2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ONCELIKLE HARKEZIN KANDILINI KUTLUYORUM KIZLAR ve ben 2011 temmuz annesiyim dogumada olanlar varmis rabbim bir nefeste kurtarsin insllh dogum yapmamislar icinde rabbim bir nefeste sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin ve bu tatdi isteyen herkeze yasatsin amin

KIZLAR BENIM SIZDEN BIR RICAM OLUCAK HILMA VE ORANGE DEN HABERI OLAN VARMI onlari cok merak ediorum insllh sag saglim evlatlarini kucaklarina alirlar eger haberiniz varsa yazarsaniz cok sevinirim

geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam minesualp
hilmanın iyi olduğunu söylemişti ama diğer arkadaşı ilk kez
duyuyorum tanımıyorum.

Son düzenleme:
ben bıraz cıkayım hava kapandı ıyce koltuga pusupta uyusam dıyorumm

hızlar cok laflamayın dıcem zaten yarımız dogurdu laflıcakda kımse kalamadıı

guzellermı ayy guzel gormesek yutcazz kız harıka bunlar bayıldım cok sekerleeeeerrrrr

hep sizden ötürü benim hiç ne aklımda yoktu böyle şeyler. günlerdir marshmellowlar kurabiyeler esra dedim sen nie yapmıyosun baktım benden çıkmaz bu işler en güzeli yaptırmak. arkadaşımında yaptıgı aklıma gelince dedim bari bende eksik kalmıym aslında yapılır ama etrafında birilerinin olması lazım bizde kız çok hiç biri piyasada yok

kızlar slm
izmir de acayip yağmur var... hatta kocaman kocaman dolu yağıyor
bütün camlar balkonlar battı
böyle havaları sevmiyorum yaaaa
içim sıkıldı
dışarı çıkıp yürüyüş yapıcaktım ama malesef oda kaldı
cidden evde yapacak bişey yok
en iyisi yatıp uyumalı o zaman da iice gece bekçisi olurum artık

dilek canım hadi gözün aydın babanız geliyormuş
senin paşa sözünü tuttu bak babası yokken gelmedi
buarada sabahlık bulmuşsun iyi günler de kullan canım

Slm kızlar. Bugün hiç yazamadim.
Evde temizlik var. Her şey yikandi, silindi. Halilarim da yikamadan geldi. Ev tertemiz. Artık dogurabilirim.
Hilma yı soran olmuş. Geçen hafta 5 gün düşük tehlikesiyle hastanede yatmış. Şimdi iyiymiş. 15 haziran da sezeryan olacakmış.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun.
Ilk dogurmadi sanırım. Hayırlı haberlerini alırız inşallah.

selam kızlar hava çok güzel ben çok yorgun hissediyorum kendimi işyerindeyim şu an.haftaya cumayı iple çekiyorum.

ay ben de bugun çok yorgunum yaa ordan kalkıp başka yere atıyorum kendımı.

nerdesın ızmırde?ben k.yakadayım burda yok ama 12-1 arası deli gıbı yağdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…