- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #36.281
slmmm annelerrr bebişim mınık kızım uyumusken bakayım dedım 3. günümüz bgun allaha şükür ama göbek sormayın =( penttii sende sezeryandın demi ne oldu gmbeğin indimi kaç gun oldu sizinn doktorum korseye kırkım çıkmadan vermedı kımseyı korkutmk deıl amacım ama sezeryn olmam bnı kotu etkıledı normal dogmdn cıknlarn karnı ınmiş hiç kalmamıştı bız sezeryndn cıknlar şiş karnla cıktık hamıle gıbı bunalıma gırmk ıstemıorm
canım sıkma canını ilk günlerden bekliyemezsin eski haline dönmeyi herşey için biraz zaman lazım sonuçta.bebeğin emdikçe eski kilonada dönüceksindir göbeğinden eserde kalmıycaktr.sen şuanın tadını çıkarmaya bak bence.
becom88facete soyadı becom olan kişi sensin değilmi canım arkadaşlık isteği gönderilmişti kabul etmiştim de
Merhabalar, burasi ne guzel bir forummus ben internette sadece tez ile alakali sitelere bakmaktan hic buralari gormemisim ama bizim bebek gelmeden tanisabildik sizlerle... butun annelere hayirli dogumlar diliyorum, umarim hepimiz en kisa zamanda bebisleri kucagimiza aliriz. bizim oglaninda hic gelesi yok, az once kontrolden geldim nst de sanci hic cikmadi yine. ben sezeryan istiyorum ama doktorum izin vermiyor, cok kolay olacak dogumun diyor, bakalim bekleyip gorecegiz.
hepinize selamlar...
yok cnm ben face grubnda yokkum bn deılım o tek burda uyelıgım
ayyyy ş,mdi sol göğsümden turuncu süt aktııı tişörtümeeee sütyen giymmeiştimmm
ya bakıyorum cogu kisiden öyle az da olsa bi göğüs akıntısı geliyo.
benden hic gelmedi, acaba sütüm olmıycak mı
ya bakıyorum cogu kisiden öyle az da olsa bi göğüs akıntısı geliyo.
benden hic gelmedi, acaba sütüm olmıycak mı
ayyyy ş,mdi sol göğsümden turuncu süt aktııı tişörtümeeee sütyen giymmeiştimmm
Aklınızda olsun yumuşak havlu koyun bavula çantaya ...sıcak su kompleksi yapın kanallar açılır daha rahat süt geçer damarlardan yumuşayınca.....
bide doğuma 2 3 gün kala vazelini kalıp şeklinde meme uzuna koyun sitreç filmle kapatın üstünü...çatlama yara olmuo hiççç...eltime öle yaptık..çok faydaını gördü...
benim de geçen hafta çatı muayenesinden sonra gelmişti,badim de lekeyi görünce oğlum geliyor diye sevinmiştim.çünkü çatı muayenesinden sonra bebeğin gelme olasılığı yüksek diyordu çevrem ama bir hafta geçti tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?