2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benım doğum da 06/06/2012. 15 hazıran da 10.evlılık yıldönumuz.ılk kızımın d.gunu de 27 haz. hazıran ayı bizim için başka:)))

çorbam hazır yemeğim hazır tek pilav kaldı oda annem gelince yaparım sıcak sıcak

bu arada ölçüyorum 2 parmak sığıyor bu durumda ne olcak :26:

Gecmis olsun canim
Seninki benimkinden cok ileri dereceymis.

Ilk_dogurdumu acaba,ses cikmadi.Gerci sabah doktor 5 saat icinde dogum gerceklesir demisti

Kac annemiz oldu acaba?Haberlerini almadigimiz anneler vardir diye dusunuyorum:18:

ay kızlar takip edemiyorum evde işlerim var çamaşır yıkıyorum arkadaşım gelcek bebişine kırk uçurmaya acele girip bakıyorum İlk_'ten haber varmı

bizimde bütün 23 ler dolu
23 MART flört
23 Kasım söz
23 Haziran evlilik
23 Haziran doğum olursa tam olacak

tam kaburga kemiginin altindan ölçülüo 4 parmak duz bi sekilde durmasi gerekio beni goren herkes once ona bakio doktor bile
benim yaklasik 2,5 parmak

ayaktaykenmi oturararkmı ölçüyoruz farketmezmi çünkü ben ayaktayken daha aşağıda oluyor sanki :)

yalancı doğum ağrıları bende de oluyormuş ben onları normal
yorgunluktan oluşan ağrılar sanıyordum

benım doğum da 06/06/2012. 15 hazıran da 10.evlılık yıldönumuz.ılk kızımın d.gunu de 27 haz. hazıran ayı bizim için başka:)))

yine şanslısın benim gelecek kimsem de yok :) dışarı çıkamıyorum yürümek çok zor gelyo bde yalnız başıma.yerimden bile kalkmak istemiyorum çok halsizim özellikle 2 gündür.evde öyle bunaldım ki zaman geçmiyo.halim olsa işe gidicem:))

alllahım allahım ben saf salak bıseyım neyıme benım marshmelovlu kurabıye ver 50 kurusluk hobı cıkolata mıllete yeter ıste

geberdım anlatayım maceramızı benmarı usulu koydum beyazlar ayrı pembeler ayrı buarda 48 beyaz 33 pembe cıktı 3 paketın ıcınden tegesız rakama bak

neyse ıyı hos su kaynamaya basladı erımeye basladı kasıkla karıstırın dıyor tarıfte aman allahım ne mumkun kasık yapısıyor ne yukarı ne asagı oynamıyor ıkına ıkına resmen dondurmeyecalıstım neyse baktım cok erımeden ıcınde pudra sekerını koyun dıyor bı guzel koydum karıstır dıyor bıraz daha kolay oldu karıstırmak ıyı hos dedım

baska bı kaba bolca pudra sekerı serp ıcıne erıyen hamuru koy dıyor aman allahım one yarısı tabaga yapıstı yok cıkmıyor malzemenın anca yarısını kaba almıs bulundum ne kasıkla kazındı ne bıcakla tabak oldu benım pespembe aamann dedım bukadar hamur yeter ugrasamıcam basladım elımle yogurmaya

aman allahım bu kabus olmalı elıme yapıstı kaldı pudra sekerı enmıyor butun kamur elımde kabın ıcınde ınanın sadece 1 yemek kasıgı kadar hamur var dedım ben nasıl 50 adet kurabıye yapcam

elımden hamur gıtmıyorkı hamuru yogurmak ne mumkun

sınırlendım yıkadım elıme hamurun cogu lavobaya dogru aktı aaa kabın ıcıne baktım dedımkı bu bı kasık seker hamurunu kurtarmam lazım tezgaha doktum pudra sekerını aldım ustune baktımkı bu seferde yarısı tezgahta kaldı

dedım boyle olmucak bu ıs yagladım folyayı sardım teptım posete veee bı baktımkıı daha beyaz olan erımısoler benı beklıyor

aynı ıskenceyle onuda yaptım ama resmen cope atacaktım az kaldı neyse onu sardım aldım kenara kıra kapları yıkamaya geldııı

veee sankı yapıstırmılar sınırden ova ova kaplarımı yıkadım veee ben bu ıse gıcık olduuuuuuummmm

Merhaba sevgili annişler.
Doğum yapan arkadaşlar varmış.
Allah sağ salim kurtarsın inşallah ikisini de.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

benimde çıkıp dolaşacağım kimse yok kayınvalidem yakın ama o kalsın almayayım tek başınada gezmek sıcı geliyor pöff bebişler gelse bari

slmmmmmm
ewde olunca düzenli nete bile girilmiyormuş bunu anladım
gerçi annemlerdeyim de o yüzden
kendi ewimde olsam bütün gün pc başında olurdum
ne gelen war ne giden
dün en sonunda sabahlık ve pijama takımımı aldım
ama maviş renkte taç bulamadım
onu da arkadaşıma werdim
kurdele saracak üstüne
kendisi moda tasarımcı zaten
bi de bu akşam eşim gelecek nasipse
çok şükür o yokken hiçbişi olmadı

şimdi geçmişe bakalım kaç kişi daha doğum yapmış

resmen mecera yaşamışsın

ben de deneyecektim marshmellow dan şeker hamuru, yapmıyayım mı yani??

gerçi biz hazır şeker hamuru da aldık şekerim, kilosu 10 tl

ben olsam çoktaaan atmıştım
iyi sabırlıymışsın valla
bende sabır olmadığından böyle işlere de hiç girişmem
inşallah işin içinden çıkabilirsin

zemka ve pelloshe evelsi gün doğum yapmışlardı
dün kimse doğum yapmadı mı?
sezeryana gidecekler vardı...
haber mi alamadık?

bende cok sıkıldım kızlar yaa..

neyseki kocacım 4 te gelicek we kadıköye annemlere gidicez
o gelene kadar bende bizim burdaki awm. ye gidiyim bari bi dolaşayım.
yoksa burda küf bağlicam
nerde hareket, orda bereket

aksama görüşürüzzzzz

bu arada oğluşum sağolsun sağ kaburgamı yine oyuncak etti kendine, koparcak birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…