2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya şu karın düşüyormuş da
göğüsten itibaren ölçüyormuşuz
4 parmak sığarsa doğum yakınmış
burda yazmıştı kızlar
benim 1 parmak bile zor sığıyor

kızlar şu parmak muhabbetı bnm 3 parmagımdA sıgıyor göbeğim manyak düşmüş sağıya görenlerde soluo ama çokk erkennnn bnm dahaa

Neresi canım orası bizim burası berbat kapkara heryer
samsundayım hayatım ben
ay ben de bugun çok yorgunum yaa ordan kalkıp başka yere atıyorum kendımı.

nerdesın ızmırde?ben k.yakadayım burda yok ama 12-1 arası deli gıbı yağdı.
bende evde olsam kendimi ordan oraya atarımda işte.
benimde temizlik işlerim devam ediyor yavaş yavaş kendim yapıyorum eşimle.dip köşe bucak dolap içleri filan.yaz temizliğim bitmek üzere
bu arada kızımın çikolataları geldı tadı da süper.tavsıye ederım düşünenlere.Eki Görüntüle 427028 Eki Görüntüle 427030

gerçekten çok güzeller ne kadara yaptırdınız

cnm cıkolataları nerden aldın ne kadara aldın kaç adet bnde izmir k.yakadanm buralardnsa alıım bnde

yaaaa sen de k.yakadasın demek ne guzel valla ben uzun araştırmalarım sonucu ınternetten almaya karar verdım pastaneler çok pahalaı çünkü.bravo kılosu 120 mabel 103 tl dedı ege parkta ve 1 kg da 30 tane falan gelıyodu.ben bunu çikolata yolla.com dıye bı sıte var ordan sipariş verdım.p.tesı yatırdım parasını bugun geldi işte ve tadı da gayet guzel hemen açıp test ettım 1 tane.

buldum cnm harıkaymışş ya bunlarr çoktaaa güsel fıyatta uygunn bakmak ısteyenler
Kz Bebek ikolatas: ikolata Yolla

leyleğin ağzında kundakta bebek var uzerınde de hoşgeldın.selin............06/06/2012 yazıyo.ama ıstediğiniz şeyı yazdırabılıyosunuz.8 farklı model var.

görüntüsü çok güzelmiş çikolatanın.benimde sabunlarım 5inde geliyor bebek çikolatasını halası aldı melodiden.bebek kurabiyelerimizide bir arkadaşım yapıyor sağolsun.
sabunla çikolatayı mevlütte dağıtıcam kurabiyeyide hastanede dağıtırım diyorum

ben de sabın sabunlara bayıldım açıkçası.kaça mal oldu pekı sorması ayıp ve kaç adet yaptırdın.face sayfasında fıyat yok çünkü.

bende bugün sipariş ettim
çikolatayolladan
ne kadar sürede gönderdiler

hangı şehırdesın?istanbulda yanı gun yolluyolarmış.ben ızmırdeyım 3 gun de geldı.

allahım bu evde olmak nekadan sıkıcı anneme gıtcez normalde ben erkenden gıder esım ıs cıkısı gelırdı sımdı koskos saat 6 olsun dıe onu beklıyoruuummm

bende Ankaradayım o zaman haftaya anca gelir

utopya06 ; merhaba.
ve bütün haziran annelerine merhaba..

takip ettiğim kadarıyla senin bebeğinde 2 hafta geri çıkmıştı. şimdi uyumu yakalamış çok sevindim. en son kontrolümde bana da aynısını dedi dr.um. nasıl yakaladın uyumu? ne yapmam gerekiyor acaba benimde .

(bu arada ilk mesajım. daima takipteyim, çok şey öğrendim buradan, haberiniz olmasada sizlerle çok şey paylaşmış oldum :) hepiniz iyi ki varsınız. Bursa'da yalnızım. ailem uzakta. kimse yok yanımda. siz de olmasanız napardım :) )

kız hepımız bursadayız nerdeyse sende dal muhabbete bakma oyle uzaktan benım butun sulalem burdada ne oluyor evde koskos pıneklıyorum veee bu topık olmasa delırrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…