğru senı rahatlatmak ıçın takacaklar onu.
maşallah bebişine canım
ne güzel gelişmiş
inşallah benimki de 2700 civarında olmuştur
fl benim en son 2 hafta geri çıktı
bücürük bişey olcak benimki heralde
merak etmiştim seni sabahtan beri gelmeyince msj atcaktım nerdesin diye
epiduralin nesını düşünüyorsun kı?kesınlıkle al bence.o acıyı çekmeye ne gerek var.sen zaten sancını hissedeceksın sonlara doğru senı rahatlatmak ıçın takacaklar onu.
ferda bak şimdi aklıma geldi bensenin bebişi gördüm rüyamda bize gelmiştiniz ama 2 yaşında falandı senin minnak siyah saçlı beyaz tenliydi sana benziyodu çok bilmiş bir çocuktu elinden tutmuşsun bizim sokaktasın bende iniyorum yanına biryere gidecekmişiz ama benim kız yoktu
bizim arkadaş sezeryan oldu ama 3 kere iğne yapılmış epidural için tutmamış ve genel anestezi yapmışlar. gerçi anestesistle alakalı bir durum.bizim hastanenin anestezistine iyi diyolar ama yine de korktum ne bileyim. elbette öyle bir kolaylıok varken kullanmak mantıklı sanırım sonunda epidurale karar vercem.
korkma sen
akayınkiler gerçekten işinde iyiler
aklına kötü ne getirirsen o başına geliyor (benim hep öyle oldu da)
sen iyi düşün
epidural neden tutmasınki canım, çok nadirdir böyle şeyler
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?