2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aaa evet bdt lerimiz aynı
çoğalıyoruz desene gkcg var aynı tarih bide akıllıbıdık vardı
ama onunkiler ikiz erken gelebilir:)
bakalım hangimiz önce doğum yapacağız.
bebişinin cinsiyeti ne?

cnm bende medıkabılde dr buluruz dıe dusunduk esımle bıde o hastaneyle esımın sıgorta anlasması var dr ogrenırsen sevınırım bende bı kac kısıye sorucam

bıde bıraz baktımda medıcalparkta akıf canan varmıs cok ıyı dr dıe yazıyor memnun olanlar cokta sanırım orası 50 tl muane ucretı

bebişinin cinsiyeti ne?

kıızzz bende hep 7 hazıran olanlarla oyloe dıyordum 2 tane 7 hazıra dogum yaptı bende daha tık yok

anladım canım. benim araştırmamgerekecek o zaman yakınlarda bir yerlerde.
umarım iyi bir doktor buluruz.

Öğrenirim canım.
Kendim için 3 doktor gezdim.
Bebek için kaç tane gezerim çokmerak ediyorum
Allah karşımıza iyi insanlar çıkarır inşallah güzelim

gırdıgınde ne olur marhmelov maceranı bana anlat benmı becerıksızım acaba sende kabus gıbımı yaptın seker hamurunuu

cok merak edıyooruuummm

haklısın ama önce bi içime sinmesi lazım sinene kadar onlar kabul etmeyecek belkide beni araştırıyorum aslında ama alıştım dr.uma da. özel, devlete göre çok daha iyi malumumuz. çekirge devlet hastanesi nasıl ki acaba ?

Şevket Yılmazın oraya açılan yeni doğum hastanesinden çok memnunlar canım
Ordan bir doktor araştır istersen

sevket yılmaz derım yenı daha dogum hastanesı actı arkadasımda 2 ay once dogum yaptı ve memnun kalmıs

ben evrım aydına gıdıyorum esıde sevket yılmazda kadın dogumcu alı rıza aydın arkadasım cok memnun kaldı cok guler yuzlu bı adammıs karısı gıbı

bebişinin cinsiyeti ne?

evet biliyorum gkcg de var. akıllıbıdıkta varmış. Allah bağışlasın. bende merak ediyorum doğrusu önce kim doğum yapacak diye. :) sağlıkla sıhhatle gelsinler de.. kız, teyzesi .

ben artık cıkıyorum sıze doyum olmaz ama namaz kılıcam gıyınıcam kocam gelıcek hemen cıkıp annecıgıme gıdıcem

ayy aklıma ne geldı kızlar bundan 3 ay once kandıllere bakıyordum aaa dedım 24 mayıs kandıl bende buyuk ıhtımal dogurmus olur kızımla beraber kandıl yapmaya gıderız dıe dusunmustum aaaa bı baktımkı ben hala dogurmadım kızım hala gobusumde

kızlar 1 saat önce falan teyzemle konuştum bana
doğum hikayesini anlattı.2003 de normal doğum yapmıştı.
gece adet sancısı gibi sancıları başlamış ara ara gelip gidiyormuş
her sancı girdiğinde uyanıyormuş sabaha kadar dayanmış ve sabah hastaneye
gitmişler.Doktor kontrol etmiş 6 cm açılmasonra biraz daha beklemişler ve açılma
biraz daha artmış doktor 2 ıkınmada doğuracaksın demiş.gerçekten 2 kez kuvvetli bi şekilde
ıkındıktan sonra hemen doğuverdi diyortabi kesmişler alttan ama çok değil
bide kuzenimin kafası kocamandı inşallah bizlerde böyle kolayca doğururuz
içim açıldı valla dedim teyze ağzından bal damlıyor :)

tunambabym ve tansell öneriniz için teşekkür. çünkü hiç bir fikrim yoktu. o hastane uzak kaldığı için biraz, pek düşünmemiştim. ama bak fikir edindim. araştıracağım.

Sadece salonu supurdum,viledaladim bide tv nin tozunu aldim,mahvoldum.. Benim vucudum 3 haftadir hic ev isi yapmadi diye mi bilemiyorum ama gobegime agri girdi. Yalanci sanci gibi.
Evin bir suru isi var
En iyisi dinlene dinlene yapayim

Sadece salonu supurdum,viledaladim bide tv nin tozunu aldim,mahvoldum.. Benim vucudum 3 haftadir hic ev isi yapmadi diye mi bilemiyorum ama gobegime agri girdi. Yalanci sanci gibi.
Evin bir suru isi var

Ya da benim gibi hiçbirşey yapma
Bugün yerimden kalkmadım ben
Bu işleri kim yapacak acaba?

ben geldim kızlarrrr

topic i Bursa lılar basmış yawwww, İstanbul dan olanlar nerede

bn de gittim geldim kv yeneyse ki bi uyuzluk yapmadı bugün

biraz oturayım da kalkıcam yemek yapıcam

eveeet cesaretlenmek içinn böyle hikayelereee ihtiyacımız varrr
:111::111::111::111::111::111::111:
bende babanneme benziyorum yapı olarak annemde bana diyor babannen çok kolay doğum yaparmışş
hattaaa bahçeye çadır gererlermiş yazın ağaca ip bağlarlarmışş ipe asıla asıla nasıl oluyor anlamadım altada bir tane leğen koyarlarmış cuup diye ayakta asılarak doğuruverirmişş artık tek umudum babannem gibi kolaycacık pırtlatmakkk

Evin bir suru isi var

ya bende ewimin bahar temizlğni yapmıştım amaa günlerdir yağmur yağıyor camlar için içim gidiyor o yağmur tanelerini camlarda gördükceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…