- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.501
hoşbulduk :) yoo sizi takip ederken sıkılmadım. sıkılmak mümkün mü? :) çoğunuzda kendimi buldum zaten. cevaplarımıda. özellikle senle aynı gündeyiz. senden de çok şey öğrendim canım. Rabbim bu güzel günde yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah. bu arada bütün kk nın "Regaip kandili kutlu olsun." Allah'ım kalbimizdeki hayır dileklerimizi kabul etsin inşaallah.
aaa evet bdt lerimiz aynı
çoğalıyoruz desene gkcg var aynı tarih bide akıllıbıdık vardı
ama onunkiler ikiz erken gelebilir:)
bakalım hangimiz önce doğum yapacağız.
bebişinin cinsiyeti ne?
evet canım da size baya uzak kalıyor sanırım
lokman hekime gidiyorum.doç.dr.Nesrin Şenbil var süper diyorlar
yani yakınım oğlunu sürekli ona götürmüş.geçenlerde de görümcemin bebişi götürdük
oda memnun kaldı bende ona götürmeyi düşünüyorum
cnm bende medıkabılde dr buluruz dıe dusunduk esımle bıde o hastaneyle esımın sıgorta anlasması var dr ogrenırsen sevınırım bende bı kac kısıye sorucam
bıde bıraz baktımda medıcalparkta akıf canan varmıs cok ıyı dr dıe yazıyor memnun olanlar cokta sanırım orası 50 tl muane ucretı
ılk hamıle kaldııgımda normal dogumlar dorukta 900 sezeryan 1250 ıdı ve ocak ayında bı zam geldı 1250 normal 1650 sezeryan olmus yuhh dedık esımle esım basladı cok pahalı o parayla baska eksıgımızı tamamlarız demeye aslında haklı adam normal hstanedede dogura bılıyorsun
esım son olar sordu gecen ayy bak kesın varar ver ben ona gore para ayarlıcam dedı bende evet drumdan memnunum ve doruk olsun ıstıyorum dedım adamda sagolsun tamam dedı
evet son haftalarda sgk hastanelerı yada baska ozel hastanelr drlar kabul etmıyor
mesela esen tepe tıpta dogumlar uygunmus ama dr kabul edermı bılmıyorum eger nıyetın hastane degıstırmekse oyalanma bence
kız canım, neden sordun?
haklısın ama önce bi içime sinmesi lazımsinene kadar onlar kabul etmeyecek belkide beni araştırıyorum aslında ama alıştım dr.uma da. özel, devlete göre çok daha iyi malumumuz. çekirge devlet hastanesi nasıl ki acaba ?
haklısın ama önce bi içime sinmesi lazımsinene kadar onlar kabul etmeyecek belkide beni araştırıyorum aslında ama alıştım dr.uma da. özel, devlete göre çok daha iyi malumumuz. çekirge devlet hastanesi nasıl ki acaba ?
aaa evet bdt lerimiz aynı
çoğalıyoruz desene gkcg var aynı tarih bide akıllıbıdık vardı
ama onunkiler ikiz erken gelebilir:)
bakalım hangimiz önce doğum yapacağız.
bebişinin cinsiyeti ne?
sevket yılmaz derım yenı daha dogum hastanesı actı arkadasımda 2 ay once dogum yaptı ve memnun kalmıs
ben evrım aydına gıdıyorum esıde sevket yılmazda kadın dogumcu alı rıza aydın arkadasım cok memnun kaldı cok guler yuzlu bı adammıs karısı gıbı
Sadece salonu supurdum,viledaladim bide tv nin tozunu aldim,mahvoldum.. Benim vucudum 3 haftadir hic ev isi yapmadi diye mi bilemiyorum ama gobegime agri girdi. Yalanci sanci gibi.
Evin bir suru isi var
En iyisi dinlene dinlene yapayim
kızlar 1 saat önce falan teyzemle konuştum bana
doğum hikayesini anlattı.2003 de normal doğum yapmıştı.
gece adet sancısı gibi sancıları başlamış ara ara gelip gidiyormuş
her sancı girdiğinde uyanıyormuş sabaha kadar dayanmış ve sabah hastaneye
gitmişler.Doktor kontrol etmiş 6 cm açılmasonra biraz daha beklemişler ve açılma
biraz daha artmış doktor 2 ıkınmada doğuracaksın demiş.gerçekten 2 kez kuvvetli bi şekilde
ıkındıktan sonra hemen doğuverdi diyortabi kesmişler alttan ama çok değil
bide kuzenimin kafası kocamandıinşallah bizlerde böyle kolayca doğururuz
içim açıldı valla dedim teyze ağzından bal damlıyor :)
Sadece salonu supurdum,viledaladim bide tv nin tozunu aldim,mahvoldum.. Benim vucudum 3 haftadir hic ev isi yapmadi diye mi bilemiyorum ama gobegime agri girdi. Yalanci sanci gibi.
Evin bir suru isi var
En iyisi dinlene dinlene yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?