2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam

ınanmıyoruuuummmm ILK okadar dua ettım sıra bızde pentı sen ben ıns kandılde dogururuz dıeee vee ıns su saat ıtıbarıyle bebegını saglıcakla kucagına almısındırr ayy aglıcam sımdı sıra banada gellsıııınnnn

ILK CIM coookkk heyecanlandııımm senın adınnaaaa pufff

canım iyi düşün ii olsun her bebek farklıdır sonuçta...

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin doğum yapan arkadaşlar gibi bizede sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
utopya06 bildiğim kadarıyla ağrılara kasılmalara muz,maden suyu,kayısı ii geliyor bi dene istersen umarım ii gelir.

kızlar...belimde bir ağrı var...
normal bel ağrısı mı yoksa doğum habercisi mi bilmem...
bekleyem biraz bakalım...

benim de belimde ara ara oluyor..benim bir de karnımın üst tarafında bir acı oluyor,adeta içten kanıyor,gece de karnımın alt tarafında rahatsızlık vardı,doğuma hazırlayıcı sancı mıydı ki?offf istanbul çok sıcak,bugün çalışmak zor olacak gibi,öğrenciler gelmese bari

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam

walla ağladım bende ya. mutlulukla hüzün karıştı..
İlk_ cim Rabbim su mübarek günde bi nefeste kurtarsın insallah seni..
Ne kadar önemli we mübarek bi günde doğuruyosun MASALLAH..
Ne güzel sezeryan düşündüğün günde suyun geldi, hemencecik doğur insallah..
Benimde hayalim..
Böyle günümde suyumun gelip de hastaneye gitmem..

medicalparkta dr. ahmet yılmaza gidiyorum. nasıl doğum yapacağım henüz belli değil.

Umarım normal olur

senin doktorun kim

bende çekirge doruk melike hanıma gidiyorum şimdilik normal dğum gözüküyor,inşallahta öyle devam eder,seninde inşallah.ilk doğumun mu?bakalım önce hangimiz yapıcak doğumu hayırlısıyla alırız inşallah bebişlerimizi.

ayyyyyyy ınssss normal dogurursun ınss Allah ım bu kandıl gununun hurmetıyle sana kolay dogum yapmamna yardımcı olucak meleklerını gonderır ınssss bı avazda kurtulursunnn ılk cnm cok sevındımm vallaa bole anlatınca bende dogurmak ıstedım ıcten ıctennn ne guzel bı gunde doguma gıtmıssın bu arada tum musluman alemının regaıp kandılı mubarek olsun kızlar bol bol dua edın kandılı bos gecırmeyın ben sımdı bı dua edıyım Allah dogumu bekleyen tum hamılelere bı an once kolay dogum nasıp etsın aminnnnnnnnnn

günaydın kızlarrr

kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun

ilkcim ve hsnblr kızlar bu mübarek günde rabbim acısız sıkıntısız kurtarsın sizi bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın
yaa ben nasıl heyecanlandım üçümüzünde doğum tarihleri aynıydı Hayırlısıyla bebişlerinize bugün kavuşcaksınız benim paşa da hiiiiiçç gelme gb bi durum yok daha kanala bile girmedi doktorumuz hiç gelmeyi düşünmüyor rahatı yerinde dedi sizleri okuyunca bi an gelsin istedim

yürüyüş yapamıyorum hemen yoruluyorum...

evde hareket etmeye çalışıyorum ama yeterli değil

hurma ka adet yiyorsun canım ben günde 2-3 tane yemeye başladım

azar azar da yürüsen olur aslında. ben uzun yürüyemediğimde öyle yapıyorum. 10' ar dk cıkıyorum..
bende günde 2-3 adet yiyorum ama 37' den sonra artırıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…