- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.341
benimkilerde hazırmış bi almaya
gidemedik.tatilden önce gidecektim alışverişi zor yapmıştım
yola anca yetişmiştim.
artık seninki de doğabilir![]()
yok, cuma temizlikçi de gelsin gitsin sonra doğsun bnm ki mümkünse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkilerde hazırmış bi almaya
gidemedik.tatilden önce gidecektim alışverişi zor yapmıştım
yola anca yetişmiştim.
artık seninki de doğabilir![]()
yok, cuma temizlikçi de gelsin gitsin sonra doğsun bnm ki mümkünse![]()
bugün yine yapmışsın bi ton iş
daha bitmedimisende iş yaparken doğurma da
ben artık eğilirken çok zorlanıyorum sanki
bebek ağzımdan çıkacak gibi oluyor bide alt tarafa resmen
kafası baskı yapıyor
pazar günü eşim camları falan sildi
benimde her yer temiz bi bebek şekerini almam
lazım çikolatalarımız da ben yokken gelmiş
çok güzeller.
ben köşe, bucak, çekmece falan yapıyorum. onları yaptırmamam temizlikçiye. beceremez o
şimdi cuma gelcek. cam, kapı, halı vb silcek o zmn herşey tmm olacak![]()
Ben emzirme teknigi gosteriyor diye seyrettim, tahmin edemedim kizin dogumunu o kadar detayli gosterecegine. Yok artik falan derken bebegin kafasini gordum cikarken. Misafir degil arayanlar, sirayla annem, kocam, kayinvalide, gorumce, kuzenim,...vs. Surekli nasilsin var mi birsey?!naptın canım sen ya :) sen anlattın, ben burda tuhaf oldum..
keske izlemeseydin kii bide en berbat olanını izlemişsin sanırım..
son günlerimizde uzak duralım o görüntülerden, fikirlerden..
zaten sinirler laçka.. en güzelini, olumlusunu düşünelim
nişan gelmesi şart mı onu bende merak etmiyo dilim ??
misafiri de salla gitsin, kimse gücenmez merak etme..
Kizlar orda dogururum burda dogururum korkusunu atin bir ustunuzden. Ssancilansaninz bile en az 8saat suruyor dogumun baslamasi.suda doğum yapma da bide gidipppp
zaten kolay oluyomus anlamazsında walla Allah korusun
sen bilirsin yine ama dikkat et bence de..
bana da artık eli kulağında, bekliyoruz dikkat et dedi..
eşim artık annemlere giderken bile (ist. anadolu yakasındalar) 3,5 atıyo, hızlı hızlı kullanıyo :)
Benin kayinvalide simdiden basladi bebekleer usur demeye, butun doktorlar da bebeklerin eli ayagi soguk olur usudugunu enseden anlarsiniz diyor.selam arkadaşlaar, 25inde sezaryen olacağım kızımı bekliyorum artık ama vakit geçmek bilmiyor, aynen sıcaktan patlıyorum gece uyuyamıyorum , evin içinde vantilatörün karşısında oturuyorum, çocuk doğunca napıcaz vantilatör de açılmaz onun yanında.. bi de en az 10 tane 0-3 ay uzun kollu tulumun hangi birini giydireceğim bu sıcakta bilmiyorum yine en çok kısa kollu çıtçıtlı badi ve şortlarını giyecek heralde, tulumları akşamüstü dışarda falan artık, ya da sadece yeni doğduğu ilk haftalarda giyer..
adaer doğum yapmış
kardeşi mesaj attı ablam çok kendinde
değil bebiş 3580 gr 52 cm doğmuş
ismini çağan koymuşlar.biraz emzirmiş..
çağan bebek hoşgeldinn![]()
kalp kırmak istemiyorsanben simdiden milletin laflarına nasıl karsılık wersem die düşünmekteyim
gercekten herkes kulaktan doğma bilgileri uygulamaya calısıyor. öyle böyle diyor..
diyorum yok doktor böyle dedi, böyle yapıcaz.
eskiden öyle mi wardı, böyle mi wardı..
bizde yaptık..
simdiden kafayı yicem, birinin kalbini kırmaktan cok korkuyorum bende..
bakalım zaman ne göstericek..
kızlar birşey soracağım grip oldum eşimden bana geçti malesef ıhlamur yapsam zararı olurmu acaba bazıları hamileye ii gelmiyor falan diyorlar bilgisi olan var mı?
kızlar birşey soracağım grip oldum eşimden bana geçti malesef ıhlamur yapsam zararı olurmu acaba bazıları hamileye ii gelmiyor falan diyorlar bilgisi olan var mı?
bana ilk zamanlar içme demişlerdi sadece..
ama suan icin bi sorun olucagnı sanmıyorum. içini rahatlatmak icin doktoruna sor istersen, ben herseyi arayıp sormustum![]()
geçmiş olsun canım
ben grip olunca hep ıhlamur içiyorum
bi zararı yok içebilirsin
çok iyi geliyor
tşk kızlar göz nezleside oldum ateşimde çıktı sanırım eşim gelsin hast. gidelim en iyisi:2: