• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bitek ben çekimserim galiba normal mi sezeryan mı hala karar vermiş değilim (durumlar nedir haberim de yok gerçi ama)
bana farketmez aslında
ikisi de olur ya
önemli olan oğlum sağlıklı dünyaya gelsin
iksinin de sıkıntısı kısa zamanda unutuluyor nasıl olsa

doğum senden korkmuyorummm !!! :24::24::52::52:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

neyse arkadaşım çağırıyor beni besleyecek
öptüm hepinizi
görüşürüz..
akşam eşimle konuşuyum bi ya kutulu ya da mirabonbondan alırım artık
bencede azarı hak etmişler

hahahahaa ben demiştim çoğunuz sezeryana yönelıcek dıye:))

valla benım kızım 41.haftada oldugu için mecburen sezeryan oldum.ha çok mu kötü yooo ben ertesı gun ayaktaydım hiç yatmadım.her işimi de yaptım.anca yatıp kalkarken dikiş yerlerın ağrıyobıraz ama normal doğumda da oluyo dıkışlıysen.

diğer taraftan ablamın ve eltimin doğumun da bulundum.ıkısı de normal yaptı.valla yalan olmasın açılma olup da içieri girdiler ve 10 dk içinde ıkın ıkın ıkın nefes al ıkın ıkın ıkın nefes al ve bizim oğlanlar pırtladı.bitti gitti.rahım açıldı çıkan çıktı kapandı ve doğum bitti.bu kadar.

eğer kendınıze guvenmıyorsanız normal doğum stresıne gırmeyın ama keşke benım ıkmanım olsaydı da normal doğurabılseydım hala içimde uktedir.sonuçta epidurali aldıktan sonra ha sezeryan ha normal belden aşağısı 1 saat felç.kesılmeye değmez bence.

ben çikolata yolla .com dan sipariş verdım herhalde en gec perşembe gelir.umarım hayal kırıklığına uğramam 2 kutu sipariş ettım çünkü.:27:

ya ben normal doğum istiyorum. tek korkum sezeryan olmak. tabi hayırlısı olsun ama ben de sezeryandan, kesip biçilmekten korkuyorum. inşallah normal doğururum. normal doğumdan da korkuyorum ama sanki daha kolay olacak gibi geliyor bana nedense. şu ana tek kafamı karıştıran epidural yaptırıp yaptırmamak. tabi bi,zim bebiş normal doğmak isterse.

ben çikolata yolla .com dan sipariş verdım herhalde en gec perşembe gelir.umarım hayal kırıklığına uğramam 2 kutu sipariş ettım çünkü.:27:

ben de ilk ordan bakmıştım
sonra uğurböceklileri görünce cezbetti beni onlardan vazgeçtim
ama sipariş verdiğim site verem etti resmen
ordan ıkıntı yaşayacağını sanmam
umarım da yaşamazsın

ya ben normal doğum istiyorum. tek korkum sezeryan olmak. tabi hayırlısı olsun ama ben de sezeryandan, kesip biçilmekten korkuyorum. inşallah normal doğururum. normal doğumdan da korkuyorum ama sanki daha kolay olacak gibi geliyor bana nedense. şu ana tek kafamı karıştıran epidural yaptırıp yaptırmamak. tabi bi,zim bebiş normal doğmak isterse.

epiduralin nesını düşünüyorsun kı?kesınlıkle al bence.o acıyı çekmeye ne gerek var.sen zaten sancını hissedeceksın sonlara doğru senı rahatlatmak ıçın takacaklar onu.

epiduralin nesını düşünüyorsun kı?kesınlıkle al bence.o acıyı çekmeye ne gerek var.sen zaten sancını hissedeceksın sonlara doğru senı rahatlatmak ıçın takacaklar onu.

