• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bebeklerin kilosunu bile öğrenememek
çok kötü ve sinir bozucu bence
bizler tr de bi çok ölçümünü öğreniyoruz
ne kadar sinir bozucuymuş.
gerçi sağlıklı olsunlarda en önemlisi o ama insan yinede merak eder

Anliyorum cnm sen nerde oturuyosun?Evin eger ilk cocuksa hadi simdilik yeter size senin odan da yatsa da bi sure bisey olmaz ama rutubet olayi kotu malesef Allah yardimcin olsun.
Ama yaza giryoruz bence skistirma kendini kis olsa hic durma derdim, bebisin dogsun ev bakmaya dvm et kis gelmeden gonlune gore bi ev cikar belki karsina kendini uzme hakkinizda hayirlisi olsun ins.
çok sağol ilgilendiğin için, İstanbul'dayım ilk çocuğum olacak. kısmet artık bakalım nasip olacakmı hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin:31:
bu arada ilk_ hala gelmedi
nosuda yok

doğurmuş olabilrmi yoksa telefonda net var demişti girip muhakkak bilgilendirirdi gibime geliyorr:26:

ayyy yurume deme bana valla butun gun yatiyorum cok kotuyum ben, nasil dogcak bu cocuk bilmiyorum.Ya benim cok bastirmiyo ama cok su icmiyorum ben yaa en fazla gunde 1-2 litre o yuzden cok wc ihtiyacim olmuyor.
sanki en son konusmamizda 4d'ye gondercek demistin aklimda oyle kalmis.ya seninkiler benimkilerden de beter kilosunu bile soylemiyolar ha.Bak dedigimi unutma benimkinde mavi bi sematik sekilde sayilarin oldugu ekran gozukuyodu butun bilgiler orda yaziyo dikkat et ekrana tamam mi?:)))
Allahim bebegimizn bilgilerini bile casuslukla ogreniyoruz:))))
Guzel haberlerle bekliyoruz herkesi ins.

4d demedide ayrintiliya demisti bana, zaten 24. haftamda ayrintili yapildigi zamanda siyah-beyaz ekranda yapildi.. hic oyle 3d mis. 4d mis girmedim ... :)))
insallah oyle ekrani gorurumde ogrenirim bakalim yada yine 10. dakikada cikarim

valla canim 35. haftamdayim hic bilmiyorum kilosunu.. sadece 24. haftada ayrtinli yapildiginda 620 gr demisti. sadece onu biliyorum. gercekten cok sinir bozucu..
meraktan catliyorum diyebilirim.. zaten boyunu falan es gectim onu merak etmiorum yani..kilosunu soylese yeter..insalalh son 5 haftada soyler..

Burda dr'lar yanlis bilgi vermekten cok korkuyorlar cunku insanlar en ufak yanls bilgide dava etseler adamlarin hayati kayiyor cnm.
Bide verdikleri olcumler tam olarak gercegi yansitmadigi icin cok onemsemiyolar.Onlar icn onemli olan seyler bebegin organlarinin gelisimi,hamileligin gidisati eger takip edilmesi gereken bi rahatsizligin varsa onun takip edilmesi bu kadar.Benim ultrasoncum sadece kilosunu soyluyo boyunu hesaplamayi ben sizden ogrendim.Aslinda sizlere soylenen butun bilgilere bakiliyo ama bize soylemiyolar,mesela karin cevresi, bas cevresi kilosu vs.
Bizde dun casuslukla tum bilgilerin bulundugu semanin fotosunu cektik ekrandan evde hesap ettik :)

4d demedide ayrintiliya demisti bana, zaten 24. haftamda ayrintili yapildigi zamanda siyah-beyaz ekranda yapildi.. hic oyle 3d mis. 4d mis girmedim ... :)))
insallah oyle ekrani gorurumde ogrenirim bakalim yada yine 10. dakikada cikarim

Yok gulum ya burda parali 4d hemde cok pahali ona istersen parasini odeyip kendin girmek istiyosun bildigim kadariyla.Bende dr istedi deyince ne sanslisin diye dusunmustum:)cunku dr isterse sigortan oduyo ama istemezse kendin girmek istersen tum parayi sana odetiyolar.
Gozlerini 4 ac gulum kadin aralarda olcumleri yaziyo kacirma sakin:)))))

valla canim 35. haftamdayim hic bilmiyorum kilosunu.. sadece 24. haftada ayrtinli yapildiginda 620 gr demisti. sadece onu biliyorum. gercekten cok sinir bozucu..
meraktan catliyorum diyebilirim.. zaten boyunu falan es gectim onu merak etmiorum yani..kilosunu soylese yeter..insalalh son 5 haftada soyler..
neyse sağlıklı olsunda
doğduktan sonra öğrenirsin artık.
Burda dr'lar yanlis bilgi vermekten cok korkuyorlar cunku insanlar en ufak yanls bilgide dava etseler adamlarin hayati kayiyor cnm.
Bide verdikleri olcumler tam olarak gercegi yansitmadigi icin cok onemsemiyolar.Onlar icn onemli olan seyler bebegin organlarinin gelisimi,hamileligin gidisati eger takip edilmesi gereken bi rahatsizligin varsa onun takip edilmesi bu kadar.Benim ultrasoncum sadece kilosunu soyluyo boyunu hesaplamayi ben sizden ogrendim.Aslinda sizlere soylenen butun bilgilere bakiliyo ama bize soylemiyolar,mesela karin cevresi, bas cevresi kilosu vs.
Bizde dun casuslukla tum bilgilerin bulundugu semanin fotosunu cektik ekrandan evde hesap ettik :)

