- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.981
maşallah canım bebişine bende yarın gidicem de ee doktor doğum kanalına girip girmediğini söylemiyomu acaba ?
ya yüzünü gösterdi bebeşim sadece kaşlarından yukarısı gözükmüyordu. okadarcıık girmiş yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım bebişine bende yarın gidicem de ee doktor doğum kanalına girip girmediğini söylemiyomu acaba ?
canım bunun ağırlığından nolcak bişi olmaz beğendiysen al gitsin.
tuanacım hepsi çok güzel ancak bişi sorucam kusura bakma ilk fotodaki pembe kutu ne işe yarıyor?
canım bana doktor hergün mutlaka ye demişti
yedim ama son zamanlar artık tiksindim bırakmıştım
şimdi bebiş zayıf olunca tekrar başladım
hiç aksatmıyorum bazen 2 tane bile yiyorum
bu hafta herşeyi yicem
salı günü bakalım sonuç ne olucak
senin kontrolün ne zaman
buarada proteinlerin yanında cevizi bademi muzu da ihmal etme canım
Hanımlar bu gün test sonuçlarımı aldım idrar temiz her zaman olduğu gibi..
Kanım bir haftada yine düşmüş 10.7 ye.....akşam alışveriişe çıkıp kırmızı pancar üzüm ıspanak dalak ciğer alıcam başka ne öneriyorsunuz?
Bu arada plt (kan pıhtılaşma yüksel veya düşüşklüğü) 130 a düşmüş :S sulandırıcılardan kaynaklanıyor,Allah ım sen büyüksün yanımda ol bebeğimin ve benim...kafam öyle dalmış ki eşim enginar istemişti ocakta unutmuşum dibi tutmuşşş..bide ona ağlıcaktımmm neyseki eşim ses etmeden tutmuş yerlerini bile yediiiii..daha bi üzüldümmmm yaaa offf(((((((
25 inde dr kontrolüm var o güne kadar hemen kanım yükselsin test yaptırıcam o gün de ...
Bu arada hepinizin odası harika bayıldımmmmm cicişlerrrrrimm :)![]()
çok düşük değil kanın dert etme
benimki de o civarda 10,5
yükselmiyor napıyım
demir hapına asıldım ben de
takma bu kadar kafana çoğumuz kansızız zaten
ya işte benim doğumda fazla kan kaybetme riskim var o yüzden artsın istiyorum pofff....kan hapı günde 2 kere benim dediğin gibi yükselmedi gittiiii..![]()
ben de şimdi bebiş kilo alsın diye yiyorum işte
3 gündür yiyorum ondan önce haftada 2-3 kez yerdim
muzu ve cevizi de hergün yiyorum canım zaten
daha büyük sorunumuz su şimdilik ama umarım kontrolde kilosu artmıştır
benim kontrol haftaya çarşamba
seninki ne zaman?
boşver stres olma
kan kaybın çok olursa kan takviyesi yaparlar
baştan tedbirini alırlar yani
kafana takma yaa boşver
tek derdimiz bu olsun inşallah
düzelir belki
düzelmezse de keyfi bilir
ben alıştım kansız yaşamaya
çok daha iyiyim canımutopya cnm su olayina cok takilma ya gecen bi arkadasla konustum bebegi cok azsuyla karninda kac ay durmus, azar azar suyu akiyomus Rahim agzini dikmisler buna ragmen o sekilde karninda tutmuslar bebegi.Cok sasrdim ya bu tr deki drler herseyi niiye cok abartiyolar siz hamilesiniz insan biraz psikolojiiden anlar ya cok kiziyorum boyle okudukca![]()
oldum olası hep düşük kanım zaten ama hamilelikte taktım işte balım...dediğin doğru stres yapmaya başladım kendimi yarın alışverişe atayımda kafam dağılsınnnn azcukkk :)
bence gerek yok canımcanım hepsi birbirinden güzelll
bende üşenmesem çekip koyucam fotolarıda ama benim kafama takılan bişi oldu ya benim gecelikte pijama takımımda mavi ama lohusa tacları kırmızı olur diye kırmızı almıştım kötü durur mu ki acaba yoksa mavisini bulursam mavi mi alsam ?
canım şekerler küçücük bişey zaten yer kaplamazannisler selam herkese..
masallah temizlikler yapiliyor, ciciler aliniyor.. temizlik yapanlara koca birmasallah diyorum, cicileride gulegule kullanin..
jelibons hepsi cok guzel gorunuyor. Bende anneme tac siparis ettim bakalim nasil bisi alicak bana.
bugunde dr randevumuz var. hayirlisi neler soyliyecek meraklardayim
birde kizlar bebek sekeri almaya karar verdim.
acaba bunlarin agirligi nedir bilen varmi?
Annem gelirken getirecegi icin bavulda nekadar yer tutar
ben zaten 20yada 30 tane kadar alicam..
cok agir olursa getirtemem sanki...
bunu begendim
Eki Görüntüle 419932
çok daha iyiyim canım
strese girmemeye çalışıyorum
çok şükür bebeğimin harektleri iyi
ama eğer suyu artırmak için elimden bişey gelirse sonuna kadar yaparım
çatlayana kadar suyumu da içerim
bakalım işte 1 haftada bir değişiklik olacak mı
bu kadar çok su içmem işe yaramış mı
bebeğin hareketlerini takip ediyorum sürekli aklım orda
su daha da azalır da bişey olursa diye korkuyor insan elinde olmadan
Cok sevindim moralinin iyi olmasina hem senin icn hemde bebk icn cok onemli bu.Ama aklma da sey geldi acaba baska bi dr'a da baktrsan mi?cunku inan bana yanlis olcmuste olabilr suyunu falan senin doktorun.
Biliyomusun ben bu son iki hafta o kadar kotu beslendim ki anlatamam, hergun 12:30 da kalktim sadece misir gevregi ve sut yedim, aksamlarida oyle gecistirdim,aralarda canim isterse meyve yedim o kadar,ne et ,ne balik ve ne tavuk hicbisey.Sadece bu sure icnde vitamin,omega3 hapi,troid hapim ve milk shake tarzinda protein icecegimi ihmal etmedim.Ben hic kilo almamisim ama bebek 1 kilodan fazla almis cok sasirdim.Yani bebekler alicaklari kadarini aliyolar bizden biz iyi beslensekte beslenmesekte bence en onemli sey stressss cok dikkat etmek lazim rahat olmak lazim diye dusunuyorum.Kafana hic takma stress yapma,ayrica su zamaninda dogsunlar fikrine de sonuna kadar katiliyorum en son zamana kadar icmizde buyusunler saglikla cksinlar ins.
kızlar iki gündür çok stresliyim ben yaaa![]()