• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:emir_bebek::emir_bebek: :))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...:49::6:
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))
Eki Görüntüle 420435 Eki Görüntüle 420434 Eki Görüntüle 420433 Eki Görüntüle 420432

bende 1 ile 3 numarayi cok begendim ama 3. daha guzel gorundu gozume.. buarada nerden aldin?? fiyati ne kadar?

slmlar kızlarrrr:3::3:

ay ben bugün yine çok yoruldum:1::1: sabah gebe okulu vardı, bugün bitti ama, sertifikalarımızı aldık, artık eğitimli bi anne adayıyım:1:
öğleden sonra da nilgün ve başka bi hamile arkadaşlar kadıköy ün altına üstüne getirdik.:1:
kurabiyeler için malzeme aldık, bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya.:52:

Son düzenleme:
slm anneler bende bayadır takip ediyorum sizleri bende bişeyler yazıyım dedim ben 37. haftamdayım bugun kontrolum vardı dr daha kanala inmedi bebiş dedi 1 hafta 10 gün gibi doğum olabilir dedi.benimde normal ama gelgelelim cesaret konusunda :) hiç yok hepimize rabbim yardım etsin bir nefeste kurtarsın inş bebişlerimizide sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inş.

trutth83 hepsi çok güzel cnmm ama ben de 2 ve 3. yü beğendim en çok. hele ayakkabıların rengi çok göz alıcı:34::34:

tuana senin de oda çok güzel olmuş cnmm, güzel günler gerçirin inşş o odada:21::21:

ya kızlar sarıbeybiden de inşşş bir an önce güzel hbrler alırız...bak ilk i de mrk ettim, naaptı acaba? doğurdu mu yoksa:53::53::53:

seninkiyine büyükmüş benimkızım da 16 aylıkkkkk

ay ben erken mı oldu derken sizin durum benden vahımmış:)) bızımkılerın arası tam 3 yş olacak kısmetse:)
,
merhaba aysun5538 :3: aramızda 2 gün:46: var benim ilk çocuğum çok uğraştıkk inşAllah ikincisi seninki gibi sürpriz yapar bize:16:

aynen.ilkı 2,5 yıl olmadı 2.si de one shot:)) tek seferde çıktı geldi.

o şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim ama:1:

evet alya küçükken buluşmuştuk 3-4 aylıktı.hangi ilçedesin sen canım.

kızlar araba kullanmaya devam edeniniz varmı?benim işimle evim 20 dakika ben mecburen arabamla geliyorum.doktorumada sormadım bunu akıl edip.

ben kullanıyorum valla hala.ılkınde de doğuma kadar surmuştum.

inanmıyorum maşallah sana valla benim 2 gün önce kayınvalidem yaptı doğum temizliğimi Allah razı olsun peşinde dolaşmaktan bile çok ama çok yoruldum sabahlara kadar kalçalarım ağrımıştı.
Maşallah sana canım...

k.valıden mıııı:52: maşallah ne kayınvalıdeler var.

kızlar karnımda adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı var doğum sancısı olabilir mi?

ay doğuruyo musun yoksa?hadı hayırlısı...

slmlar kızlarrrr:3::3:

ay ben bugün yine çok yoruldum:1::1: sabah gebe okulu vardı, bugün bitti ama, sertifikalarımızı aldık, artık eğitimli bi anne adayıyım:1:
öğleden sonra da nilgün ve başka bi hamile arkadaşlar kadıköy ün altına üstüne getirdik.:1:
kurabiyeler için malzeme aldık, bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya.:52:

ay evet sabahtan beri yoktunuz demekki o sokak senin o çarşı benim gezdiniz :52::52: hadi bakalım kalıplar alınmış başlayın merakla bekliyorum bu arada kalıpların fotolarını koysana bakalım..

tane olarak 3 lira tanesi ...toplu alırsanız indirim yaparız dediler...bakalım Ankarada kararımız kesinleşir:emir_bebek:.

oku oku okuuuu.ne çene yarabbı.maşallahınız var valla.bız de doktora gıttık bugun.suyun falan yerınde gayet ıyı dedı dr.3 165 gr dedı.10 gun önce 2500 gr dı.o da şaşırdı 10 gunde 600 gr almış olamaz ya öncekı ölçüm yanlıştı ya bu dedi:)) ama 3,5 kg dan aşağı bekleme dedı.bugun 37.haftaya gırdım.kısmetse tam 3 hafta sonra 2.kez anne olucam:)

Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:emir_bebek::emir_bebek: :))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...:49::6:
Eki Görüntüle 420435 Eki Görüntüle 420434 Eki Görüntüle 420433 Eki Görüntüle 420432

canım bence 1. ve 2. çok güzel:16::16::16:

ay evet sabahtan beri yoktunuz demekki o sokak senin o çarşı benim gezdiniz :52::52: hadi bakalım kalıplar alınmış başlayın merakla bekliyorum bu arada kalıpların fotolarını koysana bakalım..

