• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

annişler bişi sorucam ya ,

aşağıya doğru baskı oluyo ya sanki böyle bi acı oluyo ve çişin geliyo gibi oluyo bu ne anlama geliyo çocuk doğum kanalına girmiş miş oluyo ya da doğum kanalına girdiğini nerden anlarız?

benimde ilkim sezeryan buda Allah izin ederse sezeryan olacak.
anlatayım:)
ameliyat önlüğünü giyiyorsun damar yolunu açıyorlar sondayı takıyorlar.sonra ameliyathanenin yolunu tutuyorsun çoraplarını çıkartma ameliyathane inanılmaz soğuk çok üşüyebilirsin.gazda yaparsın.
baticonluyorlar sonrada anesteziyi veriyorlar bayılmamak için direniyorsun 5 e kadar sayınca gerisini hatırlamıyorsun zaten.
ayıldığında ağrın oluyor ancak kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ağrı kesici yapıyorlar.biraz terliyorsun ilk saatler sonra ayılıyorsun zaten.hemen kalkmak önemli kalktın kalktın kalkamadın zorlanıyorsun ielrleyen saatlerde.doktor antibiyotik ve fitil yazıyor kayısı kompostosu içmeni tavsiye ederim ertesi gün.2 gece hastanede kalıyorsun çıkarkende kendi yatağını toplayıp çıkıyorsun:) hiç korkma çok olumlu düşün.

Teşekkürler :) işte beni korkutan daha çok sonrası zaten, bide hatam şuki ben şimdiye kadar sezeryan videoları falan çok izledim nasıl olduğunu bildiğim için düşündükçe ondan telaş yapıyorum, ayılınca hissedilecek acıyı bilmediğim için bide.
Epidural düşünüyorum aslında onada karar veremedim , bu konuda ne dersin? birde sezeryandan sonra süt gelmiyor bikaçgün diyorlar böyle bir durum olmuşmuydu sende?

aşağıya doğru baskı oluyo ya sanki böyle bi acı oluyo ve çişin geliyo gibi oluyo bu ne anlama geliyo çocuk doğum kanalına girmiş miş oluyo ya da doğum kanalına girdiğini nerden anlarız?

Canım geçen akşam aynı benimki de vurdu durdu. Bugün kontrolüm vardı. Doktor baya baya kanala girmiş dedi. Sanırım öyle vura vura giriyor

benimde ilkim sezeryan buda Allah izin ederse sezeryan olacak.
anlatayım:)
ameliyat önlüğünü giyiyorsun damar yolunu açıyorlar sondayı takıyorlar.sonra ameliyathanenin yolunu tutuyorsun çoraplarını çıkartma ameliyathane inanılmaz soğuk çok üşüyebilirsin.gazda yaparsın.
baticonluyorlar sonrada anesteziyi veriyorlar bayılmamak için direniyorsun 5 e kadar sayınca gerisini hatırlamıyorsun zaten.
ayıldığında ağrın oluyor ancak kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ağrı kesici yapıyorlar.biraz terliyorsun ilk saatler sonra ayılıyorsun zaten.hemen kalkmak önemli kalktın kalktın kalkamadın zorlanıyorsun ielrleyen saatlerde.doktor antibiyotik ve fitil yazıyor kayısı kompostosu içmeni tavsiye ederim ertesi gün.2 gece hastanede kalıyorsun çıkarkende kendi yatağını toplayıp çıkıyorsun:) hiç korkma çok olumlu düşün.

sen genel anestezi oldun herhalde.ben epidural olmuştum.ve 1 gece kalmıştım toplamda 24 saat bıle kalmadım hastanede.

o dediğin şey bende devamlı oluyo yolda giderken ayy deyiip kalıyorum ama nedenini bilmiyorum herkes normal bi durum diyo ...

ben sezeryan oldum.ne öğrenmek ıstıyosn?

peki soruyorum :)
Genel anestezimi yoksa epidural mi?
Ameliyatdan kaç gün sonra normal hayatına dönebildin?
Dikiş yerinde sorun oldumu ( bazılarından böyle şeylerde duyuyorumda ) ?
Doğum sonrası ne zaman sütün geldi?
ve son olarak gerçekten sezeryan göbeği dedikleri gibi kalıyormu?

