- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.821
yaaa senindemi miğden bulanıyo benimde hep bulandı ne güzel 1 ay kadar durdu ama yine başladı gerçi son zamanlardaki alerjiden kaynaklı ama iğrenç bişey. Allah kolaylık versin canım.aa ne güzel :) bu arada geçmiş olsun prensescim mide bulantın varmış
karnınımı kapattın :))) iyi fikir
hayır o değil koltuklarımda o kadar alçakki bilgisayar başında oturmakta acı veriyo. gerçi yatsamda bütün gece tuvalete kalkmaktan yine uyuyamıycam. annem uyu diye kızıyo kızınıda uykusuz yapıcaksınkarnıma örtü kapattım karanlık olsun uyusun diye
evet canm sağolaa ne güzel :) bu arada geçmiş olsun prensescim mide bulantın varmış
iyi geceler tatlımkızlar iyi geceler herkese yarın görüşmek üzere :)
ben de internette bi yerde okumuştum bebekler artık bu haftadan sonra ışığa doğru döner o yüzden gece gündüz uyku vakitlerini ayarlayabilirsiniz diyordu bende uykucu bi bebişim olsun diye sürekli karnımı örtüyorum yatarken
işe yararsa temmuz annelerine tavsiyede bulunuruz
ben de internette bi yerde okumuştum bebekler artık bu haftadan sonra ışığa doğru döner o yüzden gece gündüz uyku vakitlerini ayarlayabilirsiniz diyordu bende uykucu bi bebişim olsun diye sürekli karnımı örtüyorum yatarken
işe yararsa temmuz annelerine tavsiyede bulunuruz
aa çok ilginç ya bende deneyim bari benim kuzum da ne zaman yatağa girsem ki gece 02:30 dam önce girmiyorum başlıyo karnımda tekmeler atmaya sağdan soldan tekmelemeye yani sanırım anası gibi uykusuz olacakeşimde sana erken uyu diyorum uyumuyosun yarın doğsun nasılsa sen uğraşıcaksın diyo :)))
sanırım bizim bebeler uyumuycak
hele bir doğsunlar hiç değilse bir uğraşımız olur
bu arada ben büyük ihtimal sezaryan olucam çünkü geçen gün doktorumla konusurken normal doğum istediğimi söyledim yürüyüş yapıyormusun dedi hayır dedimben hiç yürüyüş yapamıyorum kızlar hemen sağ bacağım ağrıyor ve dalağım şişiyor o yüzden korkuyorum normal doğumdan birde çevremde herkes sezaryan oldu ve çok memnunlar şimdi kii sezaryanlarda estetik yapıştırma yani beni ona yönlendiriyorlar
hepimizinki uykusuz olursa toplanacağımız yer yin burası olacak nasıl olsa bu kezde uyutma tekniklerimizi konusuruz. en galiba dayanamıycam yatıcam artık iyi geceler hanımlar bebişlerinizle beraber güzel uykular:80:
hepimizinki uykusuz olursa toplanacağımız yer yin burası olacak nasıl olsa bu kezde uyutma tekniklerimizi konusuruz. en galiba dayanamıycam yatıcam artık iyi geceler hanımlar bebişlerinizle beraber güzel uykular:80:
biz de bugün kocamla onu konuştuk normal güzelde sezeryan daha bir rahat sanki
ben de karar vermiş değilim ve ben de hiç yürüyemiyorum karnım sertleşiyor adım atamıyorum
canım doktorla ayın 30unda randevum var düşün karar ver dedi bende düşünüorum sanırım sezaryan yaptırıcam çünkü Antalyanın sıcaklarına daha fazla tahammül edemiyorum basıyor beni resmengündüz sıcaktan nefes alamıyorum
ben de çıkıcam belki uyurum iyi geceler
bu arada ben büyük ihtimal sezaryan olucam çünkü geçen gün doktorumla konusurken normal doğum istediğimi söyledim yürüyüş yapıyormusun dedi hayır dedimben hiç yürüyüş yapamıyorum kızlar hemen sağ bacağım ağrıyor ve dalağım şişiyor o yüzden korkuyorum normal doğumdan birde çevremde herkes sezaryan oldu ve çok memnunlar şimdi kii sezaryanlarda estetik yapıştırma yani beni ona yönlendiriyorlar
ben de hiç yürüyemiyorum yürüdüğümde ağrım çok oluyo sağ bacağım tutmuyo sanki.ama sezeryandan da çok korkuyorum normal düşünüyorum ama nasıl olcak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?