- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.661
cekırge doruk evrım hanıma gıdıyorum cnm ben
Sağol canım ben Medicabilde yapıcam da, benden başka kimse varmı orada doğum yapacak ondan sordum canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cekırge doruk evrım hanıma gıdıyorum cnm ben
senin o normal doğum yapan akrabaların epidural aldılar mı?
normal de olsam sezeryan da olsam ben epidural istiyorum zaten
bizim arkadaş sezeryan oldu ama 3 kere iğne yapılmış epidural için tutmamış ve genel anestezi yapmışlar. gerçi anestesistle alakalı bir durum.bizim hastanenin anestezistine iyi diyolar ama yine de korktum ne bileyim. elbette öyle bir kolaylıok varken kullanmak mantıklı sanırım sonunda epidurale karar vercem.
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
aa ne güzel rüyaaa
birinin oğlunu rüyasında görmesine çok sevindim yaa
çok bilmişmiş hee
boyu nasıldı bodur muydu(malum bacak boyu hep geriden geliyor ya)
hayıra çıksın inşallah rüyan canım![]()
kızlarrr bişey soracağımm ben magnezyum hariç hiç bir ilacı almıyorumm:26: almalımıyımm :44:
şu kanal d deki kadının evine gidip, yaptığı herşeyi yemek istiyorum
![]()
içemiyorum diğerlerini ya bir tek magnezyumu kullanıyorum eleviti falan malesef![]()
canım bende magnezyum almıyorum sadece kan hapını alıyorum napim sevmiyom tadını kasılmam da yok zaten
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
cerser canım bebeğine maşaallah, Allah ım nazarlardan korusun onuu
çok tatlı , ben de istiyorum aynısından
kızlar biz de bugün kurabiyeleri yaptık nilgün le ama deneme amaçlı.
tadı nasıl olcak, inceliği nasıl olmalı vb gibi, süslemesini yapmadık yani bugün.
bi de anladık ki kalıptan çıkarınca çok fazla ellememek gerekiyo, sonra pişince biri büyük biri küçük oluyo çünkü.
haftaya falan gerçek kurabiyeleri yapıcaz inşş...
bakalım nasıl olucaklar???
ya ben normal doğum istiyorum. tek korkum sezeryan olmak. tabi hayırlısı olsun ama ben de sezeryandan, kesip biçilmekten korkuyorum. inşallah normal doğururum. normal doğumdan da korkuyorum ama sanki daha kolay olacak gibi geliyor bana nedense. şu ana tek kafamı karıştıran epidural yaptırıp yaptırmamak. tabi bi,zim bebiş normal doğmak isterse.
hepsiburadada 20 tl üzeri alışverişte kargo 1 tl
son eksikleri tamamlamak isteyenlere duyrulur
ben oto cam güneşliği, bel koruyucu ve arabada bebek var yazısı sipariş edicem
birkez daha göz atayım da eksikleri tamamlayım