Teşekkürler :) işte beni korkutan daha çok sonrası zaten, bide hatam şuki ben şimdiye kadar sezeryan videoları falan çok izledim nasıl olduğunu bildiğim için düşündükçe ondan telaş yapıyorum, ayılınca hissedilecek acıyı bilmediğim için bide.
Epidural düşünüyorum aslında onada karar veremedim , bu konuda ne dersin? birde sezeryandan sonra süt gelmiyor bikaçgün diyorlar böyle bir durum olmuşmuydu sende?
spinal de çok rahat.
süt gelmeme durumu kesinlikle yok eğer zaten süt gelecekse sütün oluyor ama olmuyorsada olmuyor stres kesinlikle yapma 3 gün sonra fışkırıyor sütün.bebeğini besliyorsun ilk gece biraz az olabiliyor stres yaparsan zorlanırsın.keşke izlemeseydin o videolar korkutucu.sen bol duanı et Allahın izni ile de kolayca geçer.normal doğumla aynı artık sezeryan.keşke şansım olsaydıda normal doğum yapsaydım ama sezeryandada normal doğum yapmş kadar rahat ettim:9:
sen genel anestezi oldun herhalde.ben epidural olmuştum.ve 1 gece kalmıştım toplamda 24 saat bıle kalmadım hastanede.

evet genel anesteziydim canım.spinal için öyle diyorlar 1 gece kalınıyormuş.baş ağrısı yapmışmıydı sende

gece gece bu ne kalabalık
ama kimse yazmıyor sanırım :)

benimde sağ kaburgam acıyor sanırım ayaklarıyla
ittiriyor ama öyle dayanılmayacak bişey değil sadece kasılıyor:emir_bebek:

kızlar o dediğiniz baskı bi kaç gündür bende de var ve benim bebeğim de aşağı baskı yapıyomuş,bi üç hafta daha dayanmak için istirahat etmelisin,hiç ayakta kalmamalısın dedi dünki gittiğim dr

spinal de çok rahat.
süt gelmeme durumu kesinlikle yok eğer zaten süt gelecekse sütün oluyor ama olmuyorsada olmuyor stres kesinlikle yapma 3 gün sonra fışkırıyor sütün.bebeğini besliyorsun ilk gece biraz az olabiliyor stres yaparsan zorlanırsın.keşke izlemeseydin o videolar korkutucu.sen bol duanı et Allahın izni ile de kolayca geçer.normal doğumla aynı artık sezeryan.keşke şansım olsaydıda normal doğum yapsaydım ama sezeryandada normal doğum yapmş kadar rahat ettim:9:

evet genel anesteziydim canım.spinal için öyle diyorlar 1 gece kalınıyormuş.baş ağrısı yapmışmıydı sende

hayır hiç olmadı ben de ama ben de sabaha kadar kusmuştum.berbattı.ben hatırlıyorum senı 2009 senesınden:) ben de 2009 haz.annesıyım.

gece gece bu ne kalabalık
ama kimse yazmıyor sanırım :)

benimde sağ kaburgam acıyor sanırım ayaklarıyla
ittiriyor ama öyle dayanılmayacak bişey değil sadece kasılıyor:emir_bebek:

dayanılmıcak bir ağrı değilde ezilmiş gibi acıyo nefes alıp verirken belkide yatış pozisyonumdan falan kaynaklıdır bilemiyorum bu güne kadar yoktu öle bi ağrı acı

Benim de sağ kaburgama baskı yapıyordu
şimdi yine ters pozisyona döndü
bu haftalar bebekler düzelir
benim ki de ters döner
ben de eşim de ters doğmuşuz
inş bebemiz bize çekmez ve düzelir

spinal de çok rahat.

Hadi inşallah rahat olur herşey, her hikaye farklı işte, belkide bünyeye göre değişiyordur yaşananlar.

Son düzenleme:
Back
X