- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende o karın ortasında çizgi çıkmadı canım belki sonra çıkar.
canım oznur-u cuğummm aynı şeyler bende de varrr dünden beri sonunda bel ağrılarımda başladı ama belimin enn alt kısımı ve ara ara kasık larıma sancılanmalar baskılar hiisediyorum zamanlarımız nerdeyse aynı sana bir şey diyeceğimm ben bir hafta 5 gün sonra doğuracağım gibi hisasediyorum burdan herkese duyuyruyorum hiç bir kesinlik olmamasına rağmen içimden bir hiss ortalamaa 31 mayıs 3haziran arası doğum yapacağm gibi hissedyrm bakalım görelim doğru çıkacakmı yanılıyormuyum acabaaa![]()
merhaba umaygulay seninle bdt lerimiz ayni
birsey sormak istiyorum sana ; anlattigina benzer agrilar 2-3 gundur bende de basladi
karnin aşağıya indi mi? göğsünle karnın arasi kac parmak ?
ben o sekilde ölcme işine cok takildim benim henuz 2 parmak kadar
bende 23 haziranda doğurmak istiyorum
evlilik yıl dönümümüzde![]()
bende 23 haziranda doğurmak istiyorum
evlilik yıl dönümümüzde![]()
biz ancak o zamanlara doğururuz heralde
şu göbek inme işi var ya
benim 1 parmak bile sığmıyor oraya
bacak bacak üstüne de çok rahat atıyorum
sende durumlar nedir?
ben de sezeryan olursa 16 haziranı isticem
miraç kandili
bu parmakla ölçme işi nedir ?? banada anlatın ne oluyormuş nasıl oluyormuş niye ölçüyoruz merak ettim :))
40 ı doldurursan sen sinirden kesin patlarsınaaa ne güzelll
aslında 06/06/12 de güzel bir tarih hemde tam kırkıncı haftamız oluyor her açıdan uygun bir tarih ama o zamana kalmam inş. bana sorsan akşama doğurmak istiyorumm hatta biraz sonra ama gel gör ki hislerimm 3 hazirana kadar gelmez diyorrrr :26:
evet anca ama zamanında olur iştebiz ancak o zamanlara doğururuz heralde
şu göbek inme işi var ya
benim 1 parmak bile sığmıyor oraya
bacak bacak üstüne de çok rahat atıyorum
sende durumlar nedir?
ben de sezeryan olursa 16 haziranı isticem
miraç kandili
Basladi yine o kotu mide yanmalarim
Utopya seninki yaz alerjisimi?Pollen daha dogrusu
Bende pollen alerjisi var,astim ilacim ile birlikte hap aliyordum ona karsi.Hamile kaldigimda alerji hapini biraktirdi doktor,hamilelere bir etkisi yok diye.
Neyse simdi burda basladi alerji mevsimi ama Allaha sukur ben hissetmiyorumAcaba hamilelikden mi diyorum:44: