- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.761
Kizlar lansinoh da pek ise yaramadigina gore bu gogusleri nasil hirpalanmaktan koruycaz acaba?
evimin hali perişan
ben perişan
kimse yok işime karışan..
bence al.elevit almayayımmı yani :44: dr a gitmemede daha 2 haftam varzaman geçmek bilmez şimdii
ben demiri bırakmam yaa
kansızlık yaşamış biri olarak nasıl berbat bişey olduğunu iyi bilirim
tekrar yaşamak istemiyorum
ben de bugün bulgur pilavı yaptım
yanına da et bonfile yaptık
tavuk falan da olur
ya da patlıcanlık falan bir yemek de olur
bu arada humana still tea aldınız mı?
ben şimdi onu da sipariş vericem
kendimi süt artırıcılara verdim şimdi de
sonum hayır olsun
sitede aşırı yüklenme vardırbugün doktorla bu konuyu konuştuk
çok yara olursa krem veriyorlarmış şimdiden kullandığımı söyledim güzel dedi :)
bide emzirmeden önce kahverengi kısımları sütümüzle silip
bebeğe öyle vermemiz gerekiyormuş
ben 4 tane sipariş verdim
hatta sayfa hata veriyor vermeye çalışıyorum
valla arkadaş yeni doğum yaptı4 tane alayım ben de deneyim bakalım. sonra devamını alırım. bugün zaten kendimi süt ertırıcılara verdim. bütün kuru meyveleri aldım. aktardan çıkarken 73 tl verdim. bi debunu alayım inşallah işe yarar gaza getirdiniz beni de.ben de dünden razıyım para alışverişe zaten.
yarın saat 2 de dr randevum var...
ve bnm kişisel temzilik yapmam lazım, nolur nolmaz diye...
ama çooooook ama çoooooookkkkkk üşeniyorum.
yarın sabah mı yapsam acaba???
bugünün işini yarına bırakma derim :)
kızlar görümcemi aradım şimdi 3 ay önce anne oldu o da.humana still tea içiyordu bir sorayım dedim.
humana sütü arttırıyyor ama bitmişti ben bir hafta kullanmadım o ara hurma yedim her gün o daha çok arttırdı diyor.
ben alcam yine de elimin altında bulunsun ama hurmayada doğumdan önce ve sonra abancam gibi
ben de korkuyorum göğüs ucu yarasındanılk doğumda göğüslerı kopma dercesın gelmiş bı ınsan olarak bişey söylıycem.
bana 3 doğum yapmış bı tanıdığım doğuma gıderken yanına kuru soğan al.emzırmeden önce soğanı 2 ye böl suyu çıkana kadar bırbırıne sür dedı.sonra da göğüslerıne sur soğanı yara mara olmaz dedı.ben de he he hee dedım gectım koca karı muhabbetı dıye.keşke yapsaydım çünkü sonraları denemediğim şey kalmadı ama gecmedı.ağlaya ağlaya emzıtıodum.ama bu kez alıcam valla soğanı yanıma doğuma gırmeden de yapıcam.denemesı bedava.
ayrıca emzırme ıçın akıl veren hemşire ve dr lara sınır oluyorum.yenı doğan bebeğin o kahverengı bölumu ağzına alıp emzırmesı ıkmansız gıb bışey.ağızları o kadar küçük kü kocaman açıp da memeyı tumuyle ağızlarına almalrı ımkansız.anca 4 aydan sonra falan.
ama göğüs ucunuzu çıkarın öyle verın memeyı.
ben de korkuyorum göğüs ucu yarasından
ama sanırım ilk olduğundan denemeye de korkuyorum bişeyleri
sen deneyimlisin tabi
göğüs ucum var benim ama yine de daha da mı çıkarmak lazım
göğüs ucu çıkarıcı mı alalım?
yoo.çıkıksa gerek yok.benım değilidr mesela.dıkkat ettım ucu çıkık olanların yara olmuyo benım gördüğüm.
slm kızlar
yine geçmişe bakamadım.. sabah utopya msg atmıstı cok saolun kocama yazdırdım msgı..
oğlum cok tatlımucizeee diyorum baskada bişey demiyorum..
o küçücük agzıyla emmeye calısması fln
hastaneden baglanıyoruz tabikide size..
dogum hikayemi anlatmasam daha iyi
genel oldum anesteziyi.. bütün o planlar istekler fln doguma hazırlanırken pufff diye yokoluyomuşşşş..
ameliyathaneye girince o yeşil örtüler örtülmeye baslanınca ve çırılcıplak kalınca eller ayaklar dolanıyo birbirine.. ölüm ve yaşam..
insan bi milyon şey düşnmeye başlıo..
boncuum agladıda smdı aldm kucagıma yasladm gögsume popişini pışpışlıyorm..
yazıcam yıne kızlar
slm kızlar
yine geçmişe bakamadım.. sabah utopya msg atmıstı cok saolun kocama yazdırdım msgı..
genel oldum anesteziyi.. bütün o planlar istekler fln doguma hazırlanırken pufff diye yokoluyomuşşşş..
ameliyathaneye girince o yeşil örtüler örtülmeye baslanınca ve çırılcıplak kalınca eller ayaklar dolanıyo birbirine.. ölüm ve yaşam..
yazıcam yıne kızlar
Sağol canım ben Medicabilde yapıcam da, benden başka kimse varmı orada doğum yapacak ondan sordum canım.
oğluşumun adaşı geldi dünyaya :)slm kızlar
yazıcam yıne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?