- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.481
utopya06 ; merhaba.
ve bütün haziran annelerine merhaba..
takip ettiğim kadarıyla senin bebeğinde 2 hafta geri çıkmıştı. şimdi uyumu yakalamış çok sevindim. en son kontrolümde bana da aynısını dedi dr.um. nasıl yakaladın uyumu? ne yapmam gerekiyor acaba benimde .
(bu arada ilk mesajım. daima takipteyim, çok şey öğrendim buradan, haberiniz olmasada sizlerle çok şey paylaşmış oldum :) hepiniz iyi ki varsınız. Bursa'da yalnızım. ailem uzakta. kimse yok yanımda. siz de olmasanız napardım :) )
hoşgeldin bu zamana kadar niye yazmadınutopya06 ; merhaba.
ve bütün haziran annelerine merhaba..
takip ettiğim kadarıyla senin bebeğinde 2 hafta geri çıkmıştı. şimdi uyumu yakalamış çok sevindim. en son kontrolümde bana da aynısını dedi dr.um. nasıl yakaladın uyumu? ne yapmam gerekiyor acaba benimde .
(bu arada ilk mesajım. daima takipteyim, çok şey öğrendim buradan, haberiniz olmasada sizlerle çok şey paylaşmış oldum :) hepiniz iyi ki varsınız. Bursa'da yalnızım. ailem uzakta. kimse yok yanımda. siz de olmasanız napardım :) )
cnm sen medıkabıle gıdıyordun dımı orda muaneler ve dogum ucretı nasıl
benim gittiğim hastanede çok iyi çocuk doktoru varkızlaryaa ne dıcem artık bebıslerımız ıcın cocuk dru bulmamız lazım dımı
arastırmaya gırmem lazım suanda dogum ıcın ozel hastaneyue gııdyorum ama ordakı cocuk dru dusunmuyorum oyuzden yenıden ozel bır hastane ve dr bulmam lazım :44:
gelişimi tamamlanıyor değilmi o tarihlerde canım38. hafta içinde olucak canım benim kısmetse 37+5 de
ben de sabın sabunlara bayıldım açıkçası.kaça mal oldu pekı sorması ayıp ve kaç adet yaptırdın.face sayfasında fıyat yok çünkü.
hangı şehırdesın?istanbulda yanı gun yolluyolarmış.ben ızmırdeyım 3 gun de geldı.
gelişimi tamamlanıyor değilmi o tarihlerde canım
benim gittiğim hastanede çok iyi çocuk doktoru var
neyse ki araştırmaya gerek yok :)
tunambabym, hoşbulduk :)
tansell, daldım gitti. :) takipte olmakta bayağı işe yarıyor. hepinizden ayrı feyizlendim sağolasınız :) ooo demek bursalı çok burada. bak bunu kaçırmışım.
tunambabym, hoşbulduk :)
tansell, daldım gitti. :) takipte olmakta bayağı işe yarıyor. hepinizden ayrı feyizlendim sağolasınız :) ooo demek bursalı çok burada. bak bunu kaçırmışım.
kızlaryaa ne dıcem artık bebıslerımız ıcın cocuk dru bulmamız lazım dımı
arastırmaya gırmem lazım suanda dogum ıcın ozel hastaneyue gııdyorum ama ordakı cocuk dru dusunmuyorum oyuzden yenıden ozel bır hastane ve dr bulmam lazım :44:
hoşgeldin bu zamana kadar niye yazmadın
sıkılmazdın artık son haftalara doğru ilerliyoruz.
burda da kimse kalmayacak
Dorukta Atilla bey var değil mi canım çok kalabalık oluyormuş.
İyi bir doktor diyorlar ama beklemek insanların canına tak etmiş
Kaç kişi duyduysam bekleme derdine bırakmışlar doktoru
aaa nasıl kacırırsın topıgın %60 bursalı sen hangı hastaneye gıdıyorsun bakalım
cnm sana soyle soylıyım evet doruk cok kalabalık bır hastane hayatta randevu saatınde druna gıremıyorsun bekle bekle bekle patlar ınsan bıde cocukla hıc beklenmez vallahı ben dogumu yapcam dorukta okadar bıde ben kısmetse 40kım cıkınca ıhsanıyeye tasıncam esımle oralarda yanı nıluferde bı ozel hastanede dr bulalım dıe dusunduk
güzel bir konuya değindin bak. ben medikalpark dr. ahmet yılmaz. ama normal doğum 1000, sezeryan 1400 tl. dr.umuzdan çoook memnunuz. bi kaç dr denememize rağmen ahmet beyde karar kıldık. amma velakin; doğum ücreti düşündürüyor biraz beni. devlet düşünüyorum içime sinmese deiçime sinmemesi bi yana daha hiç gitmedim sormadım da az bi zaman kaldı. sanırım son haftalarda kabul bile etmeyebiliyorlarmış. bende bilemiyorum ne yapıcam.
canım sen ankaradaydın de mi? hangi hastaneye gidiyorsun. benim de çocuk doktoru bulmam lazım.
güzel bir konuya değindin bak. ben medikalpark dr. ahmet yılmaz. ama normal doğum 1000, sezeryan 1400 tl. dr.umuzdan çoook memnunuz. bi kaç dr denememize rağmen ahmet beyde karar kıldık. amma velakin; doğum ücreti düşündürüyor biraz beni. devlet düşünüyorum içime sinmese deiçime sinmemesi bi yana daha hiç gitmedim sormadım da az bi zaman kaldı. sanırım son haftalarda kabul bile etmeyebiliyorlarmış. bende bilemiyorum ne yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?