doğrudur burda da ölçümler söyleniyor fakat bunlarda yaklaşık
kesin değil yani ultrason kağıdında kilosunun yanında +300 -300 gr yazıyor
fazla veya az olabilir bide boy konusunu ben radyoloji uzmanına sorduğumda
bilimsel olmadığını söylemişti yine tahmini değerler
uyluk kemiği ölçümünü 7yle çarpıyoruz ama kesin sonuç değil bu
ona rağmen her defasında vay kısa mı olacak diye tasalanıyoruz bizlerde:1:
aslında kesin sonuçlar değil bile bile evham yapıyoruz

çok sağol ilgilendiğin için, İstanbul'dayım ilk çocuğum olacak. kısmet artık bakalım nasip olacakmı hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin:31:

doğurmuş olabilrmi yoksa telefonda net var demişti girip muhakkak bilgilendirirdi gibime geliyorr:26:

bilmiyorum ki
doğurmuş olsa hemen yazacak değil ya
canının derdine düşer insan :)
hayırlısı bakalım.güzel haberler versinde

Naptim ki gulum burda dertlermizi paylasmak icn variz demi?
Istanbulda 3 yil yasadim gonlune gore ev bulmak zor oluyor Rabbim yardimcin olsun ins.
Kiyamam ilk bebis ilk heyecan Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin ins.
Moralini de simdiden bozma bebisin de etkilenmesin,belki biraz zmn gecsin Rabbim hayirli kapilar acar bebisin bahtli gelir gonlune gore guzel bi yer bulursun:)

aslında kesin sonuçlar değil bile bile evham yapıyoruz[/QUOTE]

Aynen cnm, ama annelik icgudusu malsef merak etmeden de duramiyoruz.Sonra da ne kadar dogruyu yansitmasada oturup uzuluyoruz acaba soylemi olucak boylemi olucak:)))biz kadinlar hep ayniyiz napalim:)

Bence ilk_ dogum yapmamistir yakinda gelir diye dusunuyorum.

ya bugun kendimi topigi zapt etmis gibi hissediyorum, topikte birsuru kisi var gozukuyo kimse yazmiyo niye yazmiyosunuzzzzz:(((

Naptim ki gulum burda dertlermizi paylasmak icn variz demi?
Istanbulda 3 yil yasadim gonlune gore ev bulmak zor oluyor Rabbim yardimcin olsun ins.
Kiyamam ilk bebis ilk heyecan Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin ins.
Moralini de simdiden bozma bebisin de etkilenmesin,belki biraz zmn gecsin Rabbim hayirli kapilar acar bebisin bahtli gelir gonlune gore guzel bi yer bulursun:)
inşAllah çok sağolll:54::54:

ben de vallahi inşAllah herşey yolunda gitmiştir bebeği doğmuşsada doğmamışsada mutluddur ikisidee:31:

neyse güzel haziran anneleri eşim geliyor dışarı çıkcaz çok kaynatmayın okuması zor oluyor okuyamıyorum bende :37:
iyi akşamlarrr:3::3:

inş canım ..............
size iyi gezmeler:10::10::10::3:

aslında kesin sonuçlar değil bile bile evham yapıyoruz

Aynen cnm, ama annelik icgudusu malsef merak etmeden de duramiyoruz.Sonra da ne kadar dogruyu yansitmasada oturup uzuluyoruz acaba soylemi olucak boylemi olucak:)))biz kadinlar hep ayniyiz napalim:)

Bence ilk_ dogum yapmamistir yakinda gelir diye dusunuyorum.

ya bugun kendimi topigi zapt etmis gibi hissediyorum, topikte birsuru kisi var gozukuyo kimse yazmiyo niye yazmiyosunuzzzzz:((([/QUOTE]

sanırım herkes geçmişe dalmış:1::1::1:

Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:emir_bebek::emir_bebek: :))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...:49::6:
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))
$562620_2923005829471_1090613834_32019051_1663360484_n.webp $DSC_1388.webp $263710_162376403830111_122492707818481_385363_4171673_n.webp $DSC_1390.webp

ayy işten geldim yatağımı topladım evi topladım süpürdüm yemek yedim birazda size bakayım dedim , Tuanacım özgür bebeğin herşeyi çok güzel olmuş sağlık ve huzurla büyüsün inş.

Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:emir_bebek::emir_bebek: :))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...:49::6:
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))
Eki Görüntüle 420435 Eki Görüntüle 420434 Eki Görüntüle 420433 Eki Görüntüle 420432

canım ben 1 ve 3. olanı beğendim tabi senin görüşün daha önemli..

Back
X