cnm biz bi tane kalıp aldık, o da bebek tulumu şeklinde.. ama kalıbın içinde farklı zeminler yapabileceğimiz şeffaf şekillendiriciler var...
öbür türlü çok ince ayrıntılar gerekicek beceremeyiz gibi geldi, bu daha hazır bişey. kalıp ve içindekiler 50 tl ydi. biz de bi tane ortak aldık.
biz şeker hamurunu da hazır aldık.
sonra çubuk, kurdela, poşet, isim için harf kalıbı vb aldık.
ama foto için şuan üşeniyorum, bi ara çeker koyarım olur muu:1::1::1:

fikirleriniz için çok sağolun kızlar.....biz acıktık yemek yiyip gelelim teyzelerii:)))):56::56:

hmonglu hayirli olsun kaliplariniz.. eminim cok guzel olacaktir.

bizimde babamiz geldi doktora gidiyoruz. Dua edin bize annisler.. hayirli haberlerle geliriz insallahh

ben 3.yü çok beğendim.kolay gelsin canım.

selam kizlar biz geldik cepten yaziyorum kayinvalidemde yemekteyiz haberler iyi bebisim nstde cok mutlu cikti dopingleyip gitmistim yerinde durmuyodu, pazartesi gunu tekrar nst ve cati muayenesi olacak catim musaitse dogumu bekliycez, degilse carsamba gunu sezeryan gunu verdi insallah catim musaittirde normal dogumu bekleriz

ay kızlar bazen kendimden korkuyorum valla, şuan önümdeki meyve tabağını görseniz siz de benden korkarsınız:9::9::9::9:
yalnız değilsin canım merak etme
bende baya karıştırarak görmemiş gibi yiyorum:1::1:yarasın kuzucuklara:emir_bebek:
selam kizlar biz geldik cepten yaziyorum kayinvalidemde yemekteyiz haberler iyi bebisim nstde cok mutlu cikti dopingleyip gitmistim yerinde durmuyodu, pazartesi gunu tekrar nst ve cati muayenesi olacak catim musaitse dogumu bekliycez, degilse carsamba gunu sezeryan gunu verdi insallah catim musaittirde normal dogumu bekleriz
iyi bakalım canım
bugünüde atlattın şükür
inş herşey istediğin gibi olur.

yürüyüşten geldik çok zorlandım bugün
karnım taş gibi sertleşti
dışarıya çıktık sitenin yanında tarla var
oraya bayat ekmekleri döküyordum ki 11 12 yaşlarında bi erkek
çocuğu tarlaya çişini yapıyordu bi bağırdım ohaa terbiyesiz diye ortalık
inledi :)eşim sakin ol diyo derken yürümeye devam ettik 17 18 yaşlarında bi kız
bağıra bağıra sevginide aşkınıda bilmem ne yaparım diye şarkı uydurmuş yürüyor yolda
dedim Allah ım inş bizimkiler böyle evlatlar olmaz
terbiye denilen bişey kalmamış gerçekten

hayır benim anlamadığım şey bebeğin mutsuz olması ne anlama geliyoki neden mutsuz bebeğin beklememesi gerekiyor bunu sormayı unuttum doktora?
Sordun mu canim ne demekmis?

Hanımlar bu gün test sonuçlarımı aldım idrar temiz her zaman olduğu gibi..

Kanım bir haftada yine düşmüş 10.7 ye :(.....akşam alışveriişe çıkıp kırmızı pancar üzüm ıspanak dalak ciğer alıcam başka ne öneriyorsunuz?

Bu arada plt (kan pıhtılaşma yüksel veya düşüşklüğü) 130 a düşmüş :S sulandırıcılardan kaynaklanıyor,Allah ım sen büyüksün yanımda ol bebeğimin ve benim...kafam öyle dalmış ki eşim enginar istemişti ocakta unutmuşum dibi tutmuşşş..bide ona ağlıcaktımmm neyseki eşim ses etmeden tutmuş yerlerini bile yediiiii..daha bi üzüldümmmm yaaa offf :((((((((

25 inde dr kontrolüm var o güne kadar hemen kanım yükselsin test yaptırıcam o gün de ...

Bu arada hepinizin odası harika bayıldımmmmm cicişlerrrrrimm :):nazar::52:
Tatlim benim kanim bir ay once 8,5 tu, simdi daha bir yerlerdedir. Sorun yok, hayattayiz. En kotu ihtimalle dogumdan sonra iki unite kan verilecek.

bu arada odalar çok güzel kızlar
minikler güle güle uyusun büyüsün içinde
valla bugün çok hamaratsınız yaa
kurabiyeler süsler falan maşallah
benim hiçbiriyle işim yok valla uğraşamam zaten beceremem de
kapı süsümü arkadaşım yapıcam demişti keçeden
bebek şekerini de hala sipariş etmedim, bugün vereyim bari siparişi
midem bulana bulana balığımı da yedim
artık nefret eder oldum balıktan yaa poff
su içmekten de çatlıcam artık
Canim, sana onemli bir konuyu hayirlatayim. Gunde 3 litreyi kesinlikle gecme, vitamin ve mineral kaybin olur.
Bunu bana aylar once doktorum soylemisti, 2,5 ideali.

Bir tane bebek badisi seklinde kalip aldik, senin kalip internetten siparisti sanirim, kac parca ve neler cikti icinden?
Bir de malzemecide pastaci bir kizla tanistik, 3-4 gunden fazla kalmasin kurabiyeler tadi bozulur dedi:-(
Nasil ayarliycaz bilemedim:44:

Back
X