• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

senin o normal doğum yapan akrabaların epidural aldılar mı?
normal de olsam sezeryan da olsam ben epidural istiyorum zaten

evet canım ıkısı de aldı.

bizim arkadaş sezeryan oldu ama 3 kere iğne yapılmış epidural için tutmamış ve genel anestezi yapmışlar. gerçi anestesistle alakalı bir durum.bizim hastanenin anestezistine iyi diyolar ama yine de korktum ne bileyim. elbette öyle bir kolaylıok varken kullanmak mantıklı sanırım sonunda epidurale karar vercem.

e pess.ilk kez duyuyorum böyle bişey.bana iğneyı yaptılar 10 dk sonra uyuşmuştum.ama kızımın doğuma an be an tanıklık ettım hemen getırıpkoklattı öptürdü hemşire:)) darısı başınıza ınşallah çok guzel< bır an tarıfı yok.

selam kızlar bugün benim hastaneden araddılar 28 mayısta anne bebek eğitimi vereceklermiş istanbul anadolu yakasında olan ve gelmek isteyen arkadaşlar varsa haber versin..4-5 saat sürecekmiş.
kavacık medistate hastanesinde olacak.ben gidicem:51:

aa ne güzel rüyaaa
birinin oğlunu rüyasında görmesine çok sevindim yaa
çok bilmişmiş hee
boyu nasıldı bodur muydu :60::60: (malum bacak boyu hep geriden geliyor ya)
hayıra çıksın inşallah rüyan canım :nazar::emir_bebek:

canım 2 yaşındaki çocuk boyundaydı ama toplu bir suratı vardı burnuda düğme gibiydi çok güzel bi çocuktu doğduğunda fotosunu koyarsan çok sevinirim merak ettim açıkçası bu rüyadan sonra.

aaa aaa aa ben 2 ssat yoktum 1 sayfa atlamıs nasıl olduda kızlar bu kadar sessızlestınız benımde sımdı kocıs gelır yemek sonrada yuruyus derken pestıl gıbı yatarım yınee :54::54::54:

şu kanal d deki kadının evine gidip, yaptığı herşeyi yemek istiyorum:37:
:56::56::56::56:

gecmısı okuyordum kı senın yazını gordum hemen cvp verımmm dedım ayyy kızzzz ben cıg cörek e bugun taktım hatta az once annemdeydım de anneme hemen bı yerden hashas buluosun corek yapıoruz dedım taaa canakkalede kı ablama bıle cıg coregı anlatıorum Allah ım dıor ben senı soruyorum sen bana corekten bahsedıosun napım dedım aklım kaldı valla :))))
oda un helvası yapmıs topaklanmış bana soruyordu neden dıe dedım elemezsen unu ıste öyle olur:1:

cerser canım bebeğine maşaallah, Allah ım nazarlardan korusun onuu:nazar::nazar::nazar:
çok tatlı , ben de istiyorum aynısından:1::1:

kızlar biz de bugün kurabiyeleri yaptık nilgün le ama deneme amaçlı.
tadı nasıl olcak, inceliği nasıl olmalı vb gibi, süslemesini yapmadık yani bugün.
bi de anladık ki kalıptan çıkarınca çok fazla ellememek gerekiyo, sonra pişince biri büyük biri küçük oluyo çünkü.
haftaya falan gerçek kurabiyeleri yapıcaz inşş...
bakalım nasıl olucaklar???

cerser canım bebeğine maşaallah, Allah ım nazarlardan korusun onuu:nazar::nazar::nazar:
çok tatlı , ben de istiyorum aynısından:1::1:

kızlar biz de bugün kurabiyeleri yaptık nilgün le ama deneme amaçlı.
tadı nasıl olcak, inceliği nasıl olmalı vb gibi, süslemesini yapmadık yani bugün.
bi de anladık ki kalıptan çıkarınca çok fazla ellememek gerekiyo, sonra pişince biri büyük biri küçük oluyo çünkü.
haftaya falan gerçek kurabiyeleri yapıcaz inşş...
bakalım nasıl olucaklar???

oohh maşşallah yapmısınız kurabıyecıklerı valla benım artıq halım yok cok fena kasıklarım agrıyor bugun zar zor yemeklerı yaptım..bı bakkala dıye cıktım anneme ugradım eve nasıl attım kendımı bılmıorum kasıklarımın agrısı benı bıtırdı hee bıde gobek altım resmen kopuyo yaaaa

hepsiburadada 20 tl üzeri alışverişte kargo 1 tl
son eksikleri tamamlamak isteyenlere duyrulur
ben oto cam güneşliği, bel koruyucu ve arabada bebek var yazısı sipariş edicem
birkez daha göz atayım da eksikleri tamamlayım

ya ben normal doğum istiyorum. tek korkum sezeryan olmak. tabi hayırlısı olsun ama ben de sezeryandan, kesip biçilmekten korkuyorum. inşallah normal doğururum. normal doğumdan da korkuyorum ama sanki daha kolay olacak gibi geliyor bana nedense. şu ana tek kafamı karıştıran epidural yaptırıp yaptırmamak. tabi bi,zim bebiş normal doğmak isterse.

selamlar hanımlar:3:geçmişe şöyle bir göz attım sanırım yeni doğum haberi yok..cerser ciim maşallah kızın çok tatlı,allah bize de bu duyguyu zamanında yaşamayı nasip etsin,bebeğimin doğduğunu hayal ettikçe ağlayasım geldi.
fotolara baktıkça oğlum sen de böyle büyük müsün diyorum.karnnım çok şişmediği için o da küçük geliyor..
mine cim sezeryandan ve epiduralden korkan bir de ben varım:3:
niyeyse onlar daha ürkütücü geliyor,epiduralle ilgili çok yorum yapan olmadı ama bir iki yerde olumsuz etkilerini okumuştum
sanırım o yüzden korkuyorum.hele sezeryandan dr um şu gün doğuracaksın diyecek diye korkuyorum ansızın sancıyla gitmek
kadar korkutmuyor..allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin tabi hiçbirinde ısrarcı değilim ama gönlüm çatır çatır doğurmakta,
acısını şu an için hiiiç düşünmüyorum bile.sanırım çevremdeki normal doğum yapanlardan(yani epiduralsiz falan)etkilendim gaza geldim:1:

hepsiburadada 20 tl üzeri alışverişte kargo 1 tl
son eksikleri tamamlamak isteyenlere duyrulur
ben oto cam güneşliği, bel koruyucu ve arabada bebek var yazısı sipariş edicem
birkez daha göz atayım da eksikleri tamamlayım

a a çok sağ ol bu çok ii oldu da hepsiburada sitesini gooogle da aratınca sitenin adının altında
bu sitede,site sahibinden izinsiz değişikler yapılmış olabilir yazıyor" oyüzden almaya korkuyorum,sizde de yazıyor mu?

Back
X