senin o normal doğum yapan akrabaların epidural aldılar mı?
normal de olsam sezeryan da olsam ben epidural istiyorum zaten

maşallah bebişine canım
ne güzel gelişmiş
inşallah benimki de 2700 civarında olmuştur
fl benim en son 2 hafta geri çıktı
bücürük bişey olcak benimki heralde

merak etmiştim seni sabahtan beri gelmeyince msj atcaktım nerdesin diye :1:

ferda bak şimdi aklıma geldi bensenin bebişi gördüm rüyamda bize gelmiştiniz ama 2 yaşında falandı senin minnak siyah saçlı beyaz tenliydi sana benziyodu çok bilmiş bir çocuktu elinden tutmuşsun bizim sokaktasın bende iniyorum yanına biryere gidecekmişiz ama benim kız yoktu:1::1:

cerser güzeller güzeli bebeğine 41 kere maaşallah diyorum. Allah hepimize öncelikle sağlıklı doğumlar nasip etsin. Kızlar aslında bende normal doğum istiyorum doğumuma da iki haftadan az kaldı ama hiçbir belirti yok daha.Aşılama tedavisi gören ablam da bugun doktordan iyi haberlerle döndü 1 senedir uğraştığı yumurtları ilk kez güzel gelişti. Dua edin kızlar perşembe ilk aşılaması olacak 5 senedir evlat hasretiyle yanıyor.

bizim arkadaş sezeryan oldu ama 3 kere iğne yapılmış epidural için tutmamış ve genel anestezi yapmışlar. gerçi anestesistle alakalı bir durum.bizim hastanenin anestezistine iyi diyolar ama yine de korktum ne bileyim. elbette öyle bir kolaylıok varken kullanmak mantıklı sanırım sonunda epidurale karar vercem.

ferda bak şimdi aklıma geldi bensenin bebişi gördüm rüyamda bize gelmiştiniz ama 2 yaşında falandı senin minnak siyah saçlı beyaz tenliydi sana benziyodu çok bilmiş bir çocuktu elinden tutmuşsun bizim sokaktasın bende iniyorum yanına biryere gidecekmişiz ama benim kız yoktu:1::1:

aa ne güzel rüyaaa
birinin oğlunu rüyasında görmesine çok sevindim yaa
çok bilmişmiş hee
boyu nasıldı bodur muydu :60::60: (malum bacak boyu hep geriden geliyor ya)
hayıra çıksın inşallah rüyan canım :nazar::emir_bebek:

selam kızlar

cerser maşallah bebeğine çok tatlı çok:16::16::16:

tuana senin de iyi haberler almana çok sevindim
maşallah bebeğine:nazar::nazar:

bizim arkadaş sezeryan oldu ama 3 kere iğne yapılmış epidural için tutmamış ve genel anestezi yapmışlar. gerçi anestesistle alakalı bir durum.bizim hastanenin anestezistine iyi diyolar ama yine de korktum ne bileyim. elbette öyle bir kolaylıok varken kullanmak mantıklı sanırım sonunda epidurale karar vercem.

korkma sen
akayınkiler gerçekten işinde iyiler
aklına kötü ne getirirsen o başına geliyor (benim hep öyle oldu da)
sen iyi düşün
epidural neden tutmasınki canım, çok nadirdir böyle şeyler

korkma sen
akayınkiler gerçekten işinde iyiler
aklına kötü ne getirirsen o başına geliyor (benim hep öyle oldu da)
sen iyi düşün
epidural neden tutmasınki canım, çok nadirdir böyle şeyler

normal doğumdan korkmayıp epidural iğnesinden korkan yok benden başka herhalde.:nazar: eltimde çocuk doktoru ayısını döyledi. hayırlısı olsun bakalım. bizim ki normal gelsin de doktorum zaten dünden razı epidurale.

elimde olsa şuan doktorumu değiştirmek isterim doğum kapıya geldi hiç bişi söylemedi ya sadece kilosunu söyledi 3 kez boyunu sordum sesi çıkmadı 37 haftalık rapor hesabına düştü hatun. şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca bacak boyu geriden geliyo yada bunun gibi şeyler pişman olmadım desem yalan. sözde o kadarda araştırdım ama çok üzüldüm şuan:25:

